fbpx

Δοκίμασε αυτές τις στάσεις με το αγόρι σου και θα φτάσεις στην κορύφωση που τόσο πολύ θέλεις!


Το σεξ είναι η μεγαλύτερη απόλαυση του μάταιου τούτου κόσμου. Δε θα σταματήσω να το λέω. Άνθρωπος που ισχυρίζεται το αντίθετο, ψεύδεται και μάλιστα ασυστόλως. Μπορεί να έχεις ένα σκασμό προβλήματα, η μοίρα να σου έχει φερθεί με το χειρότερο τρόπο και το «άνοιξε πέτρα για να μπω» να σ’ εκφράζει απόλυτα, αλλά όταν κάνεις σεξ, απλά ξεχνάς τα πάντα. Το κακό στις μέρες μας είναι ότι δεν του δίνεται η πρέπουσα σημασία όσον αφορά την ποιότητά του. Για να πάει το πράγμα καλά, πρέπει να υπάρχει οικειότητα, πειραματισμός, καλή διάθεση και κυρίως, όχι ταμπού!

Γιατί στην τελική, δεν έχει να λέει και κάτι άμα το κάνεις μόνο και μόνο για να πεις ότι το έκανες. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις συνήθως δε νιώθεις ούτε ευχαρίστηση ούτε καταφέρνεις να φτάσεις στην κορύφωση, οπότε ποιο το νόημα;

Μιας και το ανέφερα, δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών έρχονται δύσκολα σε οργασμό ή δεν έχουν τελειώσει ποτέ τους. Αυτά κορίτσια μου, καλό είναι να μη γίνονται. Και για να μη γίνονται, θα πρέπει να εντοπίσουμε πρώτα τι μπορεί να φταίει. Μία από τις πιο πιθανές και σοβαρές αιτίες είναι οι στάσεις που επιλέγετε με τον σύντροφό σου να κάνετε που δυστυχώς δεν «σπρώχνουν» την κατάσταση.

Για πάρε λοιπόν μία ιδέα από στάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε την επόμενη φορά και να φτάσεις στην κορύφωση που τόσο θέλεις:

1 | Wanna be on top?

Υπάρχει πιο κατάλληλη στάση από αυτή της καβαλάρισσας για να κάνεις focus στην ευχαρίστησή σου; Όταν είσαι από πάνω, έχεις τον έλεγχο σε όλα, από το ρυθμό της διείσδυσης μέχρι το ύφος και φυσικά τον έλεγχο του οργασμού σου. Τι ορέξεις και προτιμήσεις έχεις; Θες να το πας σιγά σιγά μέχρι να κλιμακωθεί ο ερεθισμός στο μέγιστο; Θες να έχεις μία έντονη και βαθιά διείσδυση; Αυτά είναι δικά σου γούστα και δε θα εκφέρω άποψη. Αυτή η στάση πάντως σου προσφέρει το προνόμιο να έχεις μια πολύ δυνατή κορύφωση, ακριβώς επειδή μπορείς να ελέγχεις τα πάντα.


2 | Κολλημένη στον τοίχο

Αυτή η στάση είναι ό,τι πρέπει για ένα σεξάκι στα γρήγορα, είτε επειδή δεν υπάρχει χρόνος είτε επειδή δε θέλετε να σας πιάσει κάποιος στα πράσα. Εσύ ακουμπάς την πλάτη σου στον τοίχο και το αγόρι σου κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά. Μπορεί αρχικά να γονατίσει επιλέγοντας το δρόμο του στοματικού και όποτε νιώσεις έτοιμη να διεισδύσει. Μπορεί επίσης να σου σηκώσει τα χέρια ψηλά για να σε ακινητοποιήσει ή ακόμα και να βάλει το ένα σου πόδι πάνω στον ώμο του (ελπίζω να έχεις ευλυγισία). Σε κάθε περίπτωση, θα έχεις έναν οργασμό άλλο πράμα!


3 | Το καρεκλάτο

Κάνε και κάτι διαφορετικό βρε παιδί μου, αμάν πια με τα τετριμμένα, όλο κρεβάτι κρεβάτι κρεβάτι, δε βαρέθηκες πια; Πάρτε μία καρεκλίτσα, παλουκωθείτε πάνω και δώστε του να καταλάβει. Δεν είναι και το πιο απλό που μπορείς να κάνεις, γιατί θα κουραστείς εύκολα και δε θα είσαι και τέρμα βολεμένη, αλλά μπροστά στην εμπειρία τα παραβλέπεις όλα. Βάλε το αγόρι σου να καθίσει κανονικά στην καρέκλα κι εσύ με τη σειρά σου από πάνω του είτε κανονικά είτε ανάποδα. Θα είναι τέτοια η άμεση επαφή σας και ο ενθουσιασμός σας, που ο οργασμός σου θα είναι στανταράκι.


4 | Το doggy style δε σε προδίδει ποτέ

Διαχρονική στάση που ποτέ δεν αφήνει κανέναν απογοητευμένο. Το σεξ στα 4 κάνει διάφορα πραγματάκια. Είναι τόσο έντονη και βαθιά η διείσδυση που αν συνδυαστεί με παιχνίδι κλειτορίδας με τα δάχτυλα ή με ένα sex toy, μπορεί να οδηγήσει σε έναν εκρηκτικό οργασμό. Αυτή η στάση μπορεί να είναι πιο άγρια από τις άλλες, από την άποψη ότι δίνει πόνο και ουσιαστικά δε βλέπεστε για να υπάρχει περισσότερος αισθησιασμός, αλλά δε σε προδίδει ποτέ.


5 | Γλυκό του κουταλιού;

Όχι την κλασσική «συνταγή» όμως. Η διαφορά έγκειται στο εξής: θα πρέπει να ανοίξεις εντελώς τα πόδια σου, σηκώνοντας το ένα ψηλά και να κρατηθείς όσο περισσότερο μπορείς. Έτσι το αγόρι σου θα μπορέσει να διεισδύσει καλύτερα και συνάμα να ερεθίζει την κλειτορίδα σου, ώστε να βοηθήσει περισσότερο τον οργασμό σου. Ωραιότατη στασούλα για εσένα, ειδικά αν είσαι λίγο τεμπέλα. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα το αφήσεις όλο πάνω στον σύντροφό σου. Πρέπει κι εσύ να βοηθήσεις τον εαυτό σου αν θέλεις να φτάσεις στη μέγιστη κορύφωση.

Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET