ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι δηλώνει η αγαπημένη σου στάση στο σεξ για την προσωπικότητα σου!

Τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας σου μπορούν να φανερώσουν πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα σου. Τι πιο αντιπροσωπευτικό λοιπόν από το σεξ; Το σεξ το κάνουμε όλοι σε συχνή βάση και μέσα από τις προτιμήσεις και τα «θέλω» μας καθορίζονται διάφορες τάσεις κι αντιλήψεις μας για τη ζωή, για το πώς αντιμετωπίζουμε […]

Default avatar

Guest Author

10 Μαρτίου, 2017

Τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας σου μπορούν να φανερώσουν πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα σου.

Τι πιο αντιπροσωπευτικό λοιπόν από το σεξ; Το σεξ το κάνουμε όλοι σε συχνή βάση και μέσα από τις προτιμήσεις και τα «θέλω» μας καθορίζονται διάφορες τάσεις κι αντιλήψεις μας για τη ζωή, για το πώς αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις, αλλά και τους ανθρώπους που μας περιτριγυρίζουν.

Πάμε να δούμε λοιπόν μερικές από τις πιο γνωστές σεξουαλικές στάσεις και τι υποδηλώνει για σένα η αγαπημένη σου: 

1. Η καβαλάρισσα

Είσαι από τα άτομα που τους αρέσει να έχουν τα πάντα υπό έλεγχο. Δεν σε ενδιαφέρει αν θα λερώσεις τα χέρια σου, αρκεί να τελειώσει η «δουλειά» όπως πρέπει. Πάντα παίρνεις αυτό που θέλεις ενώ έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση σε ό,τι κι αν κάνεις. Δεν φοβάσαι να πάρεις ρίσκα και ξέρεις πως αν το κάνεις θα αξίζει τον κόπο.


2. Στα τέσσερα

Σε εξιτάρει απίστευτα να αφήνεις τον σύντροφο σου να νομίζει πως έχει το πάνω χέρι, ενώ στην πραγματικότητα εσύ είσαι που κινείς τα νήματα της σεξουαλικής πράξης. Αυτή σου η απόλαυση αντικατοπτρίζεται και στη ζωή σου, καθώς θες να δείχνεις πως σε κυριαρχούν άλλοι, ενώ πάντα εξασφαλίζεις με έμμεσο τρόπο να ρυθμίζεις εσύ τα πράγματα. Σ’ αρέσει να περνάει ο άλλος καλά, αρκεί να τελειώσεις εσύ πρώτη!


3. Το κουτάλι

Tη θεωρείς πολύ οικεία στάση και σ’ αρέσει να μένεις σε πράγματα που γνωρίζεις καλά και να μην ξεφεύγεις από αυτά. Όσον αφορά την προσωπικότητα σου, επιδιώκεις πράγματα οικεία, εύκολα και ξεκούραστα. Ο ενθουσιασμός κι η πρωτοπορία δεν σε ενθουσιάζουν και δεν ντρέπεσαι για αυτό.


4. Η 69

Σου αρέσουν οι κλασικές αλλά εξίσου άγριες στάσεις στο σεξ. Είσαι αυθεντικός/ή και θέλεις να περνάς καλά εσύ, αλλά κι ο/η σύντροφος σου. Στη ζωή σου είσαι ακριβώς όπως και στο κρεβάτι σου, εξωστρεφής κι έτοιμος/η να αδράξεις κάθε νέα ευκαιρία για περιπέτεια. Το moto είναι ένα: Η ζωή είναι πολύ μικρή για να της βάζεις όρια.


5. Το ψαλίδι

Είσαι πραγματικά τολμηρό άτομο και δεν φοβάσαι τις προκλήσεις. Αν θες να κερδίσεις κάτι, θα βρεθείς στην πρώτη γραμμή για να το κατακτήσεις. Είσαι πρωτοποριακός/ή κι αυτό σε κάνει να δοκιμάζεις οτιδήποτε, ακόμα κι αν είναι πολύ δύσκολο όπως ακριβώς είναι κι η εν λόγω στάση. Στη ζωή σου είσαι αποφασιστικό και περιπετειώδες άτομο, που κάνει ό,τι θέλει πολύ εύκολο εγχείρημα.


6. Ανάποδη καβαλάρισσα

Είσαι από τα άτομα που απολαμβάνουν το πίσω μέρος του συντρόφου τους. Δεν είσαι πολύ συναισθηματικός/ή, ενώ μεγάλη σου αδυναμία είναι τα οπίσθια! Όταν λοιπόν μία στάση περιλαμβάνει μεγάλη συμμετοχή των οπισθίων, είναι σίγουρο πως δεν την αφήνεις να πάει χαμένη. Στη ζωή σου έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση, ξέρεις ποιος/α είσαι και μπορείς να το υποστηρίξεις αυτό στο έπακρον!


7. Το ιεραποστολικό

Είσαι ένα αυθεντικό και κλασικό άτομο. Από πολλούς ανθρώπους μπορεί να θεωρείσαι ταύρος, αλλά δεν αναγνωρίζουν την ευγενική σου φύση. Είσαι πιστός/ή και θες η σχέση σου να χαρακτηρίζεται από οικειότητα και ισχυρή δέσμευση. Ξέρεις το καθημερινό σου πρόγραμμα και δεν θες να ξεφεύγεις από αυτό. Δεν επιζητείς την τρέλα αλλά την σταθερότητα.


8. Στα όρθια

Σου αρέσει να αισθάνεσαι ισχυρός/ή στο κρεβάτι. Σε εξιτάρει απίστευτα να κυνηγήσεις εσύ ο/η ίδιος/α τις/τους συντρόφους σου. Είσαι χαρισματικό άτομο και επιθυμείς να είσαι στο κέντρο της προσοχής! Στην ζωή σου είσαι εραστής, ενώ η τεμπελιά δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο σου.


9. Στο μπάνιο

Είσαι το χειρότερο άτομο που υπάρχει. Μείνε σπίτι σου καλύτερα!

 

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET