ΕΛΛΑΔΑ

Δικαίωση για την Έλενα Κρεμλίδου σε υπόθεση revenge porn: «Κορίτσια να μιλάτε!»

Καταδικάστηκε άνδρας που την εκβίαζε με διαρροή προσωπικών στιγμών.

Neopolis Team

8 Δεκεμβρίου, 2022

@elena_mariposa

Η Έλενα Κρεμλίδου έχει βρεθεί αρκετές φορές στην επικαιρότητα για τους πιο λάθος λόγους. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, την έχουν φέρει άθελά της.

Το καλοκαίρι για παράδειγμα, το πέρασε εξηγώντας μέσα από μια σειρά βίντεο στο TikTok ότι δεν είναι η ίδια στο ροζ βίντεο που είχε διαρρεύσει και πως ακόμα και να ήταν, δεν είναι μαγκιά να ψάχνεις το λινκ όταν γνωρίζεις πως η δημοσίευσή του είναι παράνομη και όχι κοινή συναινέσει. Δεν είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το πόσοι το κατάλαβαν βέβαια… 

Διάβασε κι αυτό

Γνωστός Youtuber πιάστηκε να έχει στην κατοχή του 90 ροζ βίντεο από συνευρέσεις του!

Λίγους μήνες μετά, η Έλενα Κρεμλίδου βρίσκει το δίκιο της σε ένα ζήτημα ξανά revenge porn και προτρέπει όποιες άλλες κοπέλες βιώνουν το ίδιο, να μιλούν.

Συγκεκριμένα, όπως είχε δηλώσει παλαιότερα, είχε δεχτεί απειλές για δημοσίευση πορνογραφικού υλικού, με τη δικαστική διαμάχη που είχε ξεκινήσει πριν μερικά χρόνια να καταλήγει στην καταδικαστική απόφαση εναντίον ενός εκ των εκβιαστών της. Η ίδια λοιπόν, ικανοποιημένη από την έκβαση των πραγμάτων, μοιράστηκε χθες τη χαρά της μέσα από story στο Instagram και ταυτόχρονα θέλησε να αποτελέσει κίνητρο για άλλα θύματα. 

Νιώθω ότι βρίσκω το δίκιο μου σιγά σιγά μετά από τόσα χρόνια που παλεύω για αυτό. Κορίτσια να μιλάτε! Κυνηγήστε το δίκιο σας! Καμιά ανοχή σε εκβιασμούς! Το σώμα σας είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε. Έχετε το αποκλειστικό δικαίωμα στην αυτοδιάθεσή του.

Αργότερα, δίνοντας το παρόν σε ένα event, μίλησε στην κάμερα λέγοντας:

Ένιωσα δικαίωση, το είχα πολλή ανάγκη γιατί πέρασα πολύ δύσκολα. Η ψυχολογία μου ήταν μια χαρά όλο αυτό το διάστημα. Όταν, όμως, συνέβησαν όλα αυτά, ήταν δύσκολα. Δεν έχω καμία επικοινωνία με την άλλη πλευρά και επίσης σήμερα δεν ήρθε ούτε ο κατηγορούμενος ούτε και ο δικηγόρος του. Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί, το τελευταίο που με νοιάζει είναι η χρηματική αποζημίωση.

Πρόσθεσε ακόμα πως «Ήθελα να δείξω και σε αυτόν και σε όλους τους ανθρώπους που σκέφτονται αντίστοιχα, ότι οι κακίες και οι απερισκεψίες πληρώνονται. Φυσικά και δέχτηκα εκβιασμό. Η δίκη σήμερα είχε να κάνει με τον εκβιασμό.».

Προτού φτάσει στο σημείο της δικαίωσης, θυμόμαστε μια παλαιότερη δήλωσή της, όπου παραδεχόταν πως όταν έλαβε το πρώτο απειλητικό μήνυμα για τη δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών, σκέφτηκε ακόμα και την αυτοκτονία. Αν ούτε αυτό είναι αρκετό για όλους εκείνους τους ζητιάνους των λινκ να σταματήσουν να υποστηρίζουν το διασυρμό γυναικών, τότε πρέπει να αρχίσουμε να φοβόμαστε…

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μαθητής έγινε δεκτός με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Cambridge!

SPILL THE TEA

Καρολίνα: «Χαίρομαι που ο Μπο δε θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί δείχνει ότι είναι νοήμων»!

ΕΛΛΑΔΑ

Με παραίτηση προειδοποιούν οι καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου για την υποβάθμιση των πτυχίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET