ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα μικρά πράγματα που κάνει το αγόρι σου και μετρούν περισσότερο κι από τα πιο ακριβά δώρα!

Είναι πραγματικά υπέροχο όταν τα ζευγάρια είναι αγαπημένα κι ο ένας δείχνει στον άλλο πόσο τον θέλει, πόσο τον νοιάζεται και πόσο τον σκέφτεται. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να εκφράσει κανείς την αγάπη του. Κάποιοι προτιμούν να μιλούν, άλλοι να πράττουν, ενώ άλλοι να προσφέρουν δώρα ή να κάνουν μικρές μεν, όμορφες δε χειρονομίες. Ναι […]

Θεώνη Σταματοπούλου

21 Φεβρουαρίου, 2018

Είναι πραγματικά υπέροχο όταν τα ζευγάρια είναι αγαπημένα κι ο ένας δείχνει στον άλλο πόσο τον θέλει, πόσο τον νοιάζεται και πόσο τον σκέφτεται. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να εκφράσει κανείς την αγάπη του. Κάποιοι προτιμούν να μιλούν, άλλοι να πράττουν, ενώ άλλοι να προσφέρουν δώρα ή να κάνουν μικρές μεν, όμορφες δε χειρονομίες.

Ναι μεν, τα κόκκινα τριαντάφυλλα, τα δείπνα σε ακριβά εστιατόρια και τα κοσμήματα είναι καλά κι ωραία, αλλά δεν είναι οι πολυδάπανες χειρονομίες, που μας κάνει χαρούμενες κι ευτυχισμένες για την επιλογή του συντρόφου μας. Η αγάπη κρύβεται ως επί το πλείστον σ’ εκείνα τα απλά και καθημερινά πράγματα και στις κινήσεις που σου χαρίζουν ένα μεγάλο χαμόγελο. Και τέτοια μικροπράγματα είναι και τα παρακάτω, που αν στα κάνει το αγόρι σου είσαι πολύ τυχερή που το έχεις:

1. Σου λέει πόσο υπέροχη δείχνεις όταν ξυπνάς το πρωί

Δεν υπάρχει κάτι πιο γλυκό από το να ξυπνάς δίπλα στο αγόρι σου και να σου λέει πόσο του άρεσε που κοιμηθήκατε μαζί και πόσο όμορφη δείχνεις το πρωί, μερικά λεπτά αφότου ανοίξεις τα μάτια σου. Και ποια γυναίκα δε θέλει να το ακούει αυτό δηλαδή; Σίγουρα έχεις κι εσύ τις ανασφάλειές σου για το πώς δείχνει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα μαλλιά σου ανακαταμένα από τον ύπνο, άλλα με έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα σου να σε κάνει να νιώθεις μοναδική, δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Στα μάτια του είσαι υπέροχη κι αυτό είναι που μετράει!

2. Σου στέλνει ότι του λείπεις ακόμη κι αν σε είδε πριν λίγη ώρα

Αααχ, αυτός ο έρωτας! Όταν σου χτυπάει την πόρτα, ανά πάσα στιγμή θέλεις να δείχνεις πως στο μυαλό σου υπάρχει μόνο εκείνος ο άνθρωπος και κανένας άλλος. Πόσο ρομαντικό να σου στέλνει ότι δε σε χόρτασε και του λείπεις ήδη, ακόμα κι αν αποχαιρετιστήκατε πριν λίγο; Είναι από αυτά τα μηνύματα που κάνουν το πρόσωπό σου να λάμπει από χαρά μέχρι το τέλος της ημέρας. Και τους ανθρώπους που σε κάνουν χαρούμενη, δε θες να τους χάσεις από τη ζωή σου. Γι’ αυτό, κάθε τέτοιο μηνυματάκι, να το εκτιμάς όσο μικρό κι αν είναι.

3. Περιποιείται τον χώρο του κάθε φορά που τον επισκέπτεσαι

Μπορεί κάτι τέτοιο να συμβαίνει πιο έντονα στα πρώτα στάδια της σχέσης, όταν το αγόρι σου δε θέλει να ανακαλύψεις πόσο τεμπέλης και τσαπατσούλης είναι. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα επαναπαυτεί με το πέρασμα του χρόνου. Δεν πρέπει να παρατάει κανείς ποτέ ούτε τον εαυτό του αλλά ούτε και τις προσπάθειες που κάνει για την καλυτέρευση και τη διατήρηση της σχέσης του. Αν εξακολουθεί να σε σκέφτεται και προσπαθεί να σε εντυπωσιάζει ακόμη κι αν είστε καιρό μαζί, τότε είναι πραγματικό διαμάντι. Μεταξύ μας, όλοι ξέρουμε πόσο βαρετό είναι το καθάρισμα!

4. Μιλάει διαρκώς για σένα σε φίλους και γνωστούς του

Όταν πια σταματάει κανείς να αναφέρεται στον εαυτό του και πλέον στο λόγο του υπάρχει και το δικό σου όνομα, τα πράγματα είναι σοβαρά. Ο έρωτας είναι στο φουλ κι η ανιδιοτέλεια παίρνει τη θέση του εγωισμού. Όταν το αγόρι σου μιλάει στους γύρω του για εσένα, λέγοντας πόσο περήφανος είναι, πόσο σε σέβεται και σε εκτιμά και πόσο τυχερός είναι που σε έχει, αυτό είναι πιο γλυκό κι από το καλύτερο τραπέζι στο πιο ακριβό εστιατόριο της πόλης.

5. Σου δίνει πάντα το χώρο που χρειάζεσαι για να ανασάνεις

Αυτό κι αν είναι σημαντικό. Ναι μεν έχουμε σχέση, είμαστε μαζί, περνάμε καλά κι αγαπιόμαστε, αλλά πάντα ο καθένας από τους δύο έχει την ανάγκη να μείνει μόνος με τις σκέψεις και το χώρο του κι αυτό δεν πρέπει να παρεξηγείται, αλλά να γίνεται κατανοητό από τον άλλο και απόλυτα θεμιτό. Δε σημαίνει ότι σε θέλει λιγότερο ή σε βαρέθηκε, απλά ότι σέβεται εσένα και τις ανάγκες σου.

6. Ψάχνει τρόπους να σου κάνει τη ζωή ευκολότερη

Αν ξέρει για παράδειγμα ότι έχεις μία απίστευτα γεμάτη και κουραστική μέρα με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις και μπορεί να σε απαλλάξει από κάποια, κάνοντάς την ο ίδιος, θα το κάνει ασυζητητί. Θέλει να είσαι καλά ψυχικά και σωματικά και να μην αγχώνεσαι ούτε να χαλιέσαι. Είναι πρόθυμος να σου προσφέρει βοήθεια και στήριξη σε οτιδήποτε χρειάζεσαι.

7. Σε βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού

Αν είναι από εκείνους που θα πλύνουν πιάτα, θα σιδερώσουν και θα μαγειρέψουν για να σε ευχαριστήσουν ή να σε απαλλάξουν από κάποια δουλειά, μην τον αφήσεις ποτέ να σου φύγει. Τέτοιοι άντρες στις μέρες μας δε συναντώνται συχνά. Οι περισσότεροι σκέφτονται τι θα πάρουν από εσένα, χωρίς να σου δώσουν κάτι πίσω. Αν βλέπεις λοιπόν ότι είναι βοηθητικός και θετικός στις δουλειές του σπιτιού, αυτό είναι ένα υπέροχο σημάδι ότι αξίζει.

8. Δεν ξεχνά σημαντικά γεγονότα και στιγμές για σένα

Αν δε θυμάται καν την επέτειό σας, άστο να πάει στο διάολο καλύτερα. Αν αντιθέτως, θυμάται στιγμές που έχετε περάσει οι δυο σας μαζί και μπορεί να τις τοποθετήσει χρονικά, αυτό μετράει. Επίσης, είναι σημαντικό αν θυμάται υποχρεώσεις που έχεις και σου τις υπενθυμίζει σε περίπτωση που εσύ τις είχες ξεχάσει. Αυτό δείχνει ότι ακούει όσα του λες, δίνει βάση σε αυτά και προσπαθεί να σου κάνει τη ζωή ευκολότερη.

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET