DIGITAL

Κοπέλα νομίζει ότι κάνει την τύχη της με τον Αργυρό, τελικά πέφτει θύμα catfishing!

Πολύ καλό για να 'ναι αληθινό...

Neopolis Team

24 Μαρτίου, 2022

Μια γυναίκα από το Σίδνεϊ νόμιζε πως κατάφερε να ζήσει το όνειρο κάθε δεύτερης Ελληνίδας (εξαιρούμε ένα μικρό ποσοστό, έτσι για να πέσουμε μέσα) κάνοντας match με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά τελικά γνώρισε το «ξαδερφάκι» του απατεώνα του Tinder.

Γενικά παιδιά, η φάση θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Τη μία στιγμή νομίζεις ότι πέτυχες το τζόκερ, την άλλη γίνεσαι ντοκιμαντέρ στο Netflix

Η ιστορία της Torrie Marshall δεν κατέληξε ακριβώς στην streaming πλατφόρμα, αλλά αναφέρθηκε στο ντοκιμαντέρ του SBS Insight’ και πλέον κάνει το γύρο του ίντερνετ – κυρίως του ελληνικού -, γιατί το δόλωμα ήταν δικό μας παιδί. Προφανώς και κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα (ποιος αγνοεί την ύπαρξη του Αργυρού;), εκτός κι αν έχεις τόση αυτοπεποίθηση για να πιστέψεις ότι σου χώνεται ο πιο περιζήτητος τραγουδιστής της χώρας.

https://www.instagram.com/p/CbSvbDPtiaz/

Στην περίπτωση της τότε 23χρονης Torrie, το φλερτ ξεκίνησε πίσω στο 2019, όταν η ίδια μετακόμισε στα Γαλάζια Όρη και ψαχνόταν στο ερωτικό κομμάτι. Τότε άνοιξε Tinder και έπεσε πάνω στον «Στέλιο», που τη γοήτευσε αμέσως. Καμία έκπληξη, αφού παρουσιαζόταν με φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού (ok, enough thirst).

Ο Στέλιος δήλωνε Έλληνας επιχειρηματίας που ζει στο Σίδνεϊ και, όπως σημειώνει η κοπέλα, έδειχνε να την καταλαβαίνει απόλυτα και γενικότερα να ταιριάζουν πολύ. Συγκεκριμένα είπε:

Ήταν ξεκάθαρα πολύ ελκυστικός εμφανισιακά, αλλά νομίζω πως όσο περνούσε ο καιρός, τα βρίσκαμε πολύ, είχαμε το ίδιο χιούμορ, τις ίδιες οικογενειακές αξίες.

Για την Torrie όλο αυτό έμοιαζε με το ιδανικό ξεκίνημα μιας νέα σχέσης, μόνο που στην πραγματικότητα ήταν ένα μεγάλο ψέμα.

Στη συνέχεια μάλιστα μετέφεραν την κουβέντα τους στο Kik Messenger, όπου δε χρειάζεται νούμερο κινητού για να εγγραφείς (ύποπτοοο), ενώ η ιδέα να κάνουν FaceTiming δεν τον έψηνε καθόλου. Αναρωτιόμαστε γιατί… 

Επίσης αναρωτιόμαστε πώς δεν μπήκαν υποψίες στη φίλη μας, αλλά η ίδια λέει ότι κάποιες συμπεριφορές του της φαίνονταν περίεργες. Όπως ας πούμε ότι δήλωνε επιχειρηματίας και συχνά της μιλούσε μέχρι τις 4 τα ξημερώματα, αλλά και η αντίδρασή του όταν του είπε ότι θα έρθει στο Σίδνεϊ και πως ήθελε να τον δει, με εκείνον να γίνεται επιθετικός, απαντώντας πως έχει πολλή δουλειά και δεν μπορεί να τα παρατήσει όλα για χάρη της.

Αρκετά τα red flags 🚩 για εμάς, αλλά για την Torrie μάλλον όχι… 

Έξι μήνες μετά από πολλή κουβέντα και τίποτα παραπάνω, οι δυο τους έκλεισαν ραντεβού να τα πουν από κοντά στο σπίτι της κοπέλας. Πριν γίνει αυτό όμως, ο Στέλιος είχε μια τελευταία απαίτηση: να του στείλει ένα σεξουαλικού περιεχομένου βίντεο. Εκείνη δεν ένιωθε καθόλου άνετα με την ιδέα, ωστόσο αφού την απείλησε πως δε θα τη συναντήσει αν δεν το κάνει (δηλαδή τι άλλο χρειαζόταν για να καταλάβει ότι απέναντί της έχει ένα κινούμενο red flag;!), ενέδωσε.

Τη στιγμή λοιπόν που πάτησε «αποστολή», ο fake Κωνσταντίνος Αργυρός εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Η Torrie συντετριμμένη από το ghosting έκανε μια αναζήτηση στο ίντερνετ, ανακαλύπτοντας πως οι φωτογραφίες ανήκουν σε έναν Έλληνα τραγουδιστή, που δεν είχε καμία σχέση με το catfishing στο οποίο έπεσε θύμα.

Η 26χρονη λέει πως το γεγονός αυτό της κλόνισε την εμπιστοσύνη, ενώ για πολύ καιρό ήθελε να βρει ποιος πραγματικά κρυβόταν πίσω από το άτομο με το οποίο συνομιλούσε. Αρχικά είχε σκεφτεί να προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ, ή ακόμα και να λάβει μέρος στο σόου ‘Catfish’. Στο τέλος όμως συνειδητοποίησε πως δε θα κέρδιζε τίποτα από όλο αυτό, αφού είχε ήδη προδοθεί και πληγωθεί.

OUR20s

DIGITAL

To Instagram φέρνει τα Notes στα stories και θυμηθήκαμε εποχές Facebook status!

DIGITAL

O Thug Slime μας εξηγεί επιτέλους τι σημαίνει «Σλατίνα», τώρα μπορούμε να ηρεμήσουμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET