fbpx

Είναι πολύ καλύτερο να περνάς τα βράδια σου με Netflix, παρά να βγαίνεις με μέτριους γκόμενους!


Δε λέω, καλά κι ωραία τα ραντεβού κορίτσια μου, αλλά σε βάζουν σε μεγάλο μπελά. Άντε να αποτριχωθείς παντού, να βαφτείς, να στολιστείς κι όλα αυτά για να βγεις με έναν τύπο, ο οποίος παίζει να μην φτάνει ούτε λίγο τις προσδοκίες σου. Μη σου τύχει!

Κάπου εκεί λες ένα άντε αγαπήσου, ανοίγεις λάπτοπ, βάζεις σειρά να παίζει και συνειδητοποιείς ότι από το Netlfix τέτοια ξενέρα δε θα έτρωγες ποτέ. Αργά ή γρήγορα, καταλήγεις στο συμπέρασμα πως μια βράδια μαζί του είναι μακράάάν καλύτερη από το να τρέχεις έξω με γκόμενους! Μέχρι να φανούν τα πρώτα συμπτώματα της στέρησης βέβαια...

 Ειλικρινά τώρα, ζύγισε τα συν και τα πλην μεταξύ εξόδου με τυχαίο γκόμενο και αράγματος με Νιέτφλιξ και θα δεις ότι το δεύτερο κερδάει με διαφορά!

#1 Ας ξεκινήσουμε από το ότι ξέρει πώς να σε ικανοποιεί

Χωρίς καν να χρειαστεί να ζητήσεις το οτιδήποτε, το Netflixάκι το κάνει πραγματικότητα. Έχεις όρεξη για θριλεράκι ή περιπέτεια; Σου ‘χει τόσες επιλογές για να διαλέξεις. Θέλεις να κλάψεις; Μπορεί να σε κάνει να ρίξεις μαύρο δάκρυ. Θέλεις να γελάσεις; Ξέρει πώς να σου φτιάξει τη διάθεση. Τέτοια ευελιξία και κατανόηση τη συναντάς μία φορά στα 1000 χρόνια σ’ έναν άντρα. Με το Netflix τέτοια θέματα δεν τίθενται!

#2 Και οικονομικά να το δεις, τα κάνει όλα και συμφέρει

Οι σχέσεις και τα ραντεβουδάκια δεν τα πάνε καλά με τα πορτοφόλια. Τα ξεγυμνώνουν. Γιατί βλέπεις, είτε σινεμά πας, είτε θέατρο, είτε για φαγητό ή ακόμα και για ένα ποτό, το χρήμα θα πρέπει να πέσει. Να λοιπόν άλλη μία φορά που το Netflix βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση. Δίνεις 12€ και ξεμπερδεύεις για έναν ολόκληρο μήνα. Προτιμάς να σκορπάς λεφτά για ανούσια ραντεβού με μέτριους τύπους ή με ψίχουλα να έχεις αμέτρητες επιλογές που μπορείς να δεις όποτε θες, όσες φορές θες; Άσε, ρητορική ήταν η ερώτηση.

#3 Το Netflix σ’ αφήνει να παρακολουθήσεις κάτι με την ησυχία σου

Οι άντρες τις περισσότερες φορές δεν μπορούν να διαχωρίσουν το βλέπω ταινία με το σεξ. Γι’ αυτούς, είναι το ίδιο και το αυτό. Δηλαδή είτε τους πεις έλα σπίτι για movie night ή για να κάνουμε παιχνιδάκια, το ίδιο θα καταλάβουν… Ταινία πάντως δεν πρόκειται να σε αφήσει να δεις! Να σε πασπατέψει αλύπητα μέχρι να σε βάλει στο mood για σεξ, μπορεί. Εκεί που εσύ το έχεις δει όντως σοβαρά το θέμα κι έχεις προσηλωθεί, εκείνος δε λέει να πάρει τα κουλά του από πάνω σου. Το Netflix δεν τα κάνει αυτά. Ξεκάθαρα.

#4 Όπως επίσης, δε σε περνάει για τρελή όταν ουρλιάζεις από το πουθενά

Εντάξει, όχι κι από το πουθενά. Όταν βλέπεις The Haunting of Hill House πουχου και ξαφνικά σου εμφανίζονται πνεύματα στην οθόνη, δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο. Αντανακλαστικά είναι αυτά και το Netflix τα αποδέχεται δίχως κουβέντα. Σου ‘χει ρίξει εσένα ποτέ κανένα επικριτικό βλέμμα; Έχεις ακούσει να μουρμουράει τα γνωστά «δεν πάει καλά αυτή»; Όποιες κι αν είναι οι αντιδράσεις σου λοιπόν, ξέρεις πως δε θα ακούσεις ούτε μισό παραπονάκι γι’ αυτές.

#5 Του έχεις εμπιστοσύνη ότι δε θα σε στήσει

Όταν κανονίζεις ραντεβού μαζί του για τις 10, ξέρεις ότι θα είναι απίκο! Με τους γκόμενους από την άλλη, η φάση είναι τρέχα γύρευε. Θα σου πουν ότι θα σε πάρουν τηλ να κανονίσετε και μπορεί να σε γράψουν μία ολόκληρη εβδομάδα γιατί ήταν… busy. Aσέβειας και έλλειψης ενδιαφέροντος αυτοί, απέραντη εκτίμηση και σεβασμό το Netflix. Δεν υπάρχει καν μέτρο σύγκρισης!

#6 Το Netflix καταλαβαίνει ότι δε θες να κάνεις σεξ κάθε φορά που πέφτεις στο κρεβάτι σου

Είναι η φάση που έχεις ήδη δει μερικά επεισόδια από την αγαπημένη σου σειρά, αλλά κάπου εκεί στις 12 το βράδυ, οι δυνάμεις σου αρχίσουν να σ’ εγκαταλείπουν, τα χασμουρητά πέφτουν σύννεφο και αποφασίζεις να ξαπλώσεις στο κρεβατάκι σου, για να νιώθεις πιο άνετα, συνεχίζοντας όμως ν’ παρακολουθείς τα επεισόδια. Ε, ο άντρας είναι να μη σε δει να ξαπλώνεις. Από εκεί και πέρα, το πασπάτεμα μέχρι να ενδώσεις δεν το γλιτώνεις!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET