ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 λόγοι που πρέπει να κάνεις ντους μαζί με τον/τη σύντροφό σου κάθε πρωί!

Μπορείτε εύκολα να ανεβάσετε τη θερμοκρασία χωρίς απαραίτητα να ανοίξετε το νερό προς το ζεστό. Ουκ ολίγες φορές, οι κινηματογραφικές ταινίες μας έχουν παρουσιάσει καυτές και ιδιαίτερα σεξουαλικές στιγμές ζευγαριών στο ντους. Ωστόσο, οι ταινίες ξεχνούν να αναφέρουν τα σημαντικά πράγματα που μπορούν αν συμβούν όσο κάνεις ντους μαζί με τον/τη σύντροφό σου. Τα πράγματα μπορούν […]

Θεώνη Σταματοπούλου

14 Σεπτεμβρίου, 2016

Μπορείτε εύκολα να ανεβάσετε τη θερμοκρασία χωρίς απαραίτητα να ανοίξετε το νερό προς το ζεστό. Ουκ ολίγες φορές, οι κινηματογραφικές ταινίες μας έχουν παρουσιάσει καυτές και ιδιαίτερα σεξουαλικές στιγμές ζευγαριών στο ντους. Ωστόσο, οι ταινίες ξεχνούν να αναφέρουν τα σημαντικά πράγματα που μπορούν αν συμβούν όσο κάνεις ντους μαζί με τον/τη σύντροφό σου. Τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν είτε στην πιο φανταστική εμπειρία της ζωής σου ή να καταλήξουν στην απόλυτη καταστροφή, κάνοντας σε να αναρωτιέσαι πώς οι ταινίες δείχνουν μία τέλεια κατάσταση, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Πέρα από το σεξουαλικό μέρος, το ντους με τον/τη σύντροφό σου έχει απίστευτα πλεονεκτήματα. Ορίστε οι 5 λόγοι που θα σε πείσουν να κάνετε ντους μαζί κάθε πρωί από εδώ και πέρα:

1. Θα σας φέρει πιο κοντά σαν ζευγάρι.

shower

Μπορεί να κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι και να μοιράζεστε ο ένας την καθημερινότητα του άλλου, αλλά υπάρχει κάτι διαφορετικό στο να κάνετε μαζί ντους. Θα ανακαλύψεις κάθε σημείο του σώματός του/τη με εντελώς διαφορετικό τρόπο και θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά μαζί του.

2. Είναι σέξι.

sexy

Θα υπάρξουν φορές που το ντους μαζί του/της θα καταλήξει σε καυτό σεξ, αλλά και άλλες φορές που απλά θα θέλεις να γίνεις λίγο πιο παιχνιδιάρης με το ταίρι σου χωρίς να αργήσεις στις πρωινές σου υποχρεώσεις. Αν καταλήξει σε σεξ, μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις ένα λιπαντικό για να κάνεις πιο εύκολη τη διαδικασία και να δημιουργήσεις μία λεία αίσθηση.

3. Αποκτάς περισσότερη άνεση με το σώμα σου.

shower1

Αν είχες ποτέ ανασφάλειες με το σώμα σου, αυτή είναι η τέλεια στιγμή να τις αποβάλλεις. Τόλμησε και ζήτα από τον/τη σύντροφό σου να σε τρίψει από πάνω μέχρι κάτω με κάποιο πολυτελές αφρόλουτρο που θα αφήσει την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη και θα της χαρίσει μία απαλή αίσθηση. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρωματικά έλαια για να διατηρήσετε την απαλότητα στο δέρμα σας.

4. Κάνεις το καλύτερο πρωινό ξεκίνημα.

shower-kiss

Αν σε περιμένει μία δύσκολη και γεμάτη στρες μέρα, τότε το ντους με τον/τη σύντροφό σου θα σου δώσει όλη εκείνη την ενέργεια και τη δύναμη να προχωρήσεις τη μέρα σου. Ακόμη κι αν δεν έχεις αρκετό χρόνο για όλο το τελετουργικό, δηλαδή για σαπούνισμα, αγκαλίτσες και χαδάκια, ένα γρήγορο ντους μαζί του/της πάντα είναι μία ευχάριστη συνήθεια.

5. Θα σε κάνει να ανυπομονείς όλο και πιο πολύ για τις απλές, καθημερινές δραστηριότητες μαζί του/της.

tumblr_n0hhm6abjr1sfe8e5o1_500

Πολλές φορές δεν εκτιμάμε τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή. Ίσως επειδή νιώθουμε κουρασμένοι ή επειδή μας απασχολούν διάφορα πράγματα. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, μην τον αφήσεις να μπει ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου, ειδικά στα πράγματα που συνηθίζετε να κάνετε μαζί. Είναι μία μαγική στιγμή για εσάς. Κάτι μοναδικό που σας επιτρέπει να συνδεθείτε πριν βγείτε και αντιμετωπίσετε τον πραγματικό κόσμο εκεί έξω.

 

OUR20s

DIGITAL

To Instagram φέρνει τα Notes στα stories και θυμηθήκαμε εποχές Facebook status!

DIGITAL

O Thug Slime μας εξηγεί επιτέλους τι σημαίνει «Σλατίνα», τώρα μπορούμε να ηρεμήσουμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET