ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κάνει guest εμφάνιση στο Columbia University για να διδάξει έντεχνο!

Ariana what are you doing here? 🤔

Neopolis Team

19 Απριλίου, 2024

Στα πράγματα που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε, θα βάλουμε τον Αλκίνοο Ιωαννίδη να τραγουδά live με μια κιθάρα σε αμφιθέατρο του Columbia της Νέας Υόρκης.

Ο Ελληνοκύπριος έντεχνος τραγουδιστής είναι συνυφασμένος με φασαίικα λαϊβάκια και σκηνικά που περιλαμβάνουν μπίρα και κοινωνικοπολιτική συζήτηση (ή εναλλακτικά, συζήτηση για το situationship) δίπλα στη θάλασσα.

Αν ωστόσο ψάχνατε για καμιά συναυλία του αυτές τις μέρες, σόρι ατυχήσατε. Ο τραγουδιστής βρίσκεται σε tour στις ΗΠΑ και μία από τις εμφανίσεις του αφορά και το Columbia University. Το πανεπιστήμιο συγεκριμένα, τον «έκλεισε» για μια σόλο συναυλία στην πανεπιστημιούπολη Manhattanville στις 22 Απριλίου, στα πλαίσια του προγράμματός του αφιερωμένο στις ελληνικές σπουδές.

Όπως αναφέρει το πανεπιστήμιο:

Ο Ελληνοκύπριος τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συνθέτης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, έρχεται στο campus Manhattanville του Columbia για μια μοναδική εμφάνιση που βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό. Ένας μοντέρνος τροβαδούρος που μπλέκει την κλασική, βυζαντινή και ροκ μουσική, με την παραδοσιακή μουσική της Μεσογείου, ο Ιωαννίδης παίζει τραγούδια στην πιο απλή τους μορφή, αφήνοντας το κοινό και τη στιγμή να πάρουν τα ηνία της εμφάνισης, που μετατρέπεται σε μια μυστηριώση εμπειρία. 

Πριν τη συναυλία την ερχόμενη Δευτέρα, ο τραγουδιστής έδωσε μια γεύση στους φοιτητές του πανεπιστημίου, τραγουδώντας ένα από τα διασημότερα κομμάτια του, τον «Προσκυνητή», σε αμφθέατρο. Αυτό μαντεύουμε ότι έγινε στην ώρα της διάλεξής του ‘The word and the note’ στις 15 Απριλίου.

@alkinoos_fanpage #alkinoosioannidis #alkinoos #alkinoosioannidis_fanpage #fyp #fy #song #usatour #alkinoos2024 #Repost #usa #foryou #columbiauniversity #columbia ♬ original sound – alkinoosioannidis_fanpage

Εμείς εδώ, να φανταστούμε, θα αρκεστούμε στα slides του πίνακα. Και πολύ μας είναι, σωστά…

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Στα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως και πρώτο στην Ελλάδα – Τα πεδία όπου ξεχωρίζει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Θεσσαλίας: Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση φοιτητής που έφαγε στη λέσχη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΔΑ: Τα 5 τμήματα Μηχανικών που αναγνωρίζονται κι επίσημα ως Πολυτεχνικές Σχολές!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Ιωαννίνων: Χρήματα για να αναβαθμιστούν οι φοιτητικές εστίες και η λέσχη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET