Μουσική

Υπάρχει λόγος που δε θα χάσει κανείς τα Battles του Τhe Voice!

Αν και το The Voice δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές καθώς κριτικοί και «ειδικοί» της τηλεόρασης προανήγγειλαν μεγάλη αποτυχία μπροστά στο Rising Star, έχει κατορθώσει να καθηλώσει το κοινό και να σημειώσει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης, αντιστρέφοντας πλήρως την κατάσταση. Καθώς λοιπόν ολοκληρώθηκαν τα Blind Auditions και βαδίζουμε προς τα Battles, όπου οι διαγωνιζόμενοι της ίδιας […]

Default avatar

Guest Author

4 Ιανουαρίου, 2017

Αν και το The Voice δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές καθώς κριτικοί και «ειδικοί» της τηλεόρασης προανήγγειλαν μεγάλη αποτυχία μπροστά στο Rising Star, έχει κατορθώσει να καθηλώσει το κοινό και να σημειώσει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης, αντιστρέφοντας πλήρως την κατάσταση.

Καθώς λοιπόν ολοκληρώθηκαν τα Blind Auditions και βαδίζουμε προς τα Battles, όπου οι διαγωνιζόμενοι της ίδιας ομάδας θα κονταροχτυπηθούν για την …επιβίωσή τους στον διαγωνισμό, ήρθε η ώρα να πούμε και εμείς τι πιστεύουμε για αυτό το τηλεοπτικό προϊόν.

Το φετινό The Voice που λέτε, είναι ο ορισμός της απόλυτης επιττχίας στα μάτια μας! Αν ξεκινήσει κανείς από την κριτική επιτροπή, μπορεί με μια πρώτη ματιά να εντοπίσει κοινά στοιχεία ανάμεσα στους τέσσερις κριτές, με το ζευγάρι Ρουβάς-Παπαρίζου από τη μία και το Μαραβέγιας-Μουζουράκης από την άλλη, να ακολουθούν το ίδιο ρεπερτόριο μουσικής.

Ωστόσο, παρακολουθώντας τα Blinds και τις επιλογές τους βλέπουμε ότι ο καθένας έχει διαφορετικό μουσικό χαρακτηρά κι ανττιπροσωπεύει διαφορετική κουλτούρα στην μουσική βιομηχανία της χώρας. Αυτό λοιπόν, αντικατροπτίζεται τόσο στις επιλογές τους όσο και στον τρόπο που διεκδικούν τους παίχτες κάθε φορά. Τέλος, παρά το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά κααξιωμένα πρόσωπα, φέρονται τόσο οικεία και δημιουργούν μία παρεΐστικη διάθεση που κερδίζει κάθε τηλεθεατή.

Τον απόλυτο αυτόν συνδυασμό, συμπληρώνουν σίγουρα οι διαγωνιζόμενοι που είναι πραγματικά ένας κι ένας! Εκπληκτικές φωνές κι εκθαμβωτικές παρουσίες που μαγεύουν τόσο τους κριτές, όσο κι εμάς που τους παρακολουθούμε. Δεν μπορούμε ωστόσο να παραβλέψουμε και τον Γιώργο Καπουτζίδη στον ρόλο του παρουσιαστή, που πέρα από ευφράδεια λόγου κι έκφρασης καταφέρνει να μας μεταφέρει στα backstage του show και να μας κάνει να νιώσουμε μέρος της οικογένειας του κάθε διαγωνιζομένου.

Τέλος , πρέπει να σημειωθεί πως αυτό το The Voice είναι το τρίτο κατά σειρά που προβάλλεται στους ελληνικούς τηλεοπτικούς δέκτες, αλλά από πολλούς θεωρείται το καλύτερο μακράν! Κι εδώ που τα λέμε, όχι κι άδικα.Όλα τα παραπάνω λοιπόν, εκ των πραγμάτων συνηγορούν στην επιτυχία και της φάσης των battles, με τους τηλεθεατές ήδη να αδημονούν…

 

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET