ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

7 σημάδια ότι το σεξ που κάνετε δεν πρόκειται να γίνει καλύτερο!

Κρίμα να χάνεις το χρόνο σου και τους οργασμούς σου, δε νομίζεις;

Στέλα Τσάναϊ

9 Σεπτεμβρίου, 2022

Source

Τρία είναι τα πράγματα που δύσκολα αλλάζουν: Το παρελθόν, οι μαλ@κες και το κακό σεξ. Για τα δύο πρώτα στο εγγυώμαι, για το τελευταίο υπάρχουν κάποια περιθώρια και ευκαιρίες να δώσεις… αλλά για πόσο; Έρχεται η στιγμή που πρέπει να βάλεις το δικό σου happy ending πάνω από το ending της σχέσης. 

Προφανώς και δε γίνεται να είναι όλα τέλεια εξ αρχής, γι’ αυτό και το πάμε δοκιμάζοντας μέχρι να το βρούμε. Τι κάνεις όμως όταν μετά από αρκετές προσπάθειες, το σεξ δε βελτιώνεται αλλά παραμένει κακό; Το παλεύεις κι άλλο ή τα παρατάς; Ναι αλλά πώς παρατάς κάποι@ που σου αρέσει τόσο πολύ, απλά επειδή δεν ταιριάζετε στο κρεβάτι; Πολλά τα ερωτήματα γενικά…

Δυστυχώς δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους και όσο επιφανειακό κι αν ακούγεται, όταν το σεξ δε λέει τίποτα, τότε είναι αιτία χωρισμού. Και για να σε προλάβω, τα πράγματα δε θα γίνουν καλύτερα. Ορίστε και τα σημάδια που το δείχνουν:

1 Από το ένα αυτί μπαίνει κι από το άλλο βγαίνει 

Το μυστικό για καλό σεξ είναι η επικοινωνία. Και για να λέμε ότι υπάρχει επικοινωνία, πρέπει να υπάρχει και ανταπόκριση. Να σε ακούει ο/η σύντροφος σου δηλαδή. Εάν έχεις ήδη συζητήσει μαζί τ@ τι σου αρέσει στο κρεβάτι και πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή, αλλά την ώρα της πράξης είναι σαν να μην τα είπες ποτέ… άστο. Μπορώ και μόν@ μου. Βέβαια, πολλές φορές δεν έχει να κάνει μόνο με το σεξουαλικό κομμάτι. Πιθανώς η κακή επικοινωνία σας να είναι σημάδι ενός βαθύτερου προβλήματος στη σχέση. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, σίγουρα είναι.

2 Μήπως εσύ δε μιλάς;

Για να μπορέσει να σε καταλάβει o/η παρτενέρ σου, δεν αρκεί μόνο να έχει ανοιχτά τα αυτιά τ@, αλλά να ανοιχτείς κι εσύ. Ακόμα κι αν το δείχνεις μέσα από τη γλώσσα του σώματος ή τις εκφράσεις σου, δε θα πετύχεις ό,τι θα έκανες με το να πεις στα ίσα αυτά που θέλεις. Κανένας δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σου ή να ψυχανεμιστεί τις επιθυμίες σου. Τα σοβαρά ζητήματα απαιτούν σοβαρές συζητήσεις. Εάν δεν μπορείς να είσαι ειλικρινής με τ@ σύντροφό σου, τότε μην περιμένεις το σεξ να βελτιωθεί ποτέ. Απλά θα συμβιβάζεσαι! 

3 Δε θυμάσαι πότε ήταν την τελευταία φορά που σου άρεσε…

Σκούρα τα πράγματα! Φυσικά και δε μιλάω για τις πρώτες φορές, που ανακαλύπτετε ο ένας τον άλλον και υπάρχει μια μικρή αμηχανία. Ή ακόμα κι αν ξεκίνησε ωραία, αλλά χάλασε στην πορεία, κάπως σώζεται. Αν όμως είναι η 10η ή η 20η φορά που κάνετε σεξ, έχετε μιλήσει για το τι σας αρέσει και τι όχι, και πάλι δεν το απολαμβάνεις, καταλαβαίνεις ότι δε θα πάει (ποτέ) καλά. Σαν να μου μυρίζει ένα τέλος. 

4 Δε σε κάνει να νιώθεις μοναδικ@

Τι ζητάμε από έναν άνθρωπο όταν κάνουμε σεξ; Να μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και να νιώθουμε ποθητοί. Θέλεις @ άλλ@ να σε θαυμάζει την ώρα της πράξης, να σου δείχνει ότι δε σε χορταίνει και ότι τ@ ερεθίζεις μόνο με την ύπαρξή σου. Εάν νιώθεις ότι σε βλέπει σαν ένα κομμάτι κρέας και σε χρησιμοποιεί για σωματική εκτόνωση ή σχολιάζει και επικρίνει την εμφάνισή σου, ε να το βράσεις! Ο θαυμασμός και η κ@ύλα δυστυχώς όταν δε συμβαίνουν από την αρχή, είναι πολύ δύσκολο να έρθουν στην πορεία.

Φιλική συμβουλή: Εάν η μόνη στάση που κάνετε είναι στα τέσσερα, τότε τα μπογαλάκια σου και αλλού! Συνήθως αυτή προτιμούν εκείνοι που δε θέλουν να έχουν οπτική επαφή και απλά ψάχνουν κάποι@ να πηδήξουν!

5 Χημεία not found

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Μπορεί να σου αρέσει τρελά εμφανισιακά ή να ταιριάζετε σε πολλά, όμως δεν υπάρχει αυτή η σπίθα μεταξύ σας. Και δυστυχώς η έλλειψη χημείας δεν είναι κάτι που διορθώνεται όσο κι αν το προσπαθήσετε. Όσο κι αν είσαι αισιόδοξ@ ότι κάποια στιγμή θα κάνετε παθιασμένο και αξέχαστο σεξ, όταν λείπει το βασικό συστατικό το αποτέλεσμα θα είναι μία μέτρια σωματική επαφή με μπόλικη ξενέρα. Άπλα πάρτο απόφαση και προχώρα παρακάτω!

6 Παίρνει τις οδηγίες που του δίνεις σαν προσβολή

Εάν ζητήσεις κάτι την ώρα που το κάνετε ή απλά προτείνεις να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό και @ άλλ@ ξεκινήσει τη μανούρα και σου υπενθυμίζει ότι δεν είναι και καμία μηχανή του σεξ, I am sorry. Όσο ωραία κι αν το έχεις θέσει, πχ «Είναι τέλειο αυτό που κάνεις, μπορείς να πας και λίγο πιο κάτω;», στα αυτιά τ@ ηχεί σαν να λες «Δε μου αρέσει αυτό που κάνεις, είσαι άχρηστ@». Σοβαρό κόμπλεξ αλέρτ! Μην περιμένεις να αλλάξει κάτι λοιπόν όταν έχεις να κάνεις με ένα άτομο που θίγεται με το παραμικρό, γιατί έχει τεράστιο εγωισμό. Ούτε αξίζει να το παλέψεις! 

7 Και από προκαταρκτικά τίποτα

Πόσες φορές θα πούμε ότι τα προκαταρκτικά είναι απαραίτητη προϋπόθεση για καλό σεξ; Να στο θέσω αλλιώς… Έχεις δει κανέναν αθλητή να μπαίνει στον αγώνα χωρίς ζέσταμα; Τότε γιατί να μην κάνεις ζέσταμα και στο σεξ; Τα προκαταρκτικά συμβάλλουν θετικά στην ψυχολογία και μεγιστοποιούν την απόλαυση. Τα χάδια, τα φιλιά και όλα όσα συμπεριλαμβάνονται στο foreplay θα σας χαλαρώσουν και θα σας διεγείρουν και έτσι θα καταφέρετε την απόλυτη κορύφωση! Αν παρακαλάς κάθε φορά γι’ αυτά και @ άλλ@ στου κουφού την πόρτα… τότε βρόντα αλλού! 

Μη χαραμίζεις το χρόνο σου σε κάτι που δεν αξίζει! Με το κατάλληλο άτομο θα δεις ότι όλα θα είναι πιο απλά και θα σας βγαίνουν πιο φυσικά, χωρίς παρακάλια και μούτρα! 

Go get your orgasm, you deserve it!

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET