DIGITAL

Σ’ αυτό το Πανεπιστήμιο δε χρειάζεσαι μόρια για να μπεις, αλλά 10.000 subscribers στο YouTube!

Φτάσαμε και σε αυτό το σημείο. Βεβαίως φίλοι μου… Είσαι influencer; Είσαι, ακόμα καλύτερα, youtuber και έχεις 10.000 συνδρομητές να περιμένουν δια καώς το επόμενο βίντεο στο κανάλι σου; Αν ναι, πρώτον μπράβο και δεύτερον ετοιμάσου ψυχολογικά να βρεθείς στα φοιτητικά έδρανα, διότι τι να τους κάνεις τους βαθμούς όταν με τόσο κόπο και ιδρώτα […]

Δήμητρα Πραντάλου

21 Ιουνίου, 2019

Φτάσαμε και σε αυτό το σημείο. Βεβαίως φίλοι μου…

Είσαι influencer; Είσαι, ακόμα καλύτερα, youtuber και έχεις 10.000 συνδρομητές να περιμένουν δια καώς το επόμενο βίντεο στο κανάλι σου; Αν ναι, πρώτον μπράβο και δεύτερον ετοιμάσου ψυχολογικά να βρεθείς στα φοιτητικά έδρανα, διότι τι να τους κάνεις τους βαθμούς όταν με τόσο κόπο και ιδρώτα έχεις καταφέρει αυτό το κατόρθωμα;

Και για να σε βάλουμε πλήρως στο κλίμα, το Πανεπιστήμιο της Τζακάρτα, στην Ινδονησία, αποφάσισε να επιβραβεύσει τη …μπόλικη δουλειά και τον χρόνο που έχεις αφιερώσει και να σου ανοίξει τις πόρτες του για να σπουδάσεις.

Σύμφωνα με το Thestar.com, αν ενδιαφέρεσαι τότε εκτός από τους 10.000 συνδρομητές που είναι απαραίτητο να έχεις συγκεντρώσει, θα πρέπει επίσης να έχεις δημιουργήσει ένα original περιεχόμενοόχι ό,τι να ‘ναι βίντεο δηλαδή-, το οποίο να έχει αποκτήσει συνολικά πάνω από 100.000 views.

Αν αυτή η ιδέα σε βρίσκει ψημένο και τελικά πληροίς τα κριτήρια, τότε στη φάση του δοκιμαστικού θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα βίντεο διάρκειας 5-7 λεπτών.

Τώρα, όσον αφορά τους τομείς που θα μπορείς να σπουδάσεις, αυτοί είναι θα είναι Οικονομικά, Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες, Νομική, Μηχανικοί και Υπολογιστές.

Εν τω μεταξύ, μια ψυχή του ελληνικού youtube δικαιώνεται μετά από αυτή την είδηση, αφού όπως βλέπετε φίλοι μου, μπορεί κάποιος να σπουδάσει στο εξωτερικό μόνο με τους συνδρομητές του. Για να συμβεί αυτό όμως, δεν πρέπει να υπάρχει μια προετοιμασία πρώτα; Να έχει μαθεί τα μυστικά του Youtube;

Καλά έλεγε η Άννα Μαρία Βέλλη ότι το Youtube πρέπει να υπάρχει ως μάθημα στα σχολεία, αφού πρόκειται για κανονικό επάγγελμα, σε σημείο που είναι σοφό να υπολογίζεται ως επαγγελματικός προσανατολισμός στα σχολεία.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΒΕΛΛΗ.

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET