ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 βασικά tips που θα σε κάνουν να δίνεις τα καλύτερα φιλιά έβερ!

Θέλει και το φιλί τον τρόπο του!

Mademoisex

13 Σεπτεμβρίου, 2019

Σε ό,τι αφορά το ερωτικό κομμάτι, ποτέ κανείς δεν πρέπει να λέει ότι τα ξέρει όλα ή ότι τα κάνει όλα σωστά. Θέλει συνεχή προσπάθεια, πειραματισμό και να μην κολλάς στα ίδια και τα ίδια, γιατί όπως ξέρεις, το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς. Και σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να βαρεθείς ούτε εσύ, αλλά ούτε κι ο/η σύντροφός σου. Πρέπει λοιπόν, να προσπαθείς διαρκώς για καλύτερο σεξ, καλύτερο οργασμό, καλύτερα προκαταρκτικά και φυσικά, για καλύτερα φιλιά.

Όσον αφορά τα τελευταία, η αλήθεια είναι ότι δεν τους δίνουμε την πρέπουσα σημασία. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι πολύ σημαντικά μεταξύ δύο ανθρώπων. Μα τι να λέμε τώρα; Μπορείς να προχωρήσεις με κάποιον/α αν δε σου αρέσει ο τρόπος που σε φιλάει;

Γι’ αυτό λοιπόν, όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και τα φιλιά, επιδέχονται βελτίωσης. Για να γίνεις μάστερ στον τομέα, θα πρέπει να ακολουθείς ορισμένες επιβεβαιωμένες τεχνικές και τελικά θα δεις ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος να δίνεις φιλιά στο/στη σύντροφό σου.

Ιδού λοιπόν, οι τεχνικές που θα σου εξασφαλίσουν τον τίτλο του/της good kisser:

#1 Η καθαρή αναπνοή είναι το… μισό φιλί

Εκτός κι αν προηγουμένως πλακωθήκατε και οι δύο μαζί στα τυλιχτά με τζατζίκι. Εκεί δεν υπάρχουν ντροπές. Όταν όμως, πας να φιλήσεις μία κοπέλα/ένα αγόρι για πρώτη φορά και το στόμα σου μυρίζει very very bad, να είσαι σίγουρος/η ότι αυτό το φιλί θα του/της μείνει αξέχαστο. Mε την κακή έννοια. Προτού βρεθείτε λοιπόν, πλύνε καλά τα δόντια σου ή σε περίπτωση που δεν στο επιτρέπουν οι συνθήκες, φάε τουλάχιστον μια τσίχλα. Πίστεψέ με, είναι πολύ σημαντικό.

#2 Προς Θεού, ΟΧΙ ανοιχτά μάτια

Το λιγότερο creepy. Οκ να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να παίζεις με το σεξουαλικό σου βλέμμα όσο ψήνεις ακόμα την κατάσταση, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής, τα βλέφαρα κλείνουν ερμητικά. Νόμος. Δεν είναι τώρα πράγματα αυτά με τον έναν να απολαμβάνει το φιλί και τον άλλον να παρακολουθεί λες και δεν τον αγγίζει καθόλου η όλη διαδικασία. Καθόλου σέξι, παιδιά, καθόλου σέξι.

#3 Μπες σε slow motion

Αυτά που βλέπεις στις ταινίες με κάτι άντρες που πιάνουν τις γυναίκες άγρια και τις φιλάνε παθιασμένα, ξέχνα τα. Το σωστό φιλί είναι αυτό που έχει διάρκεια και γίνεται απαλά και αργά, για να τα νιώσεις όλα όπως πρέπει. Δεν είναι εύκολο να συγχρονιστεί ο ένας με τον άλλο, ειδικά στην αρχή, οπότε όσο είστε σε πειραματική φάση τουλάχιστον, επιβάλλονται φιλιά με αργές κινήσεις, για να τσεκάρεις και τις αντιδράσεις του άλλου.

#4 Με ρέγουλα τη γλώσσα

Πόσο σιχαμερό είναι να βλέπεις ζευγάρια έτοιμα να ρουφήξουν ο ένας τον άλλο με τη γλώσσα τους, να βγάζουν ενοχλητικούς ήχους και να αλληλογεμίζονται σαλάκια. Ι-ΟΥ. Παιδιά, τη γλώσσα στο φιλί να τη χρησιμοποιείτε για να ξανάψετε και να ερεθίσετε τον άλλον, όχι για να τον/την πνίξετε. Το άγαρμπο και πεινασμένο φιλί, σε κανέναν δεν αρέσει.

#5 Χούφτωστον/χούφτωστην!

Στη διάρκεια του φιλιού, πέρα από τα κεφάλια σας που κουνιούνται, πρέπει να σηκώσετε τα ξερά σας και να κάνετε κι άλλες κινήσεις. Μην κάθεστε εκεί πέρα σα ξυλάγγουρα απλά να φιλιέστε. Το σωστό φιλί, θέλει και… μπαλαμούτι. Άπλωσε τα χέρια σου γύρω από το λαιμό του/της, χάιδεψέ τον/την στο πρόσωπο, τράβηξέ τον/την πιο κοντά σου και άγγιζε σημεία στο σώμα του/της που ξέρεις ότι θα τον/την ερεθίσουν. Έλα ρε ‘σεις, αυτά είναι τα βασικά.

#6 Βγάλε ήχους ηδονής κι απόλαυσης

Το feedback είναι πολύ σημαντικό, παιδιά. Αν σου αρέσει αυτό που σου κάνει, τότε θα πρέπει με τον τρόπο σου να του/της δώσεις να καταλάβει ότι το ευχαριστιέσαι. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Μουγκρίζοντας θα έλεγα. Βγάζοντας δηλαδή ήχους ευχαρίστησης. Το «μμμ» στη διάρκεια του φιλιού, μην το υποτιμάς. Εξάλλου, από την στιγμή που δεν μπορείς να μιλήσεις, είναι ο μοναδικός τρόπος να κάνεις γνωστή την ικανοποίησή σου!

Αυτό, παιδιά, ήταν το μάθημα για σήμερα, ελπίζω να αρχίσετε να δίνετε παραπάνω προσοχή στο κεφάλαιο «φιλί» από εδώ και στο εξής και να χαρίζετε όμορφα, παθιασμένα και γλυκά φιλιά στους συντρόφους σας. 

Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!


Photo by Shvets Anna from Pexels

OUR20s

DIGITAL

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κάνει guest εμφάνιση στο Columbia University για να διδάξει έντεχνο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET