ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

17 περίεργα πράγματα που δεν γνώριζες για το σεξ!

Σίγουρα δεν θα σου γεννιόταν η απορία να ρωτήσεις. Αλλά η γνώση τους έχει μια ιδιαιτερότητα και ένα ενδιαφέρον από πολλές απόψεις. Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από το βιβλίο «1.227 αρκετά ενδιαφέροντα γεγονότα», μια συλλογή από περίεργα μικροπράγματα δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι συμβαίνουν αλλά είναι όντως αληθινά και αφορούν τι άλλο …το σεξ. […]

Neopolis Team

28 Φεβρουαρίου, 2016

Σίγουρα δεν θα σου γεννιόταν η απορία να ρωτήσεις. Αλλά η γνώση τους έχει μια ιδιαιτερότητα και ένα ενδιαφέρον από πολλές απόψεις.

Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από το βιβλίο «1.227 αρκετά ενδιαφέροντα γεγονότα», μια συλλογή από περίεργα μικροπράγματα δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι συμβαίνουν αλλά είναι όντως αληθινά και αφορούν τι άλλο …το σεξ.

1. Ένα στα 10 ευρωπαϊκά μωρά συλλαμβάνεται σε κρεβάτι του ΙΚΕΑ.

2. O Άλφρεντ Κίνσει, συντάκτης της σεξουαλικής συμπεριφοράς στο Human Male (1948) που είχε μια συλλογή πέντε εκατομμυρίων σφηγκών, μπορούσε να εισάγει μια οδοντόβουρτσα στο πέος του.

3. Βρετανοί κατάσκοποι σταμάτησαν να χρησιμοποιούν το σπέρμα ως αόρατο μελάνι, επειδή ξεκίνησε να μυρίζει σαν να μην ήταν φρέσκο.

4. Ένα μονάχα σπέρμα περιέχει 37,5 ΜΒ DNA πληροφοριών. Μια εκσπερμάτωση παριστάνει μια μεταφορά δεδομένων 15,875 GB, ισοδύναμο με την χωρητικότητα 62 λάπτοπ MacBook Pro.

5. Άνδρικές φρουτόμυγες που απορρίπτονται από τις θηλυκές πίνουν σημαντικά περισσότερο αλκοόλ από αυτές που είχαν επιτυχή συνεύρεση.

6. Ανδρική νυφίτσα θα πεθάνει αν δεν κάνει σεξ μια φορά τον χρόνο.

7. Επτά χαπάκια Βιάγκρα πωλούνται κάθε δευτερόλεπτο στον κόσμο.

8. Η Γερμανική λέξη για την αντισύλληψη είναι Schwangerschaftsverhütungsmittel. Μέχρι να την πεις είναι πλέον πολύ αργά.

9. Η Αμερικανική Ένωση Ψυχιάτρων ενέτασσε την ομοφυλοφιλία ως μια πνευματική ασθένεια μέχρι το 1973.

10. Το πιο εμπορικό έργο φαντασίας μέχρι τον 15ο αιώνα ήταν «το παραμύθι δύο εραστών», μια ερωτική νουβέλα ενός άνδρα που αργότερα έγινε ο Πάπας Πιους ο Β’.

11. Ένας μονάχα άνδρας παράγει αρκετό σπέρμα σε δύο εβδομάδες ώστε να μπορεί να γονιμοποιήσει κάθε γόνιμη γυναίκα στον πλανήτη.

12. Το 2008, οι αρχαιολόγοι στην Κύπρο βρήκαν μια κατάρα του 7ου αιώνα χαραγμένη σε έναν μολυβένιο δίσκο όπου έγραφε «Να σου τραυματιστεί το πέος όσο θα κάνεις έρωτα». Άγνωστο είναι ποιος το έγραψε και σε ποιόν.

13. Ο ιδρυτής του match.com, Γκάρι Κρέμεν, έχασε την φιλενάδα του από έναν άνδρα που εκείνη γνώρισε στον ίδιο του τον ιστότοπο.

14. Γυμνοφοβία είναι η αίσθηση ότι κάποιος σε γυμνώνει με τα μάτια του.

15. Μια θηλυκιά χιμπατζής σε μια στιγμή πάθους έχει δύναμη που αντιστοιχεί σε έξι άνδρες.

16. Το 2012 στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου που διήρκησαν 17 ημέρες, οι αθλητές παρείχαν 150.000 δωρεάν προφυλακτικά κατά προσέγγιση 15 ιντσών.

17. Το σημείο G ήταν σχεδόν ονομαζόταν Whipple Tickle αφού ο καθηγητής Μπέβερλι Whipple που επινόησε την έκφραση με την οποία είναι γνωστό σήμερα.

 

OUR20s

DIGITAL

Μία νέα θεωρία υποστηρίζει ότι αν κάνεις δώρο παπούτσια στο ταίρι σου, θα χωρίσετε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET