fbpx

Ο απόλυτος οδηγός προετοιμασίας για κάθε 20χρονο άντρα που θέλει να περάσει ένα γαμάτο καλοκαίρι!


Επιτέλους μπήκε ο Απρίλιος, ναι μπήκε ο Απρίλιος! Που θαρρώ πως κι αυτός ο μήνας θα περάσει αρκετά γρήγορα, όπως οι υπόλοιποι. Και τι σημαίνει αυτό;;; Ότι πλησιάζει ακόμα περισσότερο το πολυπόθητο καλοκαίρι. Θάλασσα, μπάνιο, βόλτες, ξεκούραση, ύπνος, διακοπές είναι μερικά που όλοι μας έχουμε τόσο πολύ ανάγκη, γι’ αυτό και τα περιμένουμε πως και πως.

Όμως, από τη μεριά μας θα πρέπει να προετοιμαστούμε κάπως κατάλληλα, ειδάλλως στην καλύτερη των περιπτώσεων θα περάσουμε ένα μέτριο καλοκαίρι. Και πιστεύω πως δεν θέλεις να συμβεί κάτι τέτοιο!

Γι’ αυτό λοιπόν ετοίμασα έναν οδηγό προετοιμασίας που πρέπει να ακολουθήσεις, ώστε να υποδεχθείς με ανοιχτές αγκάλες το καλοκαίρι που έρχεται:

#1 Nα ξεκινήσεις γυμναστήριο

Όσο να πεις λίγη γυμναστική χρειάζεται έτσι ώστε να μην έχεις την μπυροκοιλιά, όταν βγεις στις παραλίες. Επιπλέον, αν ξεκινήσεις από τώρα, θα έχεις καταφέρει πολύ περισσότερα από το αν ξεκινήσεις αρχές καλοκαιριού, όπου θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.


#2 Να ακολουθήσεις αυστηρά ένα πρόγραμμα γυμναστικής

Όταν τελικά ξεκινήσεις γυμναστήριο, καλό θα είναι να ακολουθείς κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής είτε από κάποιον γυμναστή είτε κι από το διαδίκτυο κιόλας. Αν χρησιμοποιείς απλά κάποια όργανα γυμναστικής στην τύχη, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να δεις τα επιθυμητά αποτελέσματα που έχεις στο μυαλό σου.


#3 Κάνε ένα καινούριο κούρεμα

Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στυλ κουρέματος που είναι προτιμότερο να τα δοκιμάσεις το καλοκαίρι παρά τον χειμώνα, λόγω των καιρικών συνθηκών. Ψάξου όμως προτού πας στο κομμωτήριο, μην το αφήσεις για τελευταία στιγμή, γιατί κατά πάσα πιθανότητα αυτό που θα δεις στον καθρέφτη, δεν θα σ’ αρέσει.


#4 Οργάνωσε από τώρα τις διακοπές σου

Εντάξει όχι να κλείσεις κι από τώρα δωμάτιο… απλά ίσως να συζητήσεις με την παρέα σου για το πού θέλετε να πάτε διακοπές, ποιοι και πότε μπορούν, ώστε μετά από κανένα μήνα να κανονίσετε κιόλας.

Αν περιμένετε μέχρι τον Ιούνιο, στη χειρότερη Ιούλιο για να δεις τι θα κάνετε, είναι σίγουρο ότι θα σας έρθει ο κούκος αηδόνι!


#5 Άφησε να μεγαλώσουν τα γένια σου

Αυτή θα ήταν μια κακή συμβουλή, αν στο έλεγα τελευταία στιγμή…


#6 Φρόντισε να κλείσεις έγκαιρα τις μέρες της άδειας

Αυτό αφορά κυρίως όσους δουλεύουν. Καλό θα ήταν λοιπόν να ενημερώσεις έγκαιρα για το πότε θα ήθελες να πάρεις τις μέρες της άδειάς σου.


#7 Κάνε νέες γνωριμίες

Από την στιγμή που ανοίγει ο καιρός, είναι αναμενόμενο πως θα βγαίνει όλο και περισσότερο ο κόσμος έξω. Γι’ αυτό είναι καλό να αξιοποιείς οποιαδήποτε ευκαιρία σου δίνεται για γνωριμία νέων ανθρώπων, ειδικά του αντίθετου φύλου. Μάζεψε όσα τηλέφωνα και προφίλ μπορείς, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα σου χρησιμεύσουν! 


#8 Φρόντισε να ανανεώσεις το Instagram σου

Αφού θα γνωρίσεις καινούριο κόσμο, είναι πολύ πιθανό να μοιραστείς και τα social media στα οποία είσαι ενεργός. Γι’ αυτό προσπάθησε να ανεβάζεις ωραίες φωτογραφίες κι ίσως να διαγράψεις και κάποιες που ίσως είναι λίγο ντροπιαστικές.


#9 Αποταμίευσε χρήματα

Όσο να πεις το καλοκαίρι είναι μια πολυέξοδη εποχή. Επομένως καλό είναι να έχεις στην άκρη μερικά χρήματα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να κάνεις ακόμα πιο γαμάτες διακοπές και πολλές εξόδους.


#10 Μη βγαίνεις τόσο πολύ έξω

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Από την στιγμή λοιπόν που θες να αποταμιεύσεις χρήματα, πρέπει να γίνεις πιο επιλεκτικός σχετικά με τις εξόδους που κάνεις αυτήν την εποχή και γενικά να μη φοβάσαι να πεις όχι σε αυτά που σου προτείνουν.

Είναι προτιμότερο να το κάνεις τώρα απ’ ότι όταν έρθει το καλοκαίρι λόγω αφραγκίας.


#11 Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου

Το να αγοράσεις μερικά καινούρια ρούχα είναι σίγουρο ότι θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση. Επιπλέον, όλοι οι άνθρωποι θέλουν να είναι στην πένα όταν βγαίνουν έξω, οπότε τα καινούρια ρούχα είναι δεδομένο ότι θα σε βοηθήσουν σε αυτό.


#12 Τελειοποίησε την καλοκαιρινή σου playlist

Μπορείς να γίνεις εκείνο το άτομο της παρέας, που ξέρει ποια είναι τα πιο γνωστά τραγούδια που παίζονται τώρα και μετά τα προτείνει στους φίλους του. Οπότε γιατί να μην φανείς λιγάκι πιο κουλ;;

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET