fbpx

Όταν ένας άντρας λέει ότι αξίζεις κάποιον καλύτερο, να τον πιστεύεις γιατί… ΑΞΙΖΕΙΣ!


Όταν ένας άντρας σου λέει πως δε σου αξίζει, να τον πιστεύεις χωρίς δεύτερες σκέψεις!

Αυτό δε σημαίνει πως εσύ δεν είσαι αρκετή για εκείνον, απλώς δεν μπορεί να σου δώσει αυτά που ζητάς σε μια σχέση. Δεν είναι έτοιμος να αλλάξει ούτε είναι σε θέση να γίνει καλύτερος για σένα, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό σου επάξια…

Σε θέλει, αλλά όχι αρκετά για να ξεπεράσει τους εγωισμούς του, τις συνήθειες του, τα όριά του.

Πολλές κοπέλες, στο άκουσμα αυτής της φράσης, θεωρούν πως πρόκειται για μια φθηνή δικαιολογία, μα είναι η σκληρή αλήθεια!

Δεν είναι αρκετός για σένα, άκουσέ τον! Αν επιμείνεις στο να έχετε σχέση, απλώς θα τραβάς μία κατάσταση η οποία θα σε στεναχωρεί και δε θα σε ικανοποιεί. Εκείνος ξεκαθάρισε πως ακόμη και να μείνει δίπλα σου δεν πρόκειται να σου δώσει αυτό που θες… Παραδέχτηκε εμμέσως πως υπάρχουν άλλα πράγματα στη ζωή του που είναι πιο σημαντικά από εσένα την παρούσα φάση.

Mην στήνεις τα βράδια σου, τις ελπίδες σου σ’ αυτόν τον άνθρωπο και κυρίως μην ρίχνεις την αξιοπρέπειά σου περιμένοντας να αλλάξει για σένα. Δε θα το κάνει!

Καταλαβαίνω πως ακούγεται πολύ άσχημο, μα αυτή είναι δυστυχώς η αλήθεια. Εμείς οι γυναίκες πληγωνόμαστε πιο εύκολα από τους άντρες και εκεί είναι που πατάνε και μας εκμεταλλεύονται. Βέβαια, κάποιες φορές αγνοούμε τα αρνητικά σημάδια που μας δείχνουν, εθελοτυφλούμε!

Να θυμάσαι λοιπόν, πως αν ένας άντρας σε θέλει πραγματικά, κάνει τα πάντα για να σε δει χαρούμενη! Αλλάζει προς το καλύτερο, υποχωρεί και κυρίως προσπαθεί καθημερινά για τη σχέση σας. Όταν όμως εκείνος, σου λέει πως δε σου αξίζει, σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει αυτό που θες.

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την ξοδεύεις σε άτομα που δεν τρελαίνονται για σένα.

Θα κλάψεις, θα χτυπηθείς, θα νιώσεις πως δεν έχει τίποτα νόημα χωρίς αυτόν, μα όταν οι πληγές σου επουλωθούν, θα νιώσεις ακόμη πιο δυνατή… Αυτός ο άντρας δεν είναι το άλλο σου μισό, γιατί το άλλο σου μισό δε θα έβαζε τους φόβους του πάνω από εσάς. Τα παράτησε πριν καν προσπαθήσετε, αυτό δε σου δείχνει κάτι;

Να τον ευχαριστείς λοιπόν για την απάντηση που σου έδωσε όταν τον ρώτησες τι θα γίνει μεταξύ σας! Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κοροϊδεύεις έναν άνθρωπο και να εκμεταλλεύεσαι τα συναισθήματά του. Από την άλλη όμως, είναι ένας δειλός, διότι δεν έδωσε καν στον εαυτό του την ευκαιρία να αλλάξει. Είναι πολύ πιο εύκολο να εγκαταλείπεις μια παραλίγο σχέση, από το να μένεις εκεί και να το παλεύεις.

Δες το κι έτσι, εκείνος γνώρισε τον σωστό άνθρωπο τη λάθος στιγμή. Εσύ πάλι γνώρισες τον λάθος άνθρωπο τη σωστή στιγμή. 

Η ζωή είναι ένα μεγάλο ταξίδι και θα περάσουν πολλοί άνθρωποι από αυτό… Όταν όμως γνωρίσεις το σωστό άνθρωπο, κάθε προηγούμενος πόνος που ένιωσες, θα καταλάβεις ότι τελικά άξιζε. Γι’ αυτό μη φοβάσαι να αγαπήσεις. Πόσοι έχουν γνωρίσει πιστεύεις το σωστό άτομο την ιδανική στιγμή; Κάποια μέρα θα το γνωρίσεις κι εσύ και θα ερωτευτείτε το ίδιο.

Επομένως, όταν κάποιος σου εξομολογηθεί πως αξίζεις κάποιον καλύτερο, πίστεψε τον και προχώρα παρακάτω!

Γιατί σου αξίζει ένας άντρας που θα γίνει με τις πράξεις του ο ήρωάς σου. Και είμαι σίγουρη, πως θα έρθει η στιγμή που θα μετανιώσει για την επιλογή του αυτή και θα γυρίσει σε σένα, όμως τότε θα ‘ναι αργά. Θα είσαι ήδη αλλού…

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET