ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μεταξύ μας τώρα | 6+1 πράγματα που όλες έχουμε σκεφτεί για τον πρώην μας!

Πάει τόσος καιρός από το χωρισμό σας, που δε θυμάσαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά που έκλαψες για πάρτη του! Ωστόσο, ακόμα στοιχειώνουν κάποιες σκέψεις το μυαλό σου. Ήταν μία από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής σου άλλωστε, πώς γίνεται να την ξεχάσεις εντελώς; Αυτό που μετράει όμως, είναι πως τέλειωσε κι εσύ κατάφερες […]

Πάει τόσος καιρός από το χωρισμό σας, που δε θυμάσαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά που έκλαψες για πάρτη του! Ωστόσο, ακόμα στοιχειώνουν κάποιες σκέψεις το μυαλό σου. Ήταν μία από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής σου άλλωστε, πώς γίνεται να την ξεχάσεις εντελώς; Αυτό που μετράει όμως, είναι πως τέλειωσε κι εσύ κατάφερες να πάρεις κάποια πράγματα απ’ αυτήν τη σχέση, τα οποία σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμα μελλοντικά. 

Παρόλα αυτά, εξακολουθείς να ακούς το όνομά του από τις παρέες σου (είχες πρήξει τις φίλες σου τόσο καιρό, λογικό είναι) και να μαθαίνεις νέα του. Επόμενο είναι να βρίσκεις συνέχεια αφορμές για να αναρωτηθείς… πώς γίνεται να ήσουν μ’ αυτόν τον άνθρωπο; Και κυρίως τι σε έκανε να τον ερωτευτείς τόσο πολύ;

Ευτυχώς να λες που τα μυαλά σου γύρισαν στο κεφάλι σου – συνήλθες με λίγα λόγια – και κατάφερες μετά από τη δύσκολη περίοδο του χωρισμού να τον ξεπεράσεις, αυτόν και τα κλάματα που σου έφερε. Πλέον σου φαίνονται όλα τόσο αστεία κι υπερβολικά. Γελάς ακόμα και με τον εαυτό σου. Πολύ δράμα βρε παιδί μου, για το τίποτα τελικά.

Βέβαια, όσος καιρός κι αν έχει περάσει από την ημέρα του χωρισμού, από το μυαλό σου είναι σίγουρο πως έχουν περάσει κάποιες από τις παρακάτω σκέψεις:

#1 «Κρίμα η κοπέλα!»

Οκ, έχετε χωρίσει εδώ και καιρό, επόμενο ήταν το παιδί να προχωρήσει στη ζωή του. Ωστόσο, όσο άσχημη, αντιπαθητική και όλα τα κακά που μπορεί να έχει η κοπέλα, δεν της αξίζει αυτός άνθρωπος. Εδώ που τα λέμε, σε καμία κοπέλα δεν αξίζει. Τη λυπάσαι για την κακή της τύχη, σε σημείο που θέλεις να της στείλεις ένα προειδοποιητικό μήνυμα. Ή έστω ένα μήνυμα συλλυπητηρίων, γι’ αυτά που την περιμένουν. Και εκεί είναι που θυμάσαι τα παλιά κι αισθάνεσαι μια τεράστια ανακούφιση που ξέμπλεξες.

#2 «Άραγε να ‘ναι ακόμα τόσο μαλάκας;»

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο για σένα από το να περιγράψεις τον πρώην σου με μία μόνο λέξη. Χαίρεσαι τόσο πολύ να το λες, που καμια φορά ξεφεύγεις λίγο από τα όρια. Α ναι, ξεχάστηκα. Μαλάκας! Αυτό είναι ο πρώην σου. Ένας μαλάκας. Ή τουλάχιστον αυτό ήταν. Καμιά φορά πιάνεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται αν κατάφερε ποτέ να ξεφύγει από το χαρακτηρισμό αυτόν που τον καταδιώκει χρόνια τώρα. Έχει γίνει έστω και λίγο πιο άνθρωπος ή παραμένει το ίδιο μαλάκας; Πίστεψέ με, η απάντηση σ’ αυτήν την ερώτηση είναι απλούστατη: μια φορά μαλάκας, για πάντα μαλάκας!

Υ.Γ: Πόσες φορές είπα τη λέξη μαλάκας;

#3 «Στο ίδιο κρεβάτι μ’ αυτόν; Άπαπα, μακριά!»

Δεν τα βρίσκατε πουθενά! Ακόμα και το σεξ μαζί του έμοιαζε με καταναγκαστική εργασία. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Το μόνο που έκανες κατά τη διάρκεια της πράξης ήταν να περιμένεις να τελειώσει. Δεν υπήρχε σεξουαλική χημεία, άρα δεν μπορούσε να υπάρξει και σχέση. Καλύτερα κορίτσι μου που κατάφερες και ξέφυγες απ’ αυτήν την κατάσταση. Ας τον χαίρεται η καινούρια που λέγαμε. Αλλά τι να χαίρεται κι αυτή… 

#4 «Να τον χαίρεται η μανούλα του!»

“I only love my bed and my momma, I’m sorry”,  ο στίχος αυτός είναι γραμμένος και υπογεγραμμένος από τον πρώην σου, δεν εξηγείται αλλιώς! Ο τυπάς είναι η ντροπή του αντρικού φύλου. Μεγαλύτερος μαμάκιας από αυτόν στη γη δεν πάτησε ακόμα. Και δυστυχώς βρέθηκες εσύ στο δρόμο του, να ζήσεις για τα καλά τη λατρεία του για τη μαμά. Και το αντίστροφο βέβαια. Η μητέρα που λάτρευε τον γιόκα της και το εξέφραζε συνεχώς μέσω τηλεφωνημάτων. Έτσι όπως τον έκανε, ας τον κρατήσει τώρα στο ράφι.

#5 «Τόσος κόπος και προσπάθειες για το τίποτα…»

Κρίμα που ήταν αυτός το κρίμα σου. Κρίμα πραγματικά. Λυπάσαι που χαράμισες την τσαχπινιά σου και την ευτυχία σου. Έβαζες πάνω απ’ όλα τις δικές του ανάγκες και δεν έδινες καμία απολύτως σημασία στον εαυτό σου. Ήλπιζες ότι θα αλλάξει, αλλά τελικά… άλλαξες εσύ. Έχασες τον εαυτό σου και σταμάτησες να χαμογελάς. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Είσαι πολύ νέα για να θεωρείς ότι χαράμισες κάτι τον καιρό που ήσασταν μαζί. Στο καλό να πάει, τώρα έρχονται τα καλύτερα.

#6 «Πώς έχει γίνει έτσι;»

Όσοι έχουν σχέση μαζί σου ομορφαίνουν, εύγε κορίτσι μου! Αυτός κάτι πήγε να κάνει, αλλά τώρα που χωρίσατε πήρε και πάλι την κάτω βόλτα. Ούτε για τσάι δε θα τον έβγαζες έτσι όπως έχει γίνει, μη σας πετύχει και κανένας γνωστός και δεν έχεις πού να κρυφτείς. Έχει παχύνει, έχει αλλάξει στυλάκι και γενικά άστα να πάνε! Αλλά θα μου πεις, ό,τι μπορεί ο καθένας.

+1 «Λες να με έχει ξεπεράσει;»

Μπορεί πλέον να βλέπεις πολλά αρνητικά πάνω του που παλαιότερα αγνοούσες, ωστόσο ακόμα και σήμερα σε τρώει να μάθεις τι νιώθει για όλο αυτό που είχατε. Σε ξεπέρασε τόσο εύκολα; Είναι λογικό να επιστρέφουν πού και πού τέτοιες σκέψεις στο μυαλό σου, αλλά αυτό που πρέπει να κρατήσεις είναι πως είσαι πολύ καλύτερα χωρίς αυτόν. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο και σίγουρα δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις μαζί του, έστω να πείτε τα νέα σας.


Το παρελθόν είναι παρελθόν και δεν έχει θέση ούτε στο παρόν σου, ούτε στο μέλλον σου. Φρόντισε να το καταλάβεις αυτό και να προχωρήσεις μπροστά. Νέα κοπέλα είσαι!

OUR20s

HAPPY BODY

Οι CLiTTERATEΣ δημιουργούν έναν κόσμο όπου κάθε κορίτσι θα μαθαίνει και θα χαίρεται το σώμα του χωρίς ντροπή!

DIGITAL

Ο Weeknd τραγουδάει «Φιλί Φιλί» – Τα καλύτερα AI Covers που παίζουν στο TikTok!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET