ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αν δεν μπορείς να σταματήσεις να κάνεις αυτά τα πράγματα, είσαι μεγάλο καψουράκι!

Είναι γνωστό ότι ένας ερωτευμένος άνθρωπος κάνει μπαμ από μακριά, μόνο η φωτεινή επιγραφή του λείπει! Πώς να το κάνουμε; Τα σημάδια είναι πολλά και φανερά και τα γνωρίζουμε όλοι. Άλλοι πάλι, τα βιώνουν κιόλας. Εσύ ας πούμε, και μόνο που μπήκες σε αυτό το άρθρο (σημάδι νο1) κατατάσσεσαι στην κατηγορία των καψούρηδων. Μην αγχώνεσαι όμως, […]

Είναι γνωστό ότι ένας ερωτευμένος άνθρωπος κάνει μπαμ από μακριά, μόνο η φωτεινή επιγραφή του λείπει! Πώς να το κάνουμε; Τα σημάδια είναι πολλά και φανερά και τα γνωρίζουμε όλοι. Άλλοι πάλι, τα βιώνουν κιόλας. Εσύ ας πούμε, και μόνο που μπήκες σε αυτό το άρθρο (σημάδι νο1) κατατάσσεσαι στην κατηγορία των καψούρηδων.

Μην αγχώνεσαι όμως, δεν πρόκειται να σε αφήσω μόνο με αυτό και να μαντεύεις τα υπόλοιπα. Σου έχω μαζέψει παρακάτω μερικές καταστάσεις που αποδεικνύουν ότι την έχεις δαγκώσει τη λαμαρίνα:

#1 Δεν σταματάς να τον/την σκέφτεσαι όλη μέρα, κάθε μέρα

Δεν έχει σημασία αν βρίσκεσαι στη δουλειά, αν είσαι κολλημένος/η στην κίνηση, αν είσαι στο γυμναστήριο, ή στο γραφείο σου προσπαθώντας να διαβάσεις. Όπου κι αν είσαι, ό,τι κι αν κάνεις, η σκέψη σου ταξιδεύει. Στο πρώτο σας φιλί, στο πρώτο σας ραντεβού, στις στιγμές που έχετε περάσει μαζί, ακόμα και στις διακοπές που δεν έχετε πάει ακόμη. Είναι πάντα στο πίσω (ή μάλλον στο πολύ μπροστινό) μέρος του μυαλού σου.

#2 Δεν σταματάς να μιλάς για εκείνον/η σε όλους

Aναφέρεις το όνομά του/της τουλάχιστον κάθε 3 λεπτά. Eίναι δεδομένο ότι η παρέα σου έχει βαρεθεί να ακούει για εκείνον/η, αλλά σου είναι σχεδόν αδύνατο να το σταματήσεις. Από τότε που τον/την γνώρισες, είναι μέσα σε όλες τις ιστορίες σου, αφού τις πιο πολλές ώρες τις περνάτε μαζί (πιτσουνάκια ).

#3 Δεν σταματάς να κοιτάς τις ειδοποιήσεις σου

Κάθε φορά που ακούς τον ήχο του messenger, η καρδιά σου χτυπά αδιάκοπα και με ένα σάλτο τρέχεις να δεις κατευθείαν αν είναι αυτός/ή. Στην περίπτωση όμως που σου έχει στείλει κάποιος άκυρος, τότε νευριάζεις όσο δεν πάει και αρχίζεις να του κατεβάζεις κάτι λίγα από μέσα σου, που σου καταστρέφει έτσι απλά τις ελπίδες.

#4 Δεν σταματάς να τον/την αγγίζεις σε κάθε ευκαιρία

Μην πάει το μυαλό σου απαραίτητα στο πονηρό. Απλά έστω και ασυναίσθητα, θες να νιώθεις κάποια σωματική επαφή. Είτε του/της ακουμπάς το χέρι, είτε γέρνεις το κεφάλι σου στον ώμο του/της, είτε δίνεις απλά ένα φιλί στο μάγουλο, ακόμη και κάτι τόσο μικρό, εσένα σε καλύπτει. Σίγουρα βέβαια υπάρχει και η σεξουαλική επαφή που όσο πιο ερωτευμένος/η είσαι, τόσο πιο πολύ την αναζητάς. Αλλά στον ερωτευμένο αρκεί και ένα χάδι.

#5 Δεν σταματάς να ονειρεύεσαι την εξέλιξη της σχέσης σας

Από το ότι μπορεί ακόμα και να συζήσετε, μέχρι και το τι θα κάνετε αργότερα το απόγευμα. Όπως και να ‘χει, σκέφτεσαι συνεχώς το μέλλον μαζί του/της, κοντινό ή μακρινό. Ονειρεύεσαι τι καινούριο μπορείτε να κάνετε μαζί και σε συναρπάζει και μόνο η ιδέα καθετί νέου σας επιφυλάσσει το μέλλον.

#6 Δεν σταματάς να χαμογελάς σα χαζό

Και μόνο που τον/την σκέφτεσαι, χαμογελάς μέχρι τα αυτιά, χωρίς καν να το καταλαβαίνεις. Σα χαζοχαρούμενο ένα πράγμα. Τραγουδάς χαρούμενα τραγούδια, είσαι ευγενικός/ή με όλους, ακόμα και όταν σε εκνευρίζει κάποιος το παίρνεις χαλαρά, γιατί ξέρεις ότι μετά θα τον/την δεις ή θα τον/την ακούσεις. Γελάς και μόνο που υπάρχει στη ζωή σου.

#7 Δεν σταματάς να ενημερώνεις τα social media σου

Δε θες να ανήκεις σ’ εκείνα τα ζευγάρια που δεν έχουν ιδιωτική ζωή, αλλά κατά βάθος θες να δείξεις σε όλους το πόσο γλύκες έχετε βγει στην τελευταία σας σέλφι. Η χαρά σου είναι τόσο μεγάλη, που απλά θες να τη μοιραστείς με όλο τον κόσμο. Είναι ένα κομμάτι της ζωής σου και δε γίνεται να είσαι μετριοπαθής με αυτό. Όσες δικές σου φωτογραφίες έχεις, άλλες τόσες θα έχεις και μαζί του/της.

#8 Δεν σταματάς να του/της λες πόσο τον/τη θες

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. Όταν είσαι σίγουρος/η για τα αισθήματα σου και θεωρείς ότι ζεις την απόλυτη ευτυχία, θες να το δηλώνεις συνέχεια. Θες να κάνεις τον άλλον να σε νιώσει στο έπακρο. Να μην έχει αμφιβολία για τα αισθήματα σου. Ακόμα και τις φορές που δεν το λες, φροντίζεις να το δείχνεις με τις πράξεις σου.

Φίλε και φίλη μου, τα λέμε όταν επανέλθεις στον πλανήτη Γη, γιατί ως ερωτευμένος/η που αποδεδειγμένα πλέον είσαι, η συνεννόηση σου με τους υπόλοιπους είναι ίση του μηδενός. Ευχαριστήσου το!

 

OUR20s

HAPPY BODY

Οι CLiTTERATEΣ δημιουργούν έναν κόσμο όπου κάθε κορίτσι θα μαθαίνει και θα χαίρεται το σώμα του χωρίς ντροπή!

DIGITAL

Ο Weeknd τραγουδάει «Φιλί Φιλί» – Τα καλύτερα AI Covers που παίζουν στο TikTok!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET