fbpx

8 συζητήσεις που κάθε 20χρονη έχει κάνει έστω μία φορά σε τουαλέτες νυχτερινών μαγαζιών!


Οι τουαλέτες των νυχτερινών κέντρων/κλαμπ, έχουν γίνει το ιδανικότερο μέρος όπου οι γυναίκες συναντώνται και προσφέρουν στιγμές παρηγοριάς η μία στην άλλη, λένε τα γκομενικά τους, ανταλλάσσουν γρήγορες συμβουλές και κρατάει η μία τα μαλλιά της άλλης ενώ η δεύτερη ξερνάει. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένας δημοφιλής χώρος κοινωνικοποίησης .

Αυτές είναι οι πιο κοινές συζητήσεις που όλες οι γυναίκες έχουν κάνει κάποια στιγμή στις τουαλέτες:

#1 «Πώς φαίνομαι; Είμαι καλή;»

Όλες μας έχουμε ανάγκη από μία φίλη που να μας λέει ότι είμαστε πανέμορφες, ακόμη κι αν είμαστε σαν ανάποδο γαμώτο επειδή από τον πολύ χορό και τον ιδρώτα, το μακιγιάζ αποσυντίθεται σιγά σιγά. Αλλά όχι, για τις φίλες μας είμαστε πάντα όμορφες. Αλήθεια ή ψέμα, εκείνη την στιγμή έχουμε ανάγκη να το ακούσουμε.

#2 «Παίρνω τηλέφωνο την Ελένη να δω πού είναι. Δεν απαντάει η βλαμμένη!»

Όλοι μας έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή στη φάση που παίρνουμε έναν/μία φίλο/η τηλέφωνο να τον/την καλέσουμε στην παρέα μας και δεν απαντά. Αυτό δεν είναι επιτρεπτό κι επιβάλλεται να ξεθάψουμε όλα του/της τα μυστικά και να τα συζητήσουμε με όλο το ντουνιά που υπάρχει στην τουαλέτα.

#3 «Βιάσου επιτέλους, 10 ώρες είμαστε εδώ μέσα!»

Το πιο συχνό φαινόμενο. Με το που μπεις στο μπάνιο, ο χρόνος κυλάει διαφορετικά. Είναι μερικές παρέες κοριτσιών που περνούν ώρα μέσα στην τουαλέτα, χωρίς καν να το καταλαβαίνουν. Συζητούν τα πάντα. Από το πότε έχει η καθεμιά την περίοδό της μέχρι το τι λοσιόν προτιμούν να φορούν.

#4 Τη συγγνώμη που σου ζητά η φίλη σου, ενώ της κρατάς τα μαλλιά όσο ξερνάει

Έχει συμβεί σε όλες μας έστω και μία φορά. Εκείνη την στιγμή, είναι μία πραγματικά ντροπιαστική κατάσταση και μέσα στην ταλαιπωρία σου δεν σταματάς να ζητάς συγγνώμη από την κολλητή σου για το θέαμα που αναγκάζεται να βλέπει. Όταν είστε όμως νηφάλιες, το θυμάστε και γελάτε μέχρι δακρύων!

#5 «Σε αγαπάω τόσο πολύ φιλενάδα μου. Τι θα έκανα εγώ, χωρίς εσένα;»

Μεγάλες εκδηλώσεις αγάπης, δίνουν και παίρνουν γενικά στις τουαλέτες των μαγαζιών. Δεν πάει να την έχεις δει μόνο άλλες δυο, τρεις φορές στη ζωή σου, δεν έχει σημασία. Η αγάπη σας είναι ήδη ώριμη και την εκφράζετε η μία στην άλλη.

#6 Ανταλλάσσετε συμβουλές για τα γκομενικά σας

Είτε αυτές αφορούν κάποιον πρώην είτε τον νυν, οι συμβουλές που δίνει η μία στην άλλη στις τουαλέτες είναι επικές. Μέσα στη ζάλη και το μεθύσι εκείνης της ώρας, το μόνο πράγμα που θες είναι να βρεθεί ένας άνθρωπος και να σου πει όλα όσα ακριβώς επιθυμείς να ακούσεις. Ποια θα είναι αυτή; Μα η φίλη σου φυσικά!

#7 «Ρε δεν σε αντιπαθώ. Πας καλά; Αντίθετα, εγώ νόμιζα ότι εσύ είχες πρόβλημα μαζί μου.»

Εκείνη η στιγμή που μία φιλία γεννιέται από την κοινή αντίληψη ότι η μία απεχθανόταν την άλλη…

#8 «Δεν είμαι υπερβολική, αλλά πραγματικά δεν έχω κατουρήσει ποτέ ξανά τόσο στη ζωή μου»

Γιατί κι οι απελπισμένες καταστάσεις, έχουν και τα καλά τους μερικές φορές.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET