ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Κορίτσια, η σεξουαλική σας ζωή θα απογειωθεί όταν ξεκινήσετε να κάνετε τα παρακάτω πράγματα!

Με την καθημερινότητα να μας πιέζει και να μας κυνηγάει σαν τρελή, είναι λογικό να συμβιβαζόμαστε σε αρκετά πράγματα, ώστε να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε σ’ αυτές τις συνθήκες. Και όσο οι υποχρεώσεις αυξάνονται, τόσο αφήνουμε ορισμένες συνήθειές μας στο παρελθόν. Οι έξοδοι όλο και στερεύουν, οι επαφές με φίλους επίσης, ενώ ακόμα και το σεξουαλικό […]

Mademoisex

15 Ιανουαρίου, 2019

Με την καθημερινότητα να μας πιέζει και να μας κυνηγάει σαν τρελή, είναι λογικό να συμβιβαζόμαστε σε αρκετά πράγματα, ώστε να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε σ’ αυτές τις συνθήκες. Και όσο οι υποχρεώσεις αυξάνονται, τόσο αφήνουμε ορισμένες συνήθειές μας στο παρελθόν. Οι έξοδοι όλο και στερεύουν, οι επαφές με φίλους επίσης, ενώ ακόμα και το σεξουαλικό κομμάτι μπαίνει στον αυτόματο πολλές φορές.

Συγγνώμη, αλλά το τελευταίο ειδικά χτυπάει πολύ άσχημα, κορίτσια. Εντάξει όλα τα άλλα, προφανώς και θα ρουτινιάσεις κάποια στιγμή με την παρέα σου ή δε θα έχεις δυνάμεις για να βγεις μέχρι το πρωί. Όσον αφορά το σεξ όμως, απαγορεύεται ρητά να συμβεί κάτι τέτοιο!

Έχω γράψει πολλές φορές πως στο θέμα κρεβάτι δεν πρέπει να μένεις ποτέ στάσιμη, όπως επίσης δεν μπορείς να πεις ότι τα ξέρεις ή τα έχεις κάνει όλα. Χρειάζεται υπομονή και συνεχή προσπάθεια, αλλά το κυριότερο, να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου. Όσο καλύτερα αισθάνεσαι με το σεξ, τόσο καλύτερη γίνεσαι πάνω σ’ αυτό και φυσικά το απολαμβάνεις περισσότερο.

Δες μερικά πραγματάκια λοιπόν που μπορείς να κάνεις και σου εγγυώμαι πως η σεξουαλική σου ζωή θα απογειωθεί για τα καλά:

1 | Γίνε πιο επιλεκτική με τους συντρόφους σου

Έχεις ακουστά τα λεγόμενα «στάνταρντ»; Ε, άει γεια σου, γι’ αυτά μιλάω. Για κάποιο λόγο που δεν κατανοώ, οι άνθρωποι έχουν ρίξει πιοχαμηλάπεθαίνεις τα στάνταρντ τους όσον αφορά την ερωτική τους ζωή. Όλοι πάνε με όλους, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να μη μείνουν μόνοι τους ή για να επιβεβαιωθούν ή απλά για να αυξήσουν τα ποσοστά τους. Ε όχι. Το σεξ που κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις είναι κακό σεξ. Πρέπει να γίνεις επιλεκτικότερη με τους ερωτικούς σου συντρόφους και να μην ανοίγεις τα πόδια σου σε ό,τι κάτσει!

2 | Ντύσου πιο σεξουαλικά

Δεν εννοώ να τα βγάλεις όλα έξω για το ευρύ κοινό, αλλά για το σύντροφό σου φυσικά. Είναι μεγάλη αλήθεια ότι η αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας αλλά και η λίμπιντο αυξάνεται όταν αυτή αισθάνεται όμορφα και σίγουρη με τον εαυτό της. Ναι μεν τα ρούχα δεν κάνουν μία γυναίκα, αλλά πολλές φορές το διαφορετικό ντύσιμο, ειδικά το σέξι, μπορεί να απογειώσει τη σεξουαλική ζωή. Ο σύντροφός σου θα εκπλαγεί ευχάριστα κι εσύ θα δεις τον εαυτό σου με άλλο μάτι.

3 | Αγκάλιασε τις ανασφάλειές σου

Όλοι μας έχουμε ανασφάλειες. Όποιος πει το αντίθετο, λέει ψέμματα. Δεν υπάρχει ο τέλειος άνθρωπος εκεί έξω! Και ραγάδες μπορεί να έχεις και κυτταρίτιδα, σπυράκια, πεσμένο στήθος ή οτιδήποτε άλλο, κάτι που θεωρείται απολύτως φυσιολογικό. Έτσι είναι οι άνθρωποι και είτε σ’ αρέσει είτε όχι, δεν τα γλιτώνεις τα παραπάνω. Οπότε, καλά θα κάνεις να αποδεχτείς τον εαυτό σου, να τον αγκαλιάσεις όσο πιο σφιχτά γίνεται και να είσαι σίγουρη πως τότε θα σε ακολουθήσουν και όλοι οι άλλοι γύρω σου. Πιο ειδικά όμως, νιώθοντας καλά με τις ανασφάλειές σου και το σώμα σου, σημαίνει πως θα μπορείς να αφήνεσαι ελεύθερη όταν έρχεται η ώρα να το δείξεις στον σύντροφό σου και τότε είναι που θα απολαμβάνεις στο μέγιστο το σεξ μαζί του!

4 | Αναζήτησε τη σεξουαλικότητά σου

Δυστυχώς, πολλές είναι οι γυναίκες που δυσκολεύονται να τα βρουν με το κομμάτι της σεξουαλικότητας. Ενοχοποιούν το σεξ, αισθάνονται άβολα με αυτό και γενικότερα σχηματίζουν μια αρνητική εικόνα. Αυτό σημαίνει πως δεν έχουν αποδεχτεί ακόμα τη σεξουαλικότητά τους και αρνούνται να κατανοήσουν πως το σεξ είναι υγεία. Τα βήματα είναι απλά. Το απενοχοποιείς εντελώς, αποδέχεσαι την όποια σεξουαλικότητά σου, αγαπάς τον εαυτό σου και με τον καιρό θα δεις να γίνεται όλο και καλύτερο και να το αποζητάς όλο και περισσότερο.

5 | Βγάλε και στείλε (εφόσον θες) γυμνές φωτογραφίες

Θα μείνω περισσότερο στο πρώτο κομμάτι. Το σημαντικότερο είναι να σταθείς μπροστά σε έναν καθρέφτη γυμνή και να κοιτάξεις το σώμα σου. Δες τις ατέλειές σου, τα ατού σου και αποδέξου τα καλά και τα κακά μαζί. Μετά, τράβηξε φωτογραφίες και θαύμασε το σώμα σου. Δες πόσο ανθρώπινο και θελκτικό είναι! Όσο συχνότερα το κάνεις αυτό, τόσο θα το συνηθίζεις και θα νιώθεις πιο χαλαρή και ακομπλεξάριστη. Το αν θα στείλεις τελικά αυτές τις γυμνές φωτογραφίες κάπου ή όχι, είναι δικό σου ζήτημα εννοείται.


Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET