fbpx

6 στάνταρ πράγματα που κάνει κάθε ντροπαλή κοπέλα όταν της αρέσει κάποιος!


Όταν μία ντροπαλή κοπέλα αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για κάποιον, η κατάσταση αυτομάτως παίρνει μια διαφορετική τροπή από τη συνηθισμένη. Η υπόθεση από απλή και καθημερινή γίνεται η πιο σύνθετη και ψυχοβγαλτική που μπορείς να φανταστείς. Είναι θέμα χαρακτήρα. Υπάρχουν οι κοπέλες εκείνες που θα βγουν μπροστά και με την πρώτη ευκαιρία θα δείξουν τις προθέσεις τους, υπάρχουν και οι κοπέλες που θα προτιμήσουν να κάνουν οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτό.

Η τετ-α-τετ συνάντηση με το crush παίζει να είναι κι ο μεγαλύτερος φόβος για τα ντροπαλά κορίτσια. Οκ, πάντα η καρδιά ανεβάζει λίγο τους χτύπους της σε μια τέτοια περίσταση, αλλά όχι και σε σημείο ανακοπής. Μ’ έναν απλό και καθημερινό άνθρωπο πας να τα πεις, δε σε πάνε και για κρεμάλα…

Δυστυχώς όμως, εσύ κάπως έτσι νιώθεις μέσα σου κι αντί να κάνεις τα αυτονόητα, οδηγείσαι σε κάτι παράπλευρους δρόμους:

#1 Στο ατελείωτο το stalking

To να χαζέψεις μια στο τόσο φωτογραφίες του στα σόσιαλ μίντια είναι κάτι που το κάνουν όλες. Το να φτάνεις στο σημείο να είσαι όλη μέρα στο προφίλ του κοιτώντας φώτο από το 2013, θεωρείσαι πλέον ένα βήμα πριν την κλινική απεξάρτησης. Το ακόμη πιο ανησυχητικό δε, είναι όταν βάζεις άλλους να κάνουν τη δουλειά για σένα. Εσύ μπορεί να μην έχεις πιο σοβαρά προβλήματα, αλλά ο υπόλοιπος κόσμος κοιμάται μια χαρά τα βράδια αν δε μάθει πού ξενύχτησε χθες ο λεγάμενος.

#2 Πρήζεις οτιδήποτε αναπνέει γύρω σου 

Αυτό θα είναι η κολλητή σου, η μάνα σου, το σκυλί σου; Όπως και να ‘χει, κάποιος θα την πληρώσει πολύ άσχημα… Μα τι παιδί είναι αυτό, ποια άτιμη να τον γυροφέρνει, πού να ‘ναι τέτοια ώρα (η αγάπη σου) είναι μερικά από τα ερωτήματα που θέτεις στον άτυχο που θα θελήσει να σου συμπαρασταθεί. Όπως είπα όμως, έχει καλύτερα πράγματα να κάνει ο κόσμος από το να ζει τον έρωτά σου.

#3 Παθαίνεις εμφράγματα Κοκκινίζεις 

Πολύ ντελικάτο τρόπο διάλεξα να περιγράψω την κατάσταση κατά την οποία το πρόσωπό σου παίρνει ένα αφύσικο χρωματάκι. Το κοκκίνισμα είναι κάτι χαριτωμένο λένε, το να γίνεις ένα κόκκινο άβαταρ ωστόσο, είναι τουλάχιστον τρομακτικό. Και μάλιστα, όχι επειδή σου απηύθυνε το λόγο ο άλλος, αλλά επειδή τον είδες να διασχίζει το δρόμο στα 100 μέτρα.

#4 Πηγαίνεις σε άλλο επίπεδο το κοζάρισμα

Μπορεί να δείχνεις μαρμαρωμένη και προσηλωμένη σε ένα και μόνο πράγμα, με οτιδήποτε άλλο να μην αξίζει την παραμικρή προσοχή σου, ωστόσο τα αντανακλαστικά σου αποδεικνύουν την αξία τους και με το παραπάνω, την στιγμή που το crush θα γυρίσει να κοιτάξει προς το μέρος σου! Προκειμένου να μην καταλάβει ότι είχες το βλέμμα σου καρφωμένο πάνω του, είσαι ικανή να ξεριζώσεις τα μάτια σου. Τώρα, δεν ξέρω κατά πόσο φυσιολογική αντίδραση είναι αυτή, αλλά άμα πιστεύεις ότι πιάνει, τότε πάσο…

#5 Η κουβέντα μαζί του, περιέχει πάντα λίγη δόση awkwardness

Εδώ προϋποθέτει να υπάρχει κάποια επαφή. Εάν κι εφόσον υπάρχει αυτή, τότε δεν είναι και στα καλύτερά της. Αδυνατείς να συμπεριφερθείς φυσιολογικά και να αντιμετωπίσεις αυτόν που έχεις απέναντί σου σαν ένα απλό άτομο κι όχι σαν τον Bradley Cooper. Ε, φυσικό λοιπόν οι αμήχανες στιγμές να δίνουν και να παίρνουν.

#6 Όπου φύγει, φύγει

Στην τελική, για να αποφύγεις όλες αυτές τις αμήχανες καταστάσεις προτιμάς να το βάλεις στα πόδια, να ‘χεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Δεξιά πάει αυτός, αριστερά εσύ, μπροστά κατευθύνεται αυτός, την όπισθεν εσύ. Αν είναι να ζεις στιγμές σαν τις παραπάνω, τότε ίσως μια καλή λύση να είναι αυτή. Αν όμως δε θες να σε περάσει του γιατρού, τότε όχι, προτείνω να σκεφτούμε κάτι άλλο.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET