fbpx

Τα διαφορετικά είδη one night stand που θα κάνεις κάποια στιγμή στη ζωή σου!


Στην εποχή που η φράση «δε θέλω σχέση» εξαπλώνεται ωσάν μια νέα πανδημία, καταλαβαίνεις ότι το one night stand είναι στα πάνω του, είναι στα ωραία του! Έχει συμβεί σε όλους, και αν όχι, έννοια σου και σου ‘ρχεται.

Το απλό, το ξεκάθαρο σεξ της μίας βραδιάς, είναι μία έξαρση στιγμιαίου πάθους! Βγήκες ένα βράδυ, τ@ γνώρισες, σου άρεσε πάρα πολύ, τα ποτά ήταν παραπάνω από αυτά που σκεφτόσουν να πιεις και καταλήξατε να κάνετε σεξ. Το επόμενο πρωί όλα καλά όλα ανθηρά, σαν να μη συνέβη ποτέ τίποτα. Τι πιο σύνηθες!

Πάμε να δούμε λοιπόν τα πιο πιθανά one night stand που θα κάνεις κάποια στιγμή στη ζωή σου ή που ήδη έχεις κάνει:

#1 Κι όλο χάλαγε το αμάξι ξαφνικά…

Πες μου ότι το αμάξι δε σε έχει σώσει από κάτι άβολες στιγμές που δεν είχες πού να κρυφτείς για να κάνεις τη δουλειά σου! Ο #1 προορισμός για σεξ, aka το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, είναι και η #1 λύση για γρήγορο one night stand. Πρόσεξε  όμως πού θα σταματήσεις, γιατί οι επίδοξοι ματάκηδες είναι παντού.

#2 Αυτό που θέλεις να ξεχάσεις ASAP

Συνήθως όταν σου συμβαίνει αυτό είναι γιατί το έκανες πάνω σε μία στιγμή απόγνωσης. Κόντευες να επιστρέψεις στην παρθενική σου era και σκέφτηκες «πρέπει οπωσδήποτε να κάνω σεξ». Αυτό το είδος κατά κύριο λόγο γίνεται με ένα άτομο εντελώς έξω από τα νερά σου, που υπό άλλες συνθήκες δε θα πρόσεχες με τίποτα! (Να σου αφιερώσω τραγουδάκι από Μπουγά; Κάτι για 14 μήνες λέει…)

#3 All time classic, ή αλλιώς, το μεθυσμένο

Μιλάμε για το πιο συνηθισμένο είδος. Είστε και οι δύο εντελώς πίτα και με το ζόρι προσπαθείς να θυμηθείς πώς κατέληξες σε αυτό το παντελώς άγνωστο δωμάτιο με τον παντελώς άγνωστο άνθρωπο δίπλα σου. Λες να φταίνε τα 8 σφηνάκια τεκίλα που κατέβασες χθες και σε αναγουλιάζουν το επόμενο πρωί; Πολύ πιθανό. Τουλάχιστον δεν έστειλες μεθυσμένο μήνυμα στ@ πρώην, κάτι είναι και αυτό! *Στέλνει στ@ πρώην ενώ κάνει το walk of shame*

#4 Σε ένα φτηνό ξενοδοχείο να τρυπώσουμε!

Δε χρειάζεται να πω πολλά, με έχει προλάβει ο Φοίβος στην έμπνευση και η Βανδή στην ερμηνεία. Τα φθηνά ξενοδοχεία είναι το ασφαλές, σίγουρο μέρος, από το οποίο φεύγεις κύριος/κυρία παριστάνοντας ότι δε συνέβη ποτέ τίποτα. Άλλα μεγαλεία το ξενοδοχείο. Νιώθεις παράνομος και νόμιμος την ίδια στιγμή. Έχεις την άπλα σου, χωρίς να στριμώχνεσαι στα καθίσματα του αυτοκινήτου. Το μόνο «κακό» ότι θα ακούς και τους δίπλα!

#5 Φίλος φίλη φίλησε και φιλικά…

Αχ, αυτά καλό είναι να μην γίνονται αν δεν πρόκειται να συνεχιστεί. Αν αποφάσισες για τον οποιοδήποτε (εύχομαι όχι μεθυσμένο) λόγο, να το κάνεις με φίλο/η, τότε ή που δε θα μείνει μόνο στο one night stand ή που δε θα ξανά είστε φίλοι, καθώς δε θα μπορείτε να αντικρίσετε ο ένας τον άλλον χωρίς να είναι άβολο! Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις σεξ με φίλο/η και να τ@ν ξαναδείς με το ίδιο μάτι. Αν υπάρχει ερωτισμός, τέλεια, πιθανότατα να καταλήξετε ζευγάρι! Διαφορετικά, θα είναι η χειρότερη στιγμή της ζωή σου, γιατί θα θυσιάσεις μια ολόκληρη φιλία για μία επιπόλαιη φάση.

#6 Αυτό που μετά κολλάς

Guilty! Είναι και μερικοί άνθρωποι πιο ρομαντικοί και συναισθηματικοί από τους άλλους και κολλάνε συναισθηματικά! Αν είσαι ένας από αυτούς, θα σου πρότεινα να αποφεύγεις το σεξ της μία βραδιάς, γιατί αυτό προστάζει την άλλη μέρα να μην υπάρξει επαφή. Σαν ένας άγραφος κανόνας που αν δεν τηρηθεί, τα πράγματα περιπλέκονται. Αν είναι να κολλάς, να κλαις και να ωρύεσαι ότι τ@ θες πάλι, λυπάμαι αλλά έχασες!

#7 Το εξωτικό

Εδώ μιλάμε για ένα πολιτισμικό δρώμενο, όπου δύο χώρες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προκύψει ένας υπέροχος οργασμός. Η εξαγωγή πολιτισμού στα καλύτερά της! Αυτό είτε θα σου συμβεί κάποιο καλοκαίρι στις διακοπές σου, είτε εάν βρίσκεσαι στο εξωτερικό και θέλεις να ταράξεις λίγο τα νερά στην ξένη χώρα. Όπως και να ‘χει, good for you που δοκιμάζεις νέες… κουζίνες!

#8 «Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει»

Όποιος δεν έχει ακούσει ή πει τη φράση αυτή στο σεξ να σηκώσει το χέρι του. Ο απόλυτος κανείς! Μα να θες να ζήσεις την εμπειρία του one night stand και η φύση να μη λειτουργεί, μη σου τύχει… Συμβαίνουν όμως αυτά και δείχνουμε κατανόηση φυσικά. Αλλά μην πετάτε την πιο άχρηστη δικαιολογία που υπάρχει! Προφανώς και σου έχει ξανασυμβεί και προφανώς δεν είμαι ηλίθια!

#9 It’ s a match

Μερικές φορές αυτά τα Tinder one night stands είναι ό,τι χρειάζεσαι. Ξεκάθαρα και ξηγημένα πράγματα. Δεν είναι τόσο αυθόρμητο όσο ένα εντελώς μεθυσμένο ons, γιατί εν μέρει είναι προγραμματισμένο. Ξέρεις ότι έρχεται. Αυτό που δεν περιμένεις να σου ‘ρθει είναι το date που δεν έχει καμία σχέση με τη φωτογραφία του προφίλ του/της. Δε βαριέσαι…

#10 And they lived happily ever after!

Κι όμως, συμβαίνει και το αναπάντεχο, το one night να γίνει multiple nights και να καταλήξετε να έχετε χημεία, δηλαδή συναισθήματα, δηλαδή σχέση! Δεν είναι κάτι τόσο ασυνήθιστο, καθώς όπως ισχυρίζεται και η Dr. Helen Fisher, η επικεφαλής επιστημονική σύμβουλος του Match.com, έως και το 30% των σχέσεων ξεκινούν ως one night stands. Θα μου πεις το σεξ είναι σημαντικό σε μία σχέση, επομένως αν είναι καλό το κρεβάτι μπορεί να πετύχει και το κάτι παραπάνω. Άντε και στα δικά μας!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET