fbpx

8 πράγματα που πρέπει να συζητάς μόνο με τις φίλες σου, κι όχι με το αγόρι σου!


Όταν έχεις οικειότητα με κάποιον, έχεις την ανάγκη να του ανοίγεσαι και να του λες τα πάντα. Αυτό βέβαια δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Ενώ δυνητικά πρέπει να τα μοιράζεσαι όλα με τον σύντροφό σου, υπάρχουν κι ορισμένα πράγματα που πρέπει να μοιράζεσαι αυστηρά με τις φίλες σου. Αυτά τα θέματα μπορεί να αποβούν ενοχλητικά για το μυαλό ενός άντρα, καθώς κι επιβλαβή για τη σχέση σου. Άλλωστε, είναι αναγκαίο να υπάρχει λίγο μυστήριο σε κάθε σχέση, ώστε αυτή να διατηρείται.

Αυτά είναι τα πράγματα τα οποία πρέπει να συζητάς μόνο με τις φίλες κι όχι με τον σύντροφό σου:

#1 Για το βάρος σου

Αν μιλήσεις για τα κιλά και τις ανασφάλειές σου στο αγόρι σου, θα τον φέρεις σε πολύ δύσκολη θέση. Αν μεν συμφωνεί ή σχολιάζει αυτά που λες, είναι μαλάκας, ενώ εάν δεν σου δίνει σημασία, θα νιώσετε κι οι δύο άβολα. Για να είναι μαζί σου, σημαίνει καταρχάς ότι τον ελκύεις σεξουαλικά. Για έναν άντρα, το πιο σέξι πράγμα πάνω σε μία γυναίκα, είναι να έχει αυτοπεποίθηση. Μη φανείς ανασφαλής λοιπόν μπροστά του. Προτίμησε να βγάλεις τις ανασφάλειές σου στη φόρα μόνο στη φίλη σου (έχει συνηθίσει άλλωστε). 

#2 Για οποιαδήποτε σεξουαλική εμπειρία που δεν αφορά τον τωρινό σου σύντροφο

Δεν βγάζει πουθενά το να συζητάς με τον νυν σου για τους πρώην σου. Κανένας άντρας που ενδιαφέρεται για σένα, δεν θέλει να ακούει τις σεξουαλικές εμπειρίες που είχες με κάποιον πρώην σου. Οτιδήποτε λες, μπορεί να στραφεί εναντίον σου. Αν του πεις για παράδειγμα, ότι ο πρώην σου έκανε κάτι καλύτερο πάνω στο σεξ από ότι αυτός, υποσυνείδητα θα νομίζει ότι υστερεί, θα σας κάνει εικόνα μαζί και θα υπάρξει το απόλυτο ξενέρωμα. Αυτές είναι συζητήσεις να γίνονται με τις φιλενάδες μας που ξέρουν το ιστορικό μας και τα ζούσαν όλα ταυτόχρονα με εμάς.

#3 Για τα μυστικά ομορφιάς σου

Ενώ ο σύντροφός σου εκτιμά απίστευτα τις προσπάθειες που κάνεις για να παραμείνεις ελκυστική κι όμορφη τόσο για εσένα όσο και για τον ίδιο, δεν ενδιαφέρεται με τι βερνίκι θα βάψεις σήμερα τα νύχια σου. Η καλύτερή σου φίλη από την άλλη, θα ενδιαφέρεται. Τα λένε «κοριτσίστικα» πράγματα, ακριβώς επειδή ενδιαφέρουν μόνο τα κορίτσια.

#4 Για την περίοδό σου

Απίστευτα προσωπικό κομμάτι της κάθε γυναίκας είναι η περίοδός της. Δεν είναι ωραίο θέμα συζήτησης ούτε καν για τις ίδιες τις φίλες της! Είναι καλό να ξέρει ο σύντροφός σου τον κύκλο σου, για να ξέρει πώς να σου συμπεριφέρεται ενδεχομένως τις πιο «επικίνδυνες» μέρες του μήνα, αλλά μέχρι εκεί.

#5 Για το βιολογικό ρολόι σου

Ούτε για αστείο δεν τα συζητάνε αυτά τα πράγματα. Έστω και στην πλάκα να του πεις μία μέρα «Πόσο θα ήθελα να κάνω τα παιδιά σου», πέρα από το ότι θα τρομοκρατηθεί, θα μειωθεί επίσης η σεξουαλική του επιθυμία απέναντί σου, γιατί μπορεί να νομίσει ότι τον εκμεταλλεύεσαι. Η φίλη σου από την άλλη, έχει όλο το χρόνο και την καλή διάθεση να ακούει τις βλακείες σου για όσο εσύ θες.

#6 Για τις ερωτικές σχέσεις διασήμων

Πίστεψέ με, δεν συγκλονίστηκε ούτε στο ελάχιστο για τον χωρισμό Λιάγκα – Σκορδά. Εσύ μπορεί (σίγουρα δηλαδή), να έδωσες σημασία στο γεγονός γιατί είσαι κουτσομπόλα και περίεργη, εκείνος όμως δεν ενδιαφέρεται για τις σχέσεις τρίτων και δε των διασήμων, αλλά αποκλειστικά και μόνο για την σχέση του. Κράτα τα κουτσομπολιά και το «κοινωνικό ενδιαφέρον» σου για τις φίλες σου.

#7 Για τα χρήματα

Συζήτηση για χρήματα = δολοφόνος της διάθεσης. Αν βγάζεις περισσότερα από όσα εκείνος, τότε ρισκάρεις άθελά σου να τον ευνουχίσεις θυμίζοντάς του τη χειρότερη από τη δική σου οικονομική του κατάσταση. Αν δε, κερδίζεις λιγότερα από όσα εκείνος, θα του δώσεις την εντύπωση ότι πρέπει εκείνος να πληρώνει τα πάντα για σένα και γενικότερα όσο πιο πολύ το συζητάτε θα νιώθει περισσότερο Hugh Hefner κι εσύ το κουνελάκι του που της πληρώνει όλα τα έξοδα, παρά σύντροφός του.

#8 Για τις απόψεις σου σχετικά με κάποιο σήριαλ / ριάλιτι σόου

Υπάρχει ένας διακόπτης που κλείνει αμέσως στο σύστημα του άντρα, κάθε φορά που πας να του μιλήσεις για όλες εκείνες τις βλακείες που βλέπεις στην τηλεόραση. Από το χείριστο Shopping Star και Rising Star έως το The Voice, μάντεψε ποιος δεν ενδιαφέρεται και θα ξενερώσει!

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET