ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Χιούμορ vs Εμφάνιση 4-0 | Να γιατί τα αστεία άτομα θα έχουν πάντα μεγαλύτερη πέραση!

Αν είχες να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα άτομο με απίστευτη αίσθηση του χιούμορ που σε κάνει κάθε φορά να δακρύζεις από τα γέλια ή σε ένα άτομο που όπου βρεθεί κι όπου σταθεί κάνει όλα τα βλέμματα να γυρίζουν, με ποιον θα ήθελες να βγαίνεις; Το να έχει κανείς μία σέξι εμφάνιση, σίγουρα μετριέται στα […]

Νατάσσα Πιοτογιαννάκη

4 Οκτωβρίου, 2017

Αν είχες να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα άτομο με απίστευτη αίσθηση του χιούμορ που σε κάνει κάθε φορά να δακρύζεις από τα γέλια ή σε ένα άτομο που όπου βρεθεί κι όπου σταθεί κάνει όλα τα βλέμματα να γυρίζουν, με ποιον θα ήθελες να βγαίνεις;

Το να έχει κανείς μία σέξι εμφάνιση, σίγουρα μετριέται στα συν, αλλά τι να το κάνεις αν είναι ΜΟΝΟ αυτό; Η προσωπικότητα είναι εκείνη που στην τελική πουλάει και αγοράζει τις ερωτικές κατακτήσεις. Τι να το κάνεις αν έχεις δίπλα του απλά ένα σέξι άτομο χωρίς καθόλου πλάκα; Χωρίς να έχει κάτι να πει, ρε παιδί μου; Επιπλέον μην ξεχνάς ότι το χιούμορ πάντα μα πάντα προσδίδει μία σέξι γοητεία κι αποτελεί χαρακτηριστικό για έναν/μία σύντροφο που είναι κατάλληλος/η για σχέση.

Καιρός λοιπόν να μάθεις τους 4 λόγους που το να είναι κάποιος αστείος έχει πάντα μεγαλύτερη πέραση από το να είναι απλά και μόνο …σέξι:

#1 Το χιούμορ αποτελεί έναν πολύ σοβαρό λόγο να κάνει κάποιος σχέση

Ενώ ένα σέξι άτομο μπορεί να σε κάνει να νιώθεις πεταλούδες όποτε το κοιτάζεις, ένα άτομο με χιούμορ μπορεί να σε κάνει να κολλήσεις μαζί του. Άλλωστε, τι καλύτερο από το να είσαι σε σχέση με κάποιον/α που μόνο ανιαρό/ή δεν τον/τη λες; Άνθρωπος καταρχάς που έχει το χιούμορ στο αίμα του σπάνια γίνεται απαισιόδοξος και σε μία σχέση είναι πολύ σημαντικό αυτό (αν και λένε ότι οι άνθρωποι με χιούμορ είναι και οι πιο ευαίσθητοι).

#2 Εκτός των άλλων, το χιούμορ είναι και πολύ …ερεθιστικό

Όσο μπορεί να σε ερεθίσει μία καυτή ύπαρξη, άλλο τόσο μπορεί (ίσως και ένα τσακ παραπάνω) και ένα άτομο με χιούμορ. Όλοι έχουμε πετάξει που και που πικάντικα αστεία σε αυτόν/αυτή που μας αρέσει ή στο ταίρι μας με απώτερο σκοπό να τον ρίξουμε είτε στην αγκαλιά μας είτε στο κρεβάτι. Εξάλλου δεν είναι κρυφό ότι κυρίως οι γυναίκες ερεθίζονται ιδιαίτερα με τα «καυτά» αστεία.

#3 Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι αποτελεί ένδειξη ευφυίας

Αρχικά, δεν το βγάζω από το μυαλό μου. Έπειτα, όλοι κατά βάθος το πιστεύουμε αυτό. Τρίτον και σημαντικότερο, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως η ευφυΐα συνδέεται άμεσα με το χιούμορ. Ναι, προφανώς ΔΕΝ ισχύει για τους χαζοχαρούμενους. Ιδιαίτερα τα άτομα που διαθέτουν το γνωστό «μαύρο χιούμορ», να ξέρεις ότι είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Άλλωστε, γι’ αυτό (υποθέτω) δεν πιάνουμε και τόσο εύκολα τα αστεία τους.

#4 Είναι το ίδιο ή μάλλον ακόμα πιο ελκυστικό από ένα καλογυμνασμένο σώμα

Σε καμία περίπτωση δε λέω ότι ένα καλογυμνασμένο σώμα δεν είναι ελκυστικό (δεν τρελάθηκα ακόμα), αλλά τι να τον κάνω τον κοιλιακό έτσι σκέτο, ρε παιδιά; Θέλω κάποιον να μου δημιουργήσει και εμένα κοιλιακούς …από το γέλιο. Το ίδιο ισχύει και στους άντρες. Ναι αγόρι μου, ωραία αυτή που προσιδιάζει σε κούκλα Barbie, αλλά να έχει και λίγο ενδιαφέρον, βρε παιδί μου. Οι κοπέλες με καμπύλες και οι άντρες με κοιλίτσα που έχουν χιούμορ και αυτοσαρκάζονται για την εμφάνιση τους, να ξέρετε κάτι τέτοιους τους βάζουν κάτω.


 Το άρθρο αυτό γράφτηκε με σκοπό να τονίσω ότι τελικά αυτό που τραβάει περισσότερο είναι τα απλά και φυσικά στοιχεία από κάθε άλλου είδους τελειότητας. Προτίμησε να βρεις άτομα που να μη βγάζουν προς τα έξω σνομπισμό κι αδιαφορία μόνο και μόνο επειδή έχουν μία καλή εμφάνιση, αλλά άτομα που ξέρουν να ζούνε την κάθε στιγμή και να περνάνε καλά.

Αν μάλιστα πετύχεις συνδυασμό εμφάνισης με χιούμορ, τότε φίλε/η μου έχεις κάνει τζακ ποτ στον έρωτα! 

 

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET