fbpx

Πες μας πώς σε αγκαλιάζει το αγόρι σου, να σου πούμε τι νιώθει για σένα!


Σε μια εποχή που ακούμε πολλά και έχουμε βαρεθεί πια τα σκόρπια λόγια, το μόνο που ζητάμε είναι η όμορφη σιωπή που μοιραζόμαστε με το σύντροφό μας κι οι πράξεις που αντικαθιστούν τις λέξεις. Κι αν μάλιστα ισχύει αυτό που λένε, ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, τότε η αγκαλιά είναι η γλώσσα της καρδιάς. Το τραγουδάνε και οι Μέλισσες εξάλλου, μία αγκαλιά λέει πιο πολλά απ’ όσα λες. Δε συμφωνείς;

Είναι αυτή η απλή, καθημερινή, τρυφερή αλλά καθόλου δεδομένη πράξη αγάπης που μπορεί να σου φανερώσει όλα τα απόκρυφα που έχει ο σύντροφός σου στην ψυχή του και να σε επιβεβαιώσει συναισθηματικά περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κίνηση. Ωστόσο, κάθε αγκαλιά έχει και τη δική της ερμηνεία.

Τι μαρτυρά λοιπόν ο τρόπος που σε αγκαλιάζει ο σύντροφός σου, για τα συναισθήματά του;

#1 Σε αγκαλιάζει επειδή το κάνουν και οι άλλοι

Ας υποθέσουμε ότι έχετε βγει κάπου έξω, σ’ ένα δημόσιο μέρος με μία παρέα από γνωστούς και φίλους, όπου υπάρχουν κι άλλα ζευγάρια. Αν γενικά ο σύντροφός σου δε σε αγκαλιάζει και τόσο, αλλά εκείνη τη μέρα σ’ έχει ταράξει στις αγκαλιές και στις εκδηλώσεις αγάπης, προφανώς κάτι πάει στραβά με τη συμπεριφορά του. Το πιο πιθανό είναι ότι το κάνει επί τούτου, επειδή βλέπει τα υπόλοιπα ζευγάρια δίπλα του να αγκαλιάζονται. Αυτές οι συμπεριφορές δε μας αρέσουν γενικά, λέω εγώ.

#2 Σε αγκαλιάζει μόνο όταν είστε οι δυο σας

Σου αξίζει κάποιος ο οποίος δε φοβάται και δε διστάζει να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του για σένα ανά πάσα ώρα και στιγμή, μπροστά σε όλους. Προς Θεού δε μιλάω για ακρότητες, δηλαδή μην καβαληθείτε κιόλας μπροστά στον κόσμο, αλλά μια αγκαλιά τι ψυχή έχει; Αν τον αγκαλιάζεις ενώ είστε σε παρέα κι εκείνος σε απομακρύνει για παράδειγμα, το λες κι ανησυχητικό και μάλλον πρέπει να το ψάξεις λιγάκι, γιατί απ’ ότι φαίνεται δε θέλετε τα ίδια πράγματα.

#3 Σε αγκαλιάζει για ελάχιστα δευτερόλεπτα

Πώς χαιρετάει ο ένας άνδρας τον άλλο με τη γνωστή χειραψία »Τι λέει αδερφέ;» , ε κάπως έτσι σκέψου το. Τι πράγματα είναι αυτά; Πού τις έχετε δει αυτές τις αγκαλιές, ρε σεις; Το κορίτσι σας αγκαλιάζετε, όχι έναν κάκτο. Αυτού του είδους οι αγκαλιές, φανερώνουν μία νευρικότητα κι απουσία ενδιαφέροντος που δεν ξέρω κατά πόσο ευνοούν τη σχέση. Μάλλον, βλακείες λέω. Δεν την ευνοούν προφανώς.

#4 Σε αγκαλιάζει σε σημείο να σου κόβει την ανάσα

Ε ναι, αυτές είναι αγκαλιές. Τον σκοτώνεις τον άλλο και ξεμπέρδεψες μια και καλή . Αστειεύομαι obviously. Αυτές οι αγκαλιές είναι έρωτας! Δύο χέρια που τυλίγονται αρμονικά γύρω από ένα άλλο σώμα, τόσο σφιχτά λέγοντας πολλά περισσότερα από όσα θα εκφράζονταν με λόγια. Αυτή η αγκαλιά, φωνάζει «Δε θα σε αφήσω να φύγεις ποτέ» κι είναι από τις αγκαλιές που τροφοδοτούν με πάθος κι αγάπη μία σχέση.

#5 Του είναι απίστευτα δύσκολο να σταματήσει να σε αγκαλιάζει

Ως γνωστόν οι άνδρες είναι βλαμμένοι (ουπς) και στους περισσότερους δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο να κάνουν πίσω τον εγωισμό τους και να εκφραστούν με απόλυτη ειλικρίνεια στη σύντροφό τους. Αυτό το χάσμα που δημιουργείται λοιπόν, προσπαθούν να το γεφυρώσουν μέσω της αγκαλιάς, μίας αγκαλιάς μεγάλης διάρκειας που κάθε φορά νιώθεις ότι δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ. Είναι γλυκούλης μωρέ! Μας αρέσουν αυτοί οι άνδρες.

#6 Σε αγκαλιάζει και νιώθεις να καταρρέει στα χέρια σου

Σε έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Κάτι τον απασχολεί και είναι παραδομένος σε εσένα που είσαι πια το μοναδικό του στήριγμα και η ελπίδα του που θα τον βγάλει από το αδιέξοδο. Οφείλεις να καταλαβαίνεις τη διαφορά της κάθε αγκαλιάς του και αναλόγως να ερμηνεύεις το πώς αισθάνεται. Ίσως έχει έρθει η δική σου σειρά πλέον να τον κακομάθεις λιγάκι και να τον φροντίσεις.

#7 Σε αγκαλιάζει και νιώθεις ότι είσαι απόλυτα ασφαλής

Όταν ένας άνδρας επιστρατεύει ολόκληρη τη ζεστασιά, τη θετικότητα και τη δύναμή του για να σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια στην αγκαλιά του και το πετυχαίνει, αφού νιώθεις ότι είσαι η πιο τυχερή κοπέλα στον κόσμο που τον έχεις δίπλα σου, τότε όλα τα άλλα είναι περιττά. Έχεις βρει ένα διαμάντι και καλά θα κάνεις να τον κρατήσεις δίπλα σου σφιχτά να μη σου φύγει.

#8 Σε αγκαλιάζει κάθε φορά λες και είναι η τελευταία

Υπάρχει τέτοιος άνδρας εκεί έξω Θεοί; Υπάρχει άνδρας που αγαπά τόσο πολύ την κοπέλα του ώστε να την αγκαλιάζει κάθε φορά με όλο του το είναι λες και είναι η τελευταία φορά που βρίσκονται; Τι να πει κανείς για έναν τέτοιο άνθρωπο. Εκτιμά την κάθε στιγμή μαζί σου, σε σέβεται, σε αγαπάει και σου το δείχνει μέσα από τη ζεστή και γεμάτη αγκαλιά του.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET