ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 «νόστιμοι» τρόποι να χρησιμοποιήσεις τη Nutella στην ερωτική σου ζωή!

Nutella  Μία λέξη, χιλιάδες συναισθήματα.

Mademoisex

6 Φεβρουαρίου, 2018

Nutella  Μία λέξη, χιλιάδες συναισθήματα.

Το προϊόν που μας γλυκαίνει τη ζωή εδώ και πολλά χρόνια, έχει την τιμητική του, μιας κι η 5η Φεβρουαρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Nutella! Ναι, φυσικά κι έχει τη δική της παγκόσμια ημέρα και πολύ καλά κάνει. Δημουργήθηκε για πρώτη φορά στον Β’ Π.Π. και καθημερινά πουλιέται ένα βάζο Nutella ανά 2.5 δεύτερα σε όλο τον κόσμο (!)

Εσένα λοιπόν που τόσο σου αρέσει και την απολαμβάνεις με το κουτάλι κατευθείαν από το βαζάκι, θα ξέρεις φυσικά ότι έχει κι άλλες διάφορες χρήσεις. Μία από αυτές είναι και να χρησιμοποιείται ως «αφροδισιακό» κι ως παιχνίδι στη σεξουαλική επαφή. Ε ναι, φαγητό και σεξ =

Αυτοί είναι μερικοί διασκεδαστικοί τρόποι να βάλεις τη Nutella στη σεξουαλική σου ζωή και να την κάνεις ακόμα καλύτερη:

1 | Ως μέρος των προκαταρκτικών

Ο συνδυασμός φαγητού και σεξ είναι πολύ διαδεδομένος τα τελευταία χρόνια. Όταν λέω φαγητό, δε λέω να τρως γαρδούμπες και τηγανιτές πατάτες την ώρα της πράξης. Αναφέρομαι σε τροφές που είτε σου προκαλούν πονηρούς συνειρμούς (βλ. μπανάνα, αγγούρι, μελιτζάνα) είτε μπορούν να φανούν σωτήρια και διεγερτικά πάνω στο σεξ (μέλι, σαντιγί και φυσικά σοκολάτα). Έτσι, μπορείς να τοποθετήσεις τη Nutella σε κάποιο μέρος του σώματος του/της συντρόφου σου και να τη γλείψεις από πάνω του/της ή να βουτήξεις το δάχτυλό σου στο βαζάκι και να αφήσεις το/τη σύντροφό του να το γλείψει… Μμμ!

2 | Ως δελεαστική λιχουδιά

Θα μπορούσε κι αυτό να καταταχθεί στα προκαταρκτικά, αλλά νομίζω ότι πρόκειται για μία κατηγορία από μόνο του. Μία άλλη χρήση της Nutella, μπορεί να είναι αυτή του να κάνεις το/τη σύντροφό σου να μπει σε mood για σεξ. Μπορείς να πάρεις ένα χωνάκι παγωτό/μία μπανάνα και να βάλεις στην κορυφή Nutella ενώ αρχίζεις να το γλείφεις ή να βάζεις και πάλι προκλητικά το δάχτυλό σου μέσα στο βάζο και να το γλείφεις ο/η ίδιος/α πρόστυχα.

3 | Ως μέρος του φασώματος

Ελπίζω να είσαι δημιουργικός/ή και να έχεις μπόλικη φαντασία, γιατί θα πρέπει να σκεφτείς με ποιους τρόπους ή σε ποια μέρη του σώματος μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη Nutella, ενώ φασώνεσαι με το/τη σύντροφό σου. Πέρα από τα προφανή σημεία (δάχτυλα, στόμα) μπορείς να τοποθετήσεις την πραλίνα σε άλλα μέρη του σώματός του/της και να τη γλείφεις αισθησιακά την στιγμή που ήδη κάνετε φάση.

4 | Άπλωσε την στα γεννητικά όργανα

Είτε πάνω στο πέος είτε στο αιδοίο του/της συντρόφου σου. Τοποθέτησε τη Nutella εκεί και ύστερα πρόσφερέ του/της ένα απολαυστικό στοματικό σεξ που θα συνδυάζει απόλαυση, χαλάρωση και φυσικά γουρουνιά λόγω της πραλίνας. Αυτά είναι! Όταν το σεξ πάει σε άλλο επίπεδο.

 5 | Χρησιμοποίησέ την αντί του λαδιού μασάζ

Ποιο λάδι κι αηδίες; Το καλύτερο μασάζ μόνο με Nutella γινεται. Άπλωσέ τη σε γενναιόδωρες ποσότητες στην πλάτη του/της συντρόφου σου κι άρχισε να του/της κάνεις μασάζ. Προσέξτε βέβαια να μείνετε μακριά από λευκά και γενικά καινούρια σεντόνι, γιατί κρίμα είναι να λερωθούν.

6 | Ώρα για «κρυφτούλι»

Να μία ακόμη ενδιαφέρουσα ιδέα. Μπορείτε να κάνετε το εξής παιχνιδάκι. Να τοποθετεί ο/η σύντροφός σου κάθε φορά σ’ ένα διαφορετικό μέρος του σώματός του/της λίγη Nutella κι εσύ με δεμένα μάτια να προσπαθείς να μαντέψεις το σημείο εκείνο και να τον/τη γλείφεις για να του/της το υποδείξεις. Αν δεν το βρίσκεις, μπορείτε να έχετε συμφωνήσει να υπάρχει μία μικρή τιμωρία να σε περιμένει.

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET