ΓΝΩΜΟΥΛΑ

Η στήριξη που δείχνει ο Χρήστος Σπανός στη Μαρίνα, θεραπεύει το inner child μας!

Να είστε ένας «Χρήστος Σπανός» που θα κάνετε τη «Μαρίνα» σας υπερήφανη για τους γονείς της.

Στέλα Τσάναϊ

2 Απριλίου, 2024

Κάποια μέρα θα βρω τις κατάλληλες λέξεις κι ίσως τότε σου πω… πόσο μεγάλο κόλλημα έχουμε φάει με το νέο άλμπουμ της Μαρίνας Σπανού! Λίγο τα απανωτά βιντεάκια στο TikTok, λίγο τα πολλαπλά replay στο Spotify, ξέρουμε πως αυτό το ταλαντούχο κορίτσι ήρθε για να μείνει.

Ωστόσο, κάτι που ξεχωρίζουμε αυτές τις μέρες περισσότερο απ’ όλα, είναι ο μπαμπάς της, ο Χρήστος Σπανός (ναι είναι πατέρας και κόρη, όχι αδέρφια), ή αλλιώς ο γνωστός σε όλους μας Ερμής από το Άκρως Οικογενειακόν! Η στήριξη και ο θαυμασμός του για τη δουλειά της κόρης του έχει κάτι το τόσο θεραπευτικό! Γιατί;

@spanoschristos ΤΑΞΙΔΙ. #tiktok #foryou #fyp #foryoupage #love #❤️ @Μαρίνα Σπανού @Melina Peonidou #songs #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Μαρίνα Σπανού

Όλοι θα θέλαμε να έχουμε αυτή την στήριξη μεγαλώνοντας. Την στήριξη του μπαμπά, που να σου υπενθυμίζει πως ό,τι κακό και να γίνει θα είναι εκεί να σου κρατάει το χέρι. Που όσο βρίσκεται δίπλα σου δε θα γίνει τίποτα κακό, γιατί θα σε προστατεύει. Που θα βρει χρόνο μέσα στην πολύ πιεστική του ημέρα να ακούσει το τραγούδι της κόρης του, ακόμα και αν είναι βιαστικά στο αμάξι. Αν ο μπαμπάς σου θαυμάζει αυτό που κάνεις και αυτό που είσαι, τότε δε θέλεις τίποτα άλλο στον κόσμο. Είναι ο σημαντικότερος φαν ακόμα κι αν είναι ο μοναδικός.

Ξαφνικά νιώθεις ατρόμητος, γενναίος, έτοιμος να κατακτήσεις τον κόσμο. Ξαφνικά δεν είσαι ένας τραγουδιστής, ένας ηθοποιός, ένας δάσκαλος, ένας δημοσιογράφος. Όταν σε θαυμάζει ο μπαμπάς, είσαι ο καλύτερος τραγουδιστής, ο καλύτερος ηθοποιός, ο καλύτερος δάσκαλος κι ο καλύτερος δημοσιογράφος. Θέλεις να γίνεις ακόμα καλύτερος, για να βλέπεις κάθε μέρα αυτήν την υπερηφάνεια στα μάτια του. Θες να γίνεις ακόμα καλύτερος, για να του ανταποδώσεις όλη την αγάπη που σου προσφέρει.

Έχω την τύχη να με έχει μεγαλώσει ένας μπαμπάς που πάντα με θαύμαζε, πάντα ήταν εκεί για μένα και ήξερα πως ακόμα και στις λάθος αποφάσεις θα μου έλεγε «Δεν πειράζει, πάμε πάλι», και γνωρίζω ότι η αγάπη του μπαμπά είναι αυτή που θα σε στείλει ακόμα πιο ψηλά.

@spanoschristos #Ικαρια #marinaspanou #tiktok #foryou #fyp #foryoupage #fyyyyyyyyyyyyyyyy #viral #love #❤️ #greece🇬🇷 ♬ Ikaria – Marina Spanou

Ίσως να ένιωσα την ανάγκη να το γράψω όλο αυτό, γιατί ο Χρήστος συγκινημένος στο αμάξι που ακούει το τραγούδι του παιδιού του, ήταν κάποια στιγμή ο μπαμπάς μου που άκουγε στο διάλειμμα της δουλειάς του τις ραδιοφωνικές εκπομπές μου. Που με έπαιρνε τηλέφωνο να μου πει πόσο χάρηκε για την αφιέρωση που του έκανα. Ίσως ο Χρήστος εκείνη τη στιγμή ήταν η μαμά μου στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ με το ακουστικό στο χέρι να ακούει τις βλακείες που έλεγα στον αέρα. Ίσως γιατί η συγκίνηση στα μάτια του, ήταν η συγκίνηση των γονιών μου όταν άκουσαν το όνομά μου τη στιγμή που παρέλαβα το πτυχίο μου.

Να αγαπάτε τα παιδιά σας και να τους το δείχνετε. Να είστε ένας Χρήστος Σπανός που θα κάνετε την Μαρίνα σας υπερήφανη για τους γονείς της. Χρήστο, σε ευχαριστούμε που θεραπεύεις το παιδί που έχουμε μέσα μας και που δείχνεις τι πάει να πει αγάπη ακόμα και σε όσους δυστυχώς δεν την βρήκαν!

Να αγαπάτε τα παιδιά σας για να αγαπήσουν με τον ίδιο τρόπο κι εκείνα τα δικά τους μια μέρα. Ίσως τότε ο κόσμος μας γίνει λιγάκι καλύτερος. Ή μάλλον σίγουρα θα γίνει καλύτερος!

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Τύπος μοιράζεται την ιστορία του πώς από υπάλληλος στα McDonald’s έγινε εκατομμυριούχος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET