ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Είπαμε να το ζήσουμε έντονα και φτιάξαμε ένα κάστρο στην άμμο όσο το ύψος μας!

Well... προσπαθήσαμε.

Στέλα Τσάναϊ

4 Ιουλίου, 2023

Ένα πράγμα που λατρεύω στα 20s μου είναι να ζω κάθε εμπειρία όσο πιο έντονα γίνεται! This is our moment να δοκιμάσουμε νέα πράγματα, να εξερευνήσουμε νέους κόσμους και να αφήσουμε τη δημιουργικότητά μας ελεύθερη ανακαλύπτοντας πτυχές του εαυτού μας που δεν ξέραμε. Το ίδιο mindset μοιράζεται και η νέα σειρά της Xiaomi, Redmi Note 12 που μας καλεί να «ζήσουμε έντονα» φέρνοντας εξελιγμένα χαρακτηριστικά και σούπερ επιδόσεις στα νέα μοντέλα με τη φάση να πηγαίνει σε άλλο επίπεδο!

Σε άλλο επίπεδο ήταν βέβαια και οι απαντήσεις που πήραμε στο Insta όταν σας ζητήσαμε ιδέες για να το ζήσουμε έντονα! Κάστρο στην άμμο ίσα με το ύψος μας; ΒΡΕ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ! Πού τα σκέφτεστε αυτά;

Αφού είπα το μεγάλο «ναι», ξεκινήσαμε τα σχέδια για το τι θα κάνουμε. Οριακά δε ζητήσαμε τη βοήθεια αρχιτέκτονα! Στο μυαλό μας είχαμε αυτά τα φαντασμαγορικά κάστρα με τα παράθυρα, τις πόρτες και τις λεπτομέρειες που έχουμε δει κατά καιρούς στο TikTok. Θέσαμε ψηλά τον πήχη, διότι ως γνωστόν… go hard or go home που δε λένε και στο χωριό μου.

Η μεγάλη ημέρα έφτασε. Παρά τον προγραμματισμό που είχαμε κάνει όμως, οι αναποδιές δε σταμάτησαν να συμβαίνουν. Τα κορίτσια δεν μπορούσαν να βρουν το σπίτι μου, εγώ αγχωνόμουν αν θα με πιάσει η ζέστη (αναιμία hitting hard), και σαν να μην έφταναν αυτά, είχα ξεχάσει να φορτίσω το κινητό. Τhank God για τα 67W της ταχείας φόρτισής του Redmi Note 12 Pro 5G, που μέσα σε 45 λεπτά έφτασε το μαγικό νουμεράκι, 100%!

Στο μεταξύ, πεταχτήκαμε να εφοδιαστούμε με τα εργαλεία για την ανέγερση του κάστρου (κάπου εδώ να ζητήσω συγγνώμη από το 6χρονο παιδάκι που δε βρήκε κανένα κουβαδάκι στα ράφια, γιατί τα αδειάσαμε εμείς…), ετοιμάσαμε το ψυγειάκι με τα απαραίτητα, φορέσαμε την καλή μας διάθεση και ξεκινήσαμε (επιτέλους!) για την παραλία του Σχοινιά. 

Μία τόσο μοναδική και bucket list worthy πρόκληση έπρεπε να καταγραφεί σε άριστη ποιότητα και η νέα σειρά Redmi Note 12 της Xiaomi υπόσχεται ακριβώς αυτό: βελτιωμένη κάμερα σε κάθε μοντέλο της, για να κάνει τα κλικ μας πιο ζωντανά από ποτέ. Ο πανίσχυρος αισθητήρας IMX766 που επιτρέπει την πρόσληψη περισσότερου φωτός και το τριπλό σύστημα κάμερας του Redmi Note 12 Pro 5G ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν για ένα εντυπωσιακό και πεντακάθαρο αποτέλεσμα.

Στήσαμε το τρίποδο και αμέσως βάλαμε μπρος για την ολοκλήρωση του challenge! Πατάμε βαθμιαία παρέλευση χρόνου (timelapse), rec και κάθε άγχος για το πώς θα φαίνεται η εικόνα, εξαφανίζεται. Η 50MP κάμερα που είναι εξοπλισμένη με OIS για σταθερές λήψεις σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού, ήταν η ιδανική λύση στην περίπτωσή μας, όπου ο ήλιος χτυπούσε ανελέητα και ταυτόχρονα τα σύννεφα καραδοκούσαν στη γωνία. Επίσης, όσο κι αν το «ζορίζαμε» με τραγούδια, βίντεο, φωτογραφίες και συνεχή εναλλαγή λήψεων, o Media Tek Dimensity 1080 επεξεργαστής του Redmi Note 12 Pro 5G, στάθηκε ο καλύτερος στρατιώτης στην περιπέτειά μας (spoiler, καμία σχέση με εμάς δηλαδή…).

Είναι χαρακτηριστικό της σειράς Redmi Note 12 γενικότερα αυτό. Οι επεξεργαστές MediaTek Dimensity 1080 που διαθέτουν τα Redmi Note 12 Pro 5G και Redmi Note 12 Pro+ 5G, καθώς και οι Snapdragon 4 Gen 1 και Snapdragon 685 Mobile Platform των Redmi Note 12 5G και Redmi Note 12 αντίστοιχα, «συμμερίζονται» την έντονη καθημερινότητά μας, προσφέροντας αδιάκοπες λειτουργίες, εύκολες, με multi-tasking και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, κουμπώνοντας ιδανικά στο γρήγορο και έντονο lifestyle μας.

Το κάστρο, λοιπόν, που θα έφτανε στο ύψος μας επρόκειτο να χτιστεί μέσα στις επόμενες ώρες. Κυριολεκτικά ώρες αργότερα, είχε φτάσει λίγο πιο πάνω από τη μέση μας (δεν διευκρινίσατε ποιου το ύψος, μουάχαχα)Παρότι εμείς τα φτύσαμε όχι μόνο από το σκάψιμο, αλλά και από τον ήλιο, το Redmi Note 12 Pro 5G δεν ένιωθε τίποτα. Με χωρητικότητα μπαταρίας 5000mAh κι ένα από τα πιο ισχυρά συστήματα ψύξης, που μειώνει τη θερμοκρασία του πυρήνα, ακόμα και κατά τη διάρκεια έντονης χρήσης,θα έλεγε κανείς… λογικό!

Πώς πήγε τελικά η ανέγερση του κάστρου; Το βίντεο μιλάει από μόνο του:

Όσο για το πού θα βρεις τα μοντέλα της νέας σειράς Redmi Note 12:

Ανακάλυψέ τα σε όλα τα Xiaomi Store σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο ηλεκτρονικό κατάστημα mistore-greece.gr, καθώς και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης και… ζήσε έντονα!

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET