ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Φίλη, σ’ αυτήν την ηλικία θα έχεις τους καλύτερους οργασμούς σύμφωνα με έρευνα!

Στα 20s θα ζήσεις τα καλύτερα μεθύσια, στα 30s τα καλύτερα... δικό σας!

Στέλα Τσάναϊ

18 Αυγούστου, 2023

Τα 20s θεωρούνται η golden era στη ζωή ενός ανθρώπου, πράγμα που έχει διαψευστεί πολλές φορές. Το ίδιο ισχύει και για το σεξ. Πολλοί περιμένουν τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσης να είναι τα πιο συναρπαστικά και περιπετειώδη στο κρεβάτι, αλλά έρευνα έρχεται να καταρρίψει αυτό το μύθο και να αποθεώσει τα παρεξηγημένα 30s.

Βλέπεις, στο μυαλό μας πάντα είχαμε ότι μετά τα 30 η ζωή, η ζωή εδώ τελειώνει! Ό,τι κάνεις και ό,τι ζήσεις στα 20s σου, στα υποτιθέμενα άγρια νιάτα που είσαι ελεύθερος, χαλαρός και ανεξάχαχα. Ακριβώς η ίδια λογική επικρατεί και στο ερωτικό κομμάτι. Στα 20, σου λέει, το sex life σου φτάνει στο peak του, αφού η λίμπιντο και η πέραση βαράνε κόκκινα.

Well, μπορεί και να ισχύει, αλλά αν μιλάμε για οργασμό… είμαστε κάπως έτσι:

Το θέμα λοιπόν δεν είναι πόσο σεξ κάνεις, αλλά πόσο στ’ αλήθεια το φχαριστιέσαι ρε παιδί μου! (Σκούπισε τα δάκρυά σου και πάμε παρακάτω)

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα από την εφαρμογή αντισύλληψης Natural Cycles, τους καλύτερους οργασμούς θα τους βιώσεις στα 36 σου!

Θα πρέπει να περιμένω 12 χρόνια δηλαδή; 🥲

Συγκεκριμένα, 2.600 γυναίκες, αφού χωρίστηκαν σε τρία ηλικιακά group των «κάτω των 23», «23 με 35» και «άνω των 36», πήραν μέρος στην εν λόγω έρευνα με θέμα τον έρωτα, η οποία κάλυπτε θεματικές όπως οι οργασμοί, το πόσο ελκυστικές αισθάνονται στην καθημερινή τους ζωή και πόσο απολαμβάνουν το σεξ. Οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες ήταν αυτές που τη γλεντάνε τη ζωή τους, καθώς 6 στις 10 ανέφεραν περισσότερους οργασμούς κατά τη διάρκεια του σεξ.

Το λες και λογικό, αφού μετά από τόσα χρόνια εξάσκησης (και ατομικά και με παρέα) ξέρεις τα κουμπιά σου και τι σου αρέσει. Ένα πράγμα στο οποίο συμφώνησαν όλες ομόφωνα ωστόσο (μαζί κι εμείς), είναι ότι θέλουν περισσότερο χρόνο στο σεξ. ΟΧΙ, τα 3 λεπτά δεν είναι πολλά!

Αντί όμως να περιμένεις να φτάσεις τα 36 για να δεις… άσπρη μέρα, μπορείς πολύ απλά να ξεκινήσεις να πειραματίζεσαι περισσότερο, να μοιράζεσαι τα γούστα σου και να μη συμβιβάζεσαι με συντρόφους που κοιτούν μόνο τη δική τους ευχαρίστηση. Period.

Διάβασε κι αυτό

Οι 10 ερωτογενείς ζώνες στο γυναικείο σώμα που χαρίζουν δυνατούς οργασμούς!

OUR20s

DIGITAL

Ο Weeknd τραγουδάει «Φιλί Φιλί» – Τα καλύτερα AI Covers που παίζουν στο TikTok!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET