DIGITAL

Βρήκαμε τα προφίλ των παικτών του «Too Hot To Handle» και όντως είναι τόσο… καυτοί!

Από εμάς είναι follow!

Neopolis Team

23 Απριλίου, 2020

Πάνω εκεί που το χρειαζόμασταν περισσότερο από κάθε άλλη φορά κι έχοντας πλέον ξεκοκαλίσει κάθε σειρά, το Netflix (που πάντα μας σκέφτεται) έκανε διαθέσιμο πριν λίγες μέρες το Too Hot To Handle. Το νέο dating reality της πλατφόρμας είναι αυτό ακριβώς που λέει τ’ όνομά του και προσφέρει αυτό ακριβώς που ο καθένας καταλαβαίνει: σέξι διαγωνιζόμενους, ένα μεγάλο έπαθλο, κριντζ καταστάσεις και τρασίλα όσο δεν πάει. Με άλλα λόγια, είναι ο ορισμός του so-bad-its-good, που τη μια στιγμή αναρωτιέσαι τι σκ@τα κάθεσαι και βλέπεις και την άλλη πατάς next episode γιατί απλά δεν μπορείς να σταματήσεις να το βλέπεις.

Το «παιδί» του Love Island, Ex On The Beach και Are You the One? σκαρφάλωσε πολύ γρήγορα στο #1 στις τάσεις του Netflix, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκοσμίως. Μία ακόμη απόδειξη ότι το θέλουμε το trash στη ζωούλα μας και δεν πρέπει να θεωρείται ενοχή.

Διαφορετικά, μπορούμε να πούμε ότι η αγαμία στην καραντίνα έχει βαρέσει κόκκινο, οπότε τι καλύτερο από το να χαζέψουμε καλοσχηματισμένους κοιλιακούς, σφιχτά οπίσθια και βυζόμπαλα all over the place; Κι από την στιγμή που οι παίκτες καλούνται να κάνουν αποχή από το σεξ όπως κι από οποιαδήποτε σωματική επαφή, υπάρχει και μία ταύτιση στις μέρες του social distancing. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τέτοια προϋπηρεσία, τα $100.000 θα έμεναν άθικτα μέχρι το τέλος κι ο Κελζ δε θα σταματούσε να χαμογελάει (δε μας χάλασε).

Anyway, όπως είναι λογικό, όλο και κάποιοι από τους παίκτες θα σου έκαναν το κλικ και θα ήθελες να τους τσεκάρεις λίγο παραπάνω, γιατί 8 επεισόδια δεν ήταν αρκετά να τους χορτάσεις.

Γι’ αυτό κι εμείς ψάξαμε τα προφίλ τους στο Insta, οπότε δεν έχεις παρά ν’ ακολουθήσεις όποιον/α έχεις κοζάρει και το feed σου να γίνει… too hot to handle it.

*προφανώς κι αν δεν το έχεις δει όλο, παίζουν spoilers*

Chloe Veitch

Η 21χρονη (πλέον) Κλόι από το Έσεξ του Ηνωμένου Βασιλείου, ήταν η πρώτη παίκτρια που μας συστήθηκε στο ριάλιτι παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως «αρκετά χαζούλα», δίνοντάς μας να καταλάβουμε από την αρχή ότι περιμένουμε πολλά μαργαριτάρια από εκείνη. Πράγμα που έγινε. Σοβαρά τώρα, πώς κάνουμε spelling το condom; Δεν κατάφερε να στεριώσει με κανέναν και πώς άλλωστε, αφού δεν της αρέσουν τα καλά παιδιά και ψάχνει για αλήτες, παρόλα αυτά πέτυχε το self-growth ως ένα βαθμό, της το αναγνωρίζουμε.

https://www.instagram.com/p/B94WgNAAlh5/


Sharron Townsend

Ο 25χρονος Σαρόν από το Νιου Τζέρσεϊ, μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι δηλώνοντας πως σπουδάζει Γυναικείες Σπουδές, κάτι που τον έχει βοηθήσει να ρίχνει εύκολα τις γυναίκες όπου κι αν βρίσκεται, ακόμη και στην εκκλησία. Είναι περήφανος για το πέος του, το οποίο έχει σε φωτογραφία δίπλα σ’ ένα αποσμητικό χώρου (seems legit). Όλα αυτά βέβαια μέχρι που γνώρισε την Ρόντα, η οποία του χτύπησε ευαίσθητες χορδές κι από μάχιμος γυπαετός έγινε… γλυκό σοκολατάκι που λιώνει μόνο γι’ αυτή. Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε αν συνεχίζουν να είναι μαζί #TeamSharonda. Αν σου θυμίζει κάτι, έχει παίξει στο Creed II.

https://www.instagram.com/p/B6RLj3GHqyn/


Haley Cureton

Όπως το MasterChef 3 έχει την Κατερίνα, έτσι και το Too Hot To Handle έχει τη δική του. Η wannabe evil φοιτήτρια του Πανεπιστημίου της Βόρεια Φλόριντα και περήφανος μέλος της Ζήτα αδελφότητας, δεν κατάλαβε ποτέ για ποιο λόγο μπήκε στο σπίτι (ούτε κι εμείς) αντιπαθώντας τους πάντες και αποκαλώντας τους ηλίθιους, γι’ αυτό και η Λάνα την ξαπόστειλε με συνοπτικές διαδικασίες. Το πρώτο πράγμα που μάθαμε γι’ αυτή είναι ότι έχει ένα τατουάζ στην πλάτη της χωρίς να είναι σίγουρη σε ποια γλώσσα είναι γραμμένο, ενώ δεν ξέρει κατά πού πέφτει η Αυστραλία. Οκ ποιος είναι ηλίθιος τώρα;

https://www.instagram.com/p/BwfP1dUniIL/


Ηarry Jowsey

Χάρι, ετών 23 από το Queensland της Αυστραλίας ή αλλιώς η ανωριμότητα προσωποποιημένη. Το άτομο που κόστισε τα περισσότερα χρήματα μέσα στο σπίτι, κάνοντας τη μία βλακεία μετά την άλλη (μαζί με τη Φραντσέσκα εννοείται) γιατί δεν μπορούσε να συγκρατηθεί για κανένα λόγο. Πολύ θα το ευχαριστιόμασταν αν του έριχνε ένα χέρι ξύλο ο Κελζ. Αλλά τι περιμένεις από κάποιον που προσπαθεί να χωθεί στην Κένταλ Τζένερ στέλνοντας «Γεια σου μικρή μου κοτούλα». Έχει δική του σειρά ρούχων ονόματι «Naughty Possums», ενώ έχει ξαναπάρει μέρος σε αντίστοιχο ριάλιτι στο παρελθόν, όπου και βγήκε νικητής. Μάλλον το έχει… επάγγελμα.

https://www.instagram.com/p/B_Lb4eqhFUa/


David Birtwistle

Ο  28χρονος Λονδρέζος τζέντλεμαν μας κέρδισε τόσο με τη βρετανική προφορά του (η οποία ισοδυναμεί με 25 πόντους πέος), αλλά και με το καλογυμνασμένο σώμα του, αν και δε θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο από έναν ambassador του Nike Training. Πάντα με το αντηλιακό του σε περίπτωση που χρειαστεί να απλώσει σε καμία… τα χέρια του, αποδείχθηκε σωστό τυπάκι, αστείος, ευγενικός, αλλά και αδερφός αφού έκανε πίσω για τον Σαρόν – bros before hoes. Παρότι δεν προχώρησε με την Ρόντα και μπήκε friendzone από την Κλόι, δεν σταμάτησε να ελπίζει μέχρι το τέλος ότι θα συνδεθεί με κάποια, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως μετά το ριάλιτι, έγινε πιο επιλεκτικός και θέλει να κάνει σοβαρή σχέση, αλλά και να παντρευτεί. Ορίστε βγήκε και κάτι καλό από όλο αυτό.

https://www.instagram.com/p/B-xENeCH1Zj/


Francesca Farago

Ίσως ο λόγος που κάθε άντρας εκεί έξω να είδε το ριάλιτι μέχρι τέλους. Η 26χρονη Φραντσέσκα από τον Καναδά, είναι ξεκάθαρα Too Hot To Handle, παρόλα αυτά όμως είναι και τόσο εγωπαθής που σε συνδυασμό με την ανωριμότητα του Χάρι, το ταμείο στο τέλος θα έδειχνε μείον. Η social media queen δεν μπορούσε να ακολουθήσει κανένα κανόνα, παρά μόνο ήθελε να επιβεβαιώνεται σε κάθε επεισόδιο (προφανώς της έλειπαν οι followers της). Μεγάλο της ατού η προσωπικότητά της και τα βυζιά της (επιβεβαιώνουμε), ενώ είναι vegan και ετοιμάζει δική της σειρά με μαγιώ.

https://www.instagram.com/p/B99roFzJp5P/


Matthew Smith

Ή αλλιώς… ο Ιησούς. Αμφιβάλλουμε αν καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού άκουσε πάνω από 10 φορές το πραγματικό του όνομα. Btw, μετά το ριάλιτι, όντως έπαιξε τον Ιησού σε μία μίνι ταινία. Η φωνή της λογικής εκεί μέσα και άτομο που «σκέφτεται πολύ τα πάντα», ήταν ο πρώτος υποστηρικτής της Λάνα προσπαθώντας να κρατάει τους υπόλοιπους στον ίσιο δρόμο (σαν σωστός δάσκαλος) κι αυτός που ξεσκέπασε τη Φραντσέσκα με τη Χέιλι (in your face, bitches). Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να βρει ταίρι ώστε να συνδεθεί με κάποια συναισθηματικά κι έτσι αποχώρησε. Το 2014 είχε πάρει επίσης μέρος στο America’s Next Top Model.

https://www.instagram.com/p/B_LOZikBTeq/


Rhonda Paul

Μετά τη Φραντσέσκα, η Ρόντα ήταν η παίκτρια που έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο ριάλιτι αποτελώντας το αντικείμενο του πόθου τόσο του Σαρόν όσο και του Ντέιβιντ. Παρουσίασε τον εαυτό της ως το δέκα το καλό και ότι έχει ωραία πίσω κίνηση (από εμάς είναι ναι). Στη συνέχεια βέβαια έδειξε ότι είναι κάτι περισσότερο από αυτό, αφού είχε μια ωριμότητα παραπάνω απ’ όσους βρίσκονταν εκεί μέσα. Ίσως σ’ αυτό έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι είναι… μάνα. Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία, ενώ έχει και δικό της brand κοσμημάτων.

https://www.instagram.com/p/B03JFvzH9xJ/


Nicole O’Brien

Η 23χρονη Νικόλ είναι η μοναδική παίκτρια από την Ιρλανδία κι ενώ περιμέναμε πως θ’ ασχοληθούμε αρκετά μαζί της, καθώς όλοι ξέρουμε τι τρέλα κουβαλάνε οι Ιρλανδοί, μετά τα πρώτα επεισόδια σχεδόν ξεχάσαμε την ύπαρξή της. Αν δεν ήταν δηλαδή και οι φάσεις που συμβούλευε την Κλόι, θα την είχαμε ξεχάσει τελείως. Το μόνο που μάθαμε είναι ότι πήγαινε σε σχολείο θηλέων που διεύθυναν καλόγριες και όποιος βγαίνει μαζί της, στα τρία ραντεβού την ερωτεύεται, όπου και τον ξαποστέλνει. Α και το ότι το… Γιόνι της μοιάζει με μονόκερο. 🤷‍♀️

https://www.instagram.com/p/B_LMw25FQ_1/


Kelechi “Kelz” Dyke

Ο λογιστής μας. Μαζί με τον Μάθιου (τον Ιησού ντε), ήταν αυτοί που αποστασιοποιήθηκαν πρώτοι από το υπόλοιπο team και τα σαλιαρίσματά τους. Ενώ ο πρώτος προσπαθούσε να κρατάει τις ισορροπίες, ο Κελζ κρατούσε τον λογαριασμό. Περίμενατε κι εσείς κάθε φορά που κάποιος παραβίαζε τους κανόνες, να δείτε την έκφρασή του όταν η Λάνα ανακοίνωνε τη μείωση του επάθλου; Κάποια στιγμή παρασύρθηκε από τη Φραντσέσκα, όμως στο τέλος έδειξε ότι είναι βασιλιάς της ζούγκλας, σωστό λιοντάρι και στέκεται στο ύψος του (1.98 παρακαλώ), χωρίς να υποκύπτει σε πειρασμούς. Έξω από το ριάλιτι, παίζει αμερικάνικο ποδόσφαιρο στους London Warriors.

https://www.instagram.com/p/B3AWfnYH-WI/


Bryce Hirschberg

Προς το τέλος 3ου επεισοδίου, κάνει την εμφάνισή του ο Μπράις από το LA αγκαλιά με το πιάνο του (να σας παίξω λίγο, τι φάση;), ο οποίος ζει σε σκάφος και κάνει σεξ κάθε βράδυ και με άλλη. Η πρώτη εντύπωση που αφήνει είναι πως πρόκειται για τον κλασικό γλίτσα που την πέφτει σε όποια βρει έχοντας ένα στάνταρ ρεπερτόριο από ατάκες τύπου «κάνε αδδ κούκλα είμαι μπλοκ», ωστόσο στη συνέχεια κάπως στρώνει και καταλήγει συμπαθητικός. Κρίμα που δεν τα βρήκε με την Κλόι, γιατί άπο άποψη χαζομάρας ταίριαζαν πολύ… Μα γίνεται να αναρωτιέσαι 29 χρονών μαντράχαλος αν το ρολόι ξεκινάει με δώδεκα ή με ένα;

https://www.instagram.com/p/B_P9srigrdR/


Lydia Clyma

Από τις τελευταίες αφίξεις στο παιχνίδι και ίσως η μόνη ενδιαφέρουσα. Η 22χρονη Λίντια από το Pourtsmouth της Αγγλίας έσκασε μύτη στη βίλα με σκάφος (τι έχει να πει το Ex On The Beach γι’ αυτό;) κι ενώ στην αρχή δεν είχε καμία διάθεση να συμμορφωθεί προς τους κανόνες, εν τέλει τα βρήκε με τον Ντέιβιντ, που την στάμπαρε από την πρώτη στιγμή. Εκτός από κορίτσι του ρινγκ σε μποξ και ΜΜΑ, έχει πάρει μέρος και σε άλλα αγγλικά ριάλιτι παλιότερα. Παρόλα αυτά, δεν προλάβαμε να τη γνωρίσουμε καλύτερα.

https://www.instagram.com/p/B_MsagZjJJK/


Kori Sampson

Επίσης από τις τελευταίες αφίξεις στο ριάλιτι, ο Κόρι δηλώνει ψυκτικός από το Plymouth της Αγγλίας, αν και ρίχνοντας μια ματιά στο Insta του μόνο αυτό δεν φαίνεται να είναι. Από την στιγμή που δεν τον ενδιαφέρει το έπαθλο, φέρνει τα πάνω-κάτω στο σπίτι μπαίνοντας ανάμεσα στο Χάρι και τη Φραντσέσκα ενώ πουλάει έρωτες στην Κλόι. Κλασική περίπτωση τύπου που κοιτάζει μόνο το πουλί του και ξέρεις από πριν ότι δεν πρέπει να τον ερωτευτείς, γιατί μόνο καλή κατάληξη δε θα έχετε. Ναι αυτά παθαίνεις με τα κακά παιδιά Κλόι, δεν το πήρες το μάθημά σου;

https://www.instagram.com/p/B-9XQwHnqNM/


Madison Wyborny

Τελευταία (και εντελώς αδιάφορη), η 20χρονη Μάντισον από την Καλιφόρνια που μπήκε στο παιχνίδι για έναν και μόνο λόγο, τους άντρες. Παρόλα αυτά, όπως μπήκε, βγήκε. Για την ακρίβεια, την έδιωξε η Λάνα μιας και δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για τη διαδικασία του παιχνιδιού ούτε κάποια πρόοδο. Παραμένει μοντέλο και στυλίστρια όπως μας συστήθηκε.

https://www.instagram.com/p/B6l8H65Bo3W/

Και για πείτε τώρα που έχετε μια καλύτερη εικόνα, με ποιον/α θα θέλατε να σας δώσει το πράσινο φως η Λάνα;

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET