ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Συνεχίζονται οι ατελείωτες ουρές φοιτητών για φαγητό από το εστιατόριο της λέσχης!

Δεν ψήθηκε ακόμα κανείς να κάνει κάτι για να τις αλλάξει...

Neopolis Team

20 Οκτωβρίου, 2021

Η χρονιά για το ΑΠΘ είναι ξεκάθαρο πως έχει ξεκινήσει στραβά, αφού είναι από τα πανεπιστήμια που απασχολούν καθημερινά την επικαιρότητα είτε με τον συνωστισμό στα αμφιθέατρά του, είτε με την ύπαρξη κρουσμάτων, ή με τις ουρές στους ελέγχους και στο εστιατόριο της λέσχης.

Σχετικά με τις τελευταίες μάλιστα, το πρόβλημα φαίνεται να συνεχίζεται για πολλοστή μέρα και η λύση να μην έχει βρεθεί ακόμα. Οι εικόνες από το σημείο της φοιτητικής λέσχης δείχνουν ατελείωτες ουρές φοιτητών να περιμένουν για το take away φαγητό τους, χωρίς καμία απόσταση να τηρείται και γενικότερα κανένα μέτρο να παρατηρείται. Κι όλα αυτά, όσο η Θεσσαλονίκη μετράει καθημερινά μεγάλο αριθμό κρουσμάτων, ενώ και το ίδιο το πανεπιστήμιο έχει παρουσιάσει επίσης κρούσματα.

Θα λέγαμε ότι ο κίνδυνος το Ίδρυμα να μετατραπεί σε «υγειονομική βόμβα» είναι ακόμα μεγαλύτερος απ’ ό,τι για το ΟΠΑ, επομένως και η ανάγκη να παρθούν μέτρα είναι επίσης μεγάλη.

Κινητοποιήσεις προαναγγέλουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι 

Δυστυχώς λοιπόν, όσο οι αρμόδιοι αρνούνται να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να διορθώσουν την κατάσταση, οι φοιτητές αναγκάζονται να την πάρουν στα χέρια τους και να απαιτήσουν τα αυτονόητα.

«Αντί να χρησιμοποιούνται και οι τέσσερις διανομές – σειρές, χρησιμοποιούνται μόνο οι δύο, ενώ η άνω λέσχη που θα μπορούσε να λειτουργήσει προκειμένου να αποσυμφοριστούν οι ουρές των φοιτητών, αξιοποιείται μόνο την Τρίτη και την Πέμπτη», καταγγέλει στο GRTimes.gr, ο γραμματέας του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής του ΑΠΘ, Τάσος Παπαδόπουλος, προσθέτοντας πως «Όλη αυτή η κατάσταση οφείλεται στο γεγονός πως δεν υπάρχει προσωπικό να εξυπηρετήσει αυτόν τον κόσμο».

Ο ίδιος συμπληρώνει ακόμα ότι ενώ τα προβλήματα επισημαίνονται στην πρυτανεία συνεχώς, αυτή «δηλώνει αναρμόδια και πετάει το μπαλάκι στον εργολάβο», σημειώνοντας πως «το κέρδος του εργολάβου είναι αυτό που διαμορφώνει αυτή την απαράδεκτη εικόνα στην φοιτητική λέσχη και όχι το ενδιαφέρον των πρυτανικών αρχών για την εξυπηρέτηση των φοιτητών».

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΔΑ μετατράπηκε σε πλατό γυρισμάτων για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΕΚΠΑ ανοίγει παράρτημα στην Κύπρο – Το πρώτο ελληνικό ΑΕΙ που βγαίνει στην Ευρώπη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑ: Φοιτητής καταγγέλει ότι δέχτηκε επίθεση φεύγοντας από τη βιβλιοθήκη της σχολής!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET