ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η γυναίκα …«αίνιγμα» | Θα την ερωτευτείς, μα δε θα την καταλάβεις ποτέ

Πρόκειται για τη γυναίκα εκείνη που σε γοητεύει, σου αρέσει η εικόνα της κι όντας εσύ το απόλυτο αρσενικό, αποφασίζεις να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι του φλερτ και γιατί όχι, να ανταλλάξετε κι αριθμούς. Εξάλλου, η εποχή ευνοεί γνωριμίες κι επαφές, οπότε «why not?», θα σκεφτείς… Δεν ήξερες, δε ρώταγες; Συννενοήστε λοιπόν κι ακολουθεί το […]

Default avatar

Guest Author

25 Νοεμβρίου, 2015

Πρόκειται για τη γυναίκα εκείνη που σε γοητεύει, σου αρέσει η εικόνα της κι όντας εσύ το απόλυτο αρσενικό, αποφασίζεις να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι του φλερτ και γιατί όχι, να ανταλλάξετε κι αριθμούς.

Εξάλλου, η εποχή ευνοεί γνωριμίες κι επαφές, οπότε «why not?», θα σκεφτείς…

Δεν ήξερες, δε ρώταγες;

Συννενοήστε λοιπόν κι ακολουθεί το πρώτο ραντεβού…

Η γυναίκα εκείνη είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες, σε κάνει και νιώθεις οικεία από το πρώτο λεπτό, σου διώχνει κάθε έννοια του άγχους και της αμηχανίας, είναι τόσο άνετη που φαντάζει παράξενο, αλλά και γοητευτικό ταυτόχρονα. Νιώθεις σαν να την ξέρεις χρόνια, είναι προσιτή, τσαλακώνει την εικόνα της , δεν είναι δήθεν και σνομπ κι εσύ νιώθεις όμορφα, σαν να τα λέγατε κάθε μέρα, εδώ και χρόνια…

Εκεί κρύβεται το ταλέντο της, η μαγεία της! Είναι χαρισματική! Ξέρει να πατάει γερά στα πόδια της και αυτό φαίνεται ακόμη κι από το περπάτημα της. Μπαίνει σε έναν χώρο με απίστευτο δυναμισμό , με έναν αέρα χολιγουντιανό , που όλοι θα γυρίσουν να την κοιτάξουν. Έχει τύπο, έχει μάθει να μαγνητίζει τα βλέμματα, γιατί απλούστατα μπορεί και το κάνει. Δεν έχει ανασφάλειες (ή ακόμη κι αν έχει, γνωρίζει πως να τις καμουφλάρει άριστα), ξέρει ποια είναι και τι κάνει, ποια είναι τα δυνατά της χαρτιά και πως να τα ξεδιπλώσει την κατάλληλη στιγμή.

Έχει χιούμορ, κατ’ επέκταση και μυαλό! Δεν την πιάνεις αδιάβαστη, έχει άποψη τεκμηριωμένη, σε ρωτάει και εκμαιεύει πληροφορίες αβίαστα από το πρώτο λεπτό. Ένα της λες, δέκα καταλαβαίνει…

Η γυναίκα αυτή έχει μάθει να πετυχαίνει, θα σου μιλήσει για τη δουλειά της με πάθος κι ενθουσιασμό κι όταν θα αναφέρεται σε κάτι που αγαπά, τα μάτια της θα λάμπουν. Γιατί έτσι είναι… Είναι παθιασμένη, ότι νιώθει το νιώθει έντονα, ζενίθ-ναδίρ. Δεν της αρέσουν οι μέτριες καταστάσεις και γι’ αυτό και δε συμβιβάζεται!

Τι συμβαίνει όμως όταν εσύ, αγαπημένε μου φίλε, αρχίζεις να την ερωτεύεσαι;

Όταν είναι μαζί σου, σου δίνει δυνατές στιγμές και συγκινήσεις. Ξεδιπλώνει την ψυχή της, είναι αληθινή και δείχνει την αγάπη της. Κι ενώ όλα πάνε καλά, και κάνεις εικόνα μια σχέση μαζί της, αυτή αρχίζει να απομακρύνεται, χωρίς όμως να φεύγει. Αγαπά την μοναχικότητα της, έτσι έμαθε.

Στον πρώτο σας τσακωμό δε θα σου χαριστεί. Αν το λάθος είναι δικό της, θα το παραδεχτεί αλλά δε θα κλαφτεί. Εξάλλου η δική της συγνώμη και το δικό της σ’ αγαπώ, έχουν άλλη βαρύτητα. Κι από την στιγμή που την καταφέρεις και στα πει, τότε την έχεις κερδίσει. Δεν θα χαθεί ποτέ.

Ξέρει να παίζει και να κερδίζει! Είναι έξυπνη, το ξαναλέω! Χάνεται, αλλά επιστρέφει για να σου θυμίσει πως τα πάντα είναι στιγμές. Είναι εκεί όταν θα την χρειαστείς, θα σε στηρίξει στις δύσκολες στιγμές σου και κάθε κουβέντα της θα σου χαραχτεί στο μυαλό και θα σου δώσει δύναμη!

Έχει πληγωθεί η γυναίκα αυτή κι έχει πλέον άλλη φιλοσοφία για τη ζωή. Δίνει, δίνεται αλλά δεν παραδίνεται. Δεν θέλει να μοιράζεται την καθημερινότητα της, θέλει μόνο στιγμές της ρουτίνας της. Δεν θέλει να είσαι η ζωή της , θέλει να είσαι μέρος της ζωής της. Δεν θα σε πάρει στις δύσκολες στιγμές, δε θα σε ρωτήσει για επαγγελματικά της ζητήματα, ξέρει τι είναι γι’ αυτήν και τι όχι… Δε θα σε κάνει να πιστέψεις ότι είσαι ο ένας ο μοναδικός, αλλά όταν σε αγκαλιάσει, η δική της αγκαλιά είναι τόσο ζεστή που σε κατακλύζει, όπως ακριβώς και το χαμόγελο της σε συνδυασμό με το άρωμα της. Γιατί αυτό την χαρακτηρίζει, για αυτό εσύ την ερωτεύτηκες. Επειδή απλά ήξερε τον τρόπο.

Περαστικά καλέ μου φίλε, θα ταλαιπωρηθείς, θα ψάχνεις απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, μα το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα απ’ αυτήν θα αγαπήσεις κι εσύ τον εαυτό σου, θα σε μάθει το πως. Και πάνω απ’ όλα θα σου δώσει πολλά να θυμάσαι, στιγμές μαγικές, ανεπανάληπτες, ξεχωριστές. Παρ’ το απόφαση όμως, δεν μπορείς να την εγκλωβίσεις σε κανόνες κι όρια!

Η επιλογή δική σου…

OUR20s

DIGITAL

Ο Weeknd τραγουδάει «Φιλί Φιλί» – Τα καλύτερα AI Covers που παίζουν στο TikTok!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET