8 σημάδια ότι ο τύπος σε θέλει μόνο για να περνάτε καλά… στο κρεβάτι!


Όλοι έχουμε τις κα*λες μας! Δεν υπάρχει κάτι κακό λοιπόν στο να έχεις έναν άνθρωπο, που θα τον καλείς τα «δύσκολα» βράδια να τις… ικανοποιήσει. Αυτό που είναι κακό ωστόσο, είναι ο άνθρωπος αυτός, ο ονομαζόμενος fuck buddy, να μη γνωρίζει τις προθέσεις σου. Βλάπτει τόσο εσένα όσο κι εκείνον. Γιατί κάπου εκεί είναι που μπαίνουν στη μέση τα διάφορα μπερδέματα και ξεκινούν τα δράματα. Και ξέρεις ποιος βγαίνει χαμένος πάντα σε αυτήν την ιστορία, έτσι;

Εμείς οι κοπέλες προφανώς. Κι αυτό γιατί όντας πιο συναισθηματικές από τους άντρες, στην πορεία αρχίζουμε να βλέπουμε τα πράγματα πιο σοβαρά. Έτσι, καταλήγουμε να γινόμαστε εμείς ο «fuck buddy» της υπόθεσης τις περισσότερες φορές, χωρίς ίσως καν να το θέλουμε. Φοβόμαστε μήπως χάσουμε τον άλλον, δίνοντας μεγαλύτερη βάση στα «θέλω» εκείνου παρά στα δικά μας. Δεν κατηγορώ όμως μόνο εμάς τις γυναίκες, γιατί κι οι άντρες το παραμυθάκι εδώ το έχουν! Μπορεί να σου πουλήσουν έρωτες κι αγάπες, για ένα μόνο κρεβάτι!

Βάλε όμως κι εσύ λίγο το μυαλουδάκι σου να δουλέψει, άκου το ένστικτό σου που σου φωνάζει πως το πράγμα δεν πάει πουθενά. Δώσε λίγη σημασία και σε εκείνα τα σημάδια που λένε ξεκάθαρα πως το παλικάρι σε θέλει, αλλά μόνο όταν δε φοράς εσώρουχα…

#1 Σε ψάχνει μονάχα τα βράδια

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το πιο χαρακτηριστικό σημάδι από όλα: σε θυμάται μόνο τις βραδινές ώρες. Δε σου έχει προτείνει ποτέ έναν πρωινό καφέ, ή μια απογευματινή βόλτα βρε παιδί μου. Κι εσύ αντί να πάρεις το μήνυμα (το πεντακάθαρο μήνυμα), κάθεσαι και σκαρφίζεσαι διάφορες δικαιολογίες. Θα δουλεύει λες, ή θα έχει προβλήματα στο σπίτι. Κοίτα να δεις που φτάνει ο νους σου. Θα το έσκασε από το Twilight και τον ενοχλεί ο ήλιος. Τόσο δύσκολο ήταν να το καταλάβεις; Πρέπει κι εσύ δεδομένης της κατάστασης, να συμβιβαστείς με το ωράριο του…

Αποτέλεσμα εικόνας για girl on phone gif

#2 Μόνο το σεξ έχεις στο μυαλό σου;

Ακόμα και οι πιο σοβαρές συζητήσεις σας, καταλήγουν πάντα στο σεξ! Εκεί δηλαδή που νιώθεις πως κάτι πάει να γίνει, να βγάλει ο καθένας τα εσώψυχά του και να γνωριστείτε καλύτερα, σου πετάει ένα πόσο σε σκέφτεται αυτή τη στιγμή στο κρεβάτι του και τα καταστρέφει όλα (για σένα τουλάχιστον). Να ξέρεις πως όταν ένας άνθρωπος ενδιαφέρεται πραγματικά για αυτόν που έχει δίπλα του, κάνει τα πάντα για να μάθει ακόμα και το πιο μικρό κι ανούσιο μυστικό του. Δε ρωτάει μόνο για το τι του αρέσει στο κρεβάτι!

Αποτέλεσμα εικόνας για come home gif

#3 Οι γυμνές φωτογραφίες είναι το χόμπι του

Κάθε φορά που μιλάτε μέσω μηνυμάτων, ζητάει να του στείλεις μια πιο…τολμηρή φωτογραφία, έτσι για το καληνύχτα. Εσύ μπορεί εκείνη τη στιγμή να του κατεβάζεις καντήλια από μέσα σου, αλλά το παιδί δεν φταίει πουθενά. Την έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του. Το μοναδικό πράγμα που του αρέσει πάνω σου είναι το σώμα σου, εσύ εθελοτυφλείς. Οπότε είτε το δέχεσαι και συνεχίζεις, είτε απομακρύνεσαι από αυτή τη «σχέση», επειδή δε σε ικανοποιεί.

Αποτέλεσμα εικόνας για he s the worst gif

#4 Με πίεση δεν πέτυχε ποτέ κανείς!

Όπου βρεθείτε κι όπου σταθείτε, θα κάνει την κίνησή του. Και παρά το γεγονός πως εσύ την απορρίπτεις, εκείνος συνεχίζει. Κι όχι μόνο συνεχίζει, αλλά καταλαβαίνεις από τον τρόπο του πως δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την αντίστασή σου. Ε λοιπόν αν δεν είναι ικανός να σεβαστεί τις δικές σου επιθυμίες και ορέξεις, σημαίνει πως δε σε σέβεται σαν κοπέλα. Τέτοιον άντρα θέλεις; Και μη μου πεις πως δε μιλάς επειδή φοβάσαι μην τον χάσεις. Ας τον χάσεις! Και να τον χαίρεται κι η επόμενη, που θα ανεχτεί αυτή τη συμπεριφορά.

Αποτέλεσμα εικόνας για no gif

#5 Η σοβαρότητα δε συμπεριλαμβάνεται στο λεξιλόγιο του

Πήγες και εσύ και έμπλεξες με άνθρωπο που η μεγαλύτερή του σχέση να διήρκησε δυο βδομάδες το πολύ… Κορίτσι μου καλό, όταν ένας άντρας δεν είχε ποτέ σοβαρή σχέση, δε θα έρθει να την κάνει τώρα μαζί σου. Όχι επειδή εσύ δεν το αξίζεις, αλλά επειδή αυτός δεν είναι ικανός για κάτι τέτοιο! Δεν αλλάζει ο άνθρωπος από τη μια στιγμή στην άλλη, να το ξέρεις… Μπορεί να συμβεί, αλλά δίνω μια πιθανότητα δέκα τοις εκατό και μπόλικο χρόνο. Θέλεις να παιδευτείς; Θέλεις να χάσεις χρόνο από τη ζωή σου σε κάτι που δεν θα είσαι χαρούμενη; Μαντεύω πως όχι… Άστον να πάει στο καλό.

Αποτέλεσμα εικόνας για dont want girlfriend gif

#6 Σου κάνει κομπλιμέντα μονάχα για το σώμα σου

Κάθε φορά που βγαίνετε, εσύ φροντίζεις να λάμπεις! Εκείνος πάλι, φροντίζει να κοιτάει οπουδήποτε αλλού, πέρα από το βλέμμα σου. Δεν έχεις ακούσει από το στόμα του μια καλή κουβέντα για το πρόσωπό σου, το χαμόγελό σου ή τα μάτια σου. Μονάχα για το σώμα σου ξέρει να λέει και για το πόσο σέξι είσαι. Αν φοράς ένα στενό ρούχο, συνεχώς επαναλαμβάνει το πόσο τονίζονται οι καμπύλες σου. Αν ένας άντρας τα μοναδικά σημεία που παρατηρεί πάνω σου είναι αυτά που χρησιμοποιείς στο…σεξ, τότε δε θέλει τίποτα σοβαρό από εσένα. Ακόμα να το καταλάβεις;

Σχετική εικόνα

#7 Μονίμως φεύγει σαν κυνηγημένος!

Μετά το σεξ, εσύ θες αγκαλίτσες και τρυφερότητα (και ποια δε θέλει). Εκείνος από την άλλη, με το που τελειώνει, κάνει ένα ντουζ και φεύγει σαν κυνηγημένος. Κι εσύ τι κάνεις τότε; Ξεκινάς τι γνωστές, φτηνές δικαιολογίες. Για να μη σε κουράζω όμως κι εγώ, ένα πράγμα θα σου πω: Ξύπνα! Ο άνθρωπος πήρε αυτό που ήθελε από εσένα και μην τον είδατε τον Παναή! Γιατί δηλαδή να προσποιείται πως ενδιαφέρεται; Το θέμα είναι αν εσύ θα επιτρέψεις να συνεχιστεί αυτή η ιστορία.

#8 Συγγνώμη, τι είπατε;

Καταλαβαίνω όσο δε φαντάζεσαι πως έχεις κουραστεί από μια τέτοια τοξική κατάσταση. Θέλεις να γνωρίζεις επιτέλους τι έχετε και αν υπάρχει ποτέ περίπτωση να εξελιχθεί το μεταξύ σας σε μια πιο σοβαρή σχέση. Προς Θεού όμως, μην προσπαθήσεις να του κάνεις κάποια σχετική συζήτηση! Θυμάσαι τη φορά εκείνη που το επιχείρησες; Άλλαξε πολύ διπλωματικά το θέμα και το γύρισε εκεί που τον συνέφερε. Όταν κάποιος σε βλέπει σοβαρά, είναι ειλικρινής από την αρχή και δε σε αφήνει να έχεις αμφιβολίες! Μην υπεραναλύεις καταστάσεις. Σε βλέπει μονάχα για το σεξ, εσύ πάλι όχι. Άρα, άλλαξε πορεία και βρες κάποιον που να θέλετε τα ίδια πράγματα.


Όταν λοιπόν γνωρίσεις κάποιον και σου δείξει τα παραπάνω σημάδια, κάτσε και σκέψου ώριμα τι θέλεις εσύ από αυτόν. Αν επιδιώκεις μονάχα να κάνετε σεξ, έχει καλώς! Αν πάλι, τον βλέπεις σοβαρά και φαντάζεσαι να πηγαίνετε διακοπές, να ζείτε ρομαντικές στιγμές και να σου δίνει βαριές υποσχέσεις, καλύτερα να μην του ξαναμιλήσεις, γιατί μονάχα εσύ θα πληγωθείς.

Για εκείνον θα είσαι μια από τις πολλές επιλογές του, αλλά ποτέ η προτεραιότητά του. Για εσένα θα καταλήξει να είναι ο άνθρωπος που ερωτεύτηκες και σε πλήγωσε. Αυτό θέλεις;

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET