Τιβί

H Ami Yiami προτείνει το YouTube να διδάσκεται στα σχολεία, το μέλλον είναι κοντά!

Στην τελική, πλέον τα γκαφρά δεν τα φέρνει ο δικηγόρος ή ο γιατρός στο σπίτι, αλλά ο ινφλουένσερ! 

Την Ami Yiami (κατά κόσμον Άννα-Μαρία Βέλλη) τη γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τα βιντεάκια της στο YouΤube, ενώ στη συνέχεια την είδαμε στην τηλεόραση, δίπλα στον Βαγγέλη Περρή και την Αθηναΐδα Νέγκα, στην εκπομπή «Rodeo». Μάλιστα, πιο πρόσφατα ήταν να εκτελέσει χρέη συμπαρουσιάστριας στη νέα εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα Λάθος». Ωστόσο, ο τίτλος αποδείχτηκε προφήτικος και τελικά το πράγμα δεν έδεσε μεταξύ της πετυχημένης γιουτούμπερ και του γνωστού ξεβλαχευτή της χώρας.

Χαλάλι όμως, αφού χάρη στην… καριέρα της στο YouTube δεν πρόκειται να μας λείψει.

Διότι όπως λέει η ίδια, πρόκειται για κανονικότατο επάγγελμα, σε σημείο που θα έπρεπε να υπολογίζεται ως επαγγελματικός προσανατολισμός στα σχολεία.

Τι τα θες όμως; Με τους καθηγητές και τους γονείς να αναγνωρίζουν μόνο 4-5 δουλίτσες ως σοβαρές και άξιες για τα παιδιά τους, άπατο θα πάει κι αυτό…

Ωστόσο, παρά τις παρωπίδες που φαίνεται να φοράει το εκπαιδευτικό σύστημα, η Ami Yiami η οποία σκέφτεται out of the box, θεωρεί σωστό και πρέπον το επάγγελμα που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τόσου κόσμου, να αποκτήσει μία θέση στα σχολεία, όπως δήλωσε στο The 2night Show!

Στην τελική, πλέον τα γκαφρά δεν τα φέρνει ο δικηγόρος ή ο γιατρός στο σπίτι, αλλά ο ινφλουένσερ! 

Η αρχή μπορούμε να πούμε ότι ψιλοέγινε με τον λέκτορα και συνεχιστή της κληρονομιάς του Παπαδιαμάντη (ολογράφως Ντάνο) στο Πάντειο (και είδαμε τ’ αποτελέσματα!), ωστόσο η σημασία των ριάλιτι, των βλογκς και των ινφλουένσερς στη ζωή μας, πρέπει να ριζωθεί βαθιά μέσα στο εκπαιδευτικό σύστημα κι όχι να αποτελεί απλώς περιστασιακό θέμα συζήτησης. Αν θέλουμε ένα καλύτερο αύριο φυσικά. 

Πολλοί έσπευσαν να χλευάσουν την πρόταση της καλεσμένης του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τόσα ξέρουν τόσα λένε όμως!

https://twitter.com/GeorgeandGregor/status/1111213494043660288

Μόνο κάτι τέτοιες φρέσκες και καινοτόμες ιδέες μπορούν να δώσουν ελπίδα, γι’ αυτό και προτείνουμε στην – youtuber στο επάγγελμα- Άννα-Μαρία να εισηγηθεί της ιδέας στον υπουργό παιδείας κ. Γαβρόγλου, τώρα που γυρίζει. Άλλη μία αλλαγή πιστεύω την περνάει άνετα.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Το Παπακαλιάτης supremacy έφτασε ως το ABC News χάρη στη διεθνή επιτυχία του «Μαέστρο»!

Μουσική

Eurovision: Η Μαρίνα πάτησε… πόδι στη σκηνική παρουσία – «Ο Φωκάς δεν είχε πολλή ανάμειξη»!

PLACES TO BE

Τα θερινά σινεμά ανοίγουν κι επίσημα από σήμερα, το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET