fbpx

Κυκλοφορούν ανάμεσά μας | 6 ενοχλητικά πράγματα που κάνουν οι άντρες στην παραλία!


Το καλοκαίρι βρίσκεται ήδη στη μέση του, οι παραλίες τόσο της πόλης όσο και των νησιών είναι ασφυκτικά γεμάτες κι εσύ κάνεις υπομονή κάθε φορά που πατάς το πόδι σου σ’ αυτές. Γιατί; Θέλει και ερώτημα; 

Πέρα από τα πράγματα που σου ανεβάζουν δικαίως το αίμα στο κεφάλι όποτε πας να χαλαρώσεις την κορμάρα σου στην παραλία, οι περισσότεροι άντρες τα τελευταία χρόνια έχουν εξελιχθεί σ’ ένα ενοχλητικό είδος (θα θέλαμε προς εξαφάνιση) όταν βρίσκονται κοντά σε θάλασσα. Και προφανώς, έχεις γίνει αρκετές φορές μάρτυρας των παρακάτω περιστατικών ενώ αναρωτιέσαι αν τους πειράζει το αλμυρό νερό στο μυαλό και φέρονται έτσι…

#1 But first, let me take a selfie

Κράζουν τις γυναίκες για τις χιλιάδες πανομοιότυπες selfies που ανεβάζουν στα social, όταν μπορούν και τις συναγωνίζονται στα ίσα. Πόσες ώρες καψαλίζονται κι ιδρώνουν κάτω από τον ήλιο σπάζοντας τα νευρά των φίλων τους, της κοπέλας τους κι όλων εμάς τριγύρω για να βγάλουν μια selfie που θα αναδεικνύει τους ώμους και τα δικέφαλα που έπαιζαν όλο τον χειμώνα!

Φωτογραφία με γυαλιά ηλίου, φωτογραφία με thumbs up, φωτογραφία με το καπέλο, φωτογραφία με ανάποδο καπέλο, φωτογραφία με σουφρωμένα χειλάκια (εμετός), φωτογραφία από ψηλά να φαίνονται οι κοιλιακοί. Σας έχουν πάρει χαμπάρι οι γκόμενες και σας κοροϊδεύουν. Συνέλθετε!


#2 Ψιτ αγόρι, το μπαλάκι σου

Τάκα τούκα, τάκα τούκα, πέντε ώρες ασταμάτητα στην παραλία να πηγαινοέρχεται το μπαλάκι δίπλα από το κεφάλι μας, ένα κάποιο πρόβλημα υπάρχει σίγουρα. Τέτοιο πάθος για τα μπαλάκια ούτε δικά τους να ήταν #σόρρυκιόλας!

Με το που σκάσουν μύτη, παρατάνε τα πράγματα (το λάδι είναι προαιρετικό σ’ αυτήν την περίπτωση), πιάνουν τις ρακέτες στα χέρια και στέκονται με τον εξίσου αθλητικό φίλο τους μπροστά στο σημείο όπου υπάρχουν τα περισσότερα βλέμματα και …ξεκινούν το ματς! Εννοείται πως τις περισσότερες φορές δεν ξέρουν να παίζουν, αλλά πώς αλλιώς θα τραβήξουν την προσοχή; Δεν ξέραμε να έρθουμε με κράνος στην παραλία, βρε αγόρια!


#3 Βάλε λάδι και έλα να στηθούμε στην ακροθαλασσιά

Κάργα αποτρίχωση σ’ όλο το σώμα, 2-3 σολάριουμ να υπάρχει μία βάση κι από πάνω να τρέχουν τα λάδια μαυρίσματος κι οι μαρμελάδες. Κλασική αποτυχημένη συνταγή, η οποία κάθε χρόνο διαδίδεται όλο και περισσότερο μεταξύ των αντρών, λες και τους έχει πει κάποιος ότι θεωρείται σέξι να κυκλοφορούν σαν επιδειξίες γλίτσες. 

Ωστόσο, το πακέτο ολοκληρώνεται με τη συνάθροιση όλων των λαδωμένων στην άκρη της θάλασσας να στέκονται για ώρες σαν να τους έχουν βιδώσει στην άμμο και να κοιτάνε σαν άλλοι γυπαετοί ποιο κομενάκι θα τους ζηλέψει τα μούσκουλα που λαμπυρίζουν στο φως του ήλιου…

Εσύ κοπέλα μου που θα τους δώσεις σημασία, να ξέρεις πως είσαι η αιτία που συνεχίζεται αυτή η κατάσταση!


#4 «Κούκλα να σ’ αλείψω;»

Για όνομα του Θεού. Δε θέλουμε ούτε να μας αλείψετε, ούτε να μας βοηθήσετε με την ξαπλώστρα. Θέλουμε απλά να εξαφανιστείτε από προσώπου Γης.

Εκεί που κάθεσαι όμορφα κι ωραία στην ξαπλώστρα και προσπαθείς να μαυρίσεις, εμφανίζεται πάνω από το κεφάλι σου ο κλασικός τύπος πέφτουλα που χωρίς να του αφήνεις περιθώριο, θέλει να σου βάλει χέρι λάδι με το έτσι θέλω. Από 8 έως 10, πόσο ενοχλητικός μπορείς να γίνεις;


#5 Έχω και τετρακέφαλους, πάμε μια βόλτα;

Ας τα πάρουμε λίγο από την αρχή. Υπάρχουν οι άντρες που πάνε γυμναστήριο για να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους και υπάρχουν και εκείνοι που σπαταλούν αμέτρητες ώρες στα όργανα για να το δείξουν το καλοκαίρι στην παραλία. Αχ, αυτό το σηκωμένο μαγιό!

Έχουν κάνει πολλά βάρη στα πόδια, έχουν επενδύσει τα λεφτά τους σε φαρμάκια κι αυτό πρέπει να βγει προς τα έξω. Γιατί δεν αγοράζετε ένα τριγωνάκι για μαγιό να κάνετε τη δουλειά σας αντί να σηκώνετε αυτό που έχετε μέχρι να δούμε τα αχαμνά σας; Νομίζετε ότι θα σας περάσουν για γελοίους; Χα χα χα! Ενώ τώρα γιατί σας περνάνε;


#6 Άντρας πάνω σε φλαμίνγκο, ε αυτό δεν αντέχεται

Tι χειρότερο από μια γυναίκα με φουσκωτό φλαμίνγκο; Ένας άντρας με φουσκωτό φλαμίνγκο! Δεν φτάνει που γέμισε ο τόπος βασικές, θα αποκτήσουμε και βασικούς τώρα. Αν συνδυάσουμε ροζ πτηνό + σηκωμένο μαγιό + λάδι από την κορφή ως τα νύχια, παίρνουμε το απόλυτο αρσενικό που όλες θέλουμε να έχουμε δίπλα μας. ΑΧΝΕ!

Σας παρακαλώ, για ένα μπάνιο έχω έρθει, όχι να μετανιώνω την ώρα και την στιγμή που βγήκα από το σπίτι μου!

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET