ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτήτρια του Παν/μιου Πατρών έζησε τον τρόμο με τύπο που αυνανιζόταν ενώ την ακολουθούσε!

Μετά το σοκαριστικό περιστατικό στο ΑΠΘ, όπου φοιτητής εκπσερμάτωσε πάνω σε φοιτήτρια τη στιγμή που διάβαζε στη βιβλιοθήκη, άλλο ένα έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα όσα βιώνουν πολλές φοιτήτριες πολύ συχνά. Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στην τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα The Best, μια φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών έζησε τον τρόμο κατά την επιστροφή από […]

Neopolis Team

19 Δεκεμβρίου, 2019

Μετά το σοκαριστικό περιστατικό στο ΑΠΘ, όπου φοιτητής εκπσερμάτωσε πάνω σε φοιτήτρια τη στιγμή που διάβαζε στη βιβλιοθήκη, άλλο ένα έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα όσα βιώνουν πολλές φοιτήτριες πολύ συχνά.

Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στην τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα The Best, μια φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών έζησε τον τρόμο κατά την επιστροφή από το μάθημε στο σπίτι της.

Η νεαρή κοπέλα βάδισε στη καθιερωμένη της διαδρομή, όταν αντιλήφθηκε έναν άνδρα να την ακολουθεί. Όπως ήταν λογικό, ο φόβος την κυρίευσε, γι’αυτό και κοίταξε πίσω να φυλάξει τα νώτα της, αντιλαμβάνοντας όμως ότι ο τύπος καθ’όλη τη διάρκεια αυνανιζόταν.

Αμέσως επιτάχυνε το βήμα προκειμένου να προστατευτεί, αλλά εκείνος συνέχιζε να την ακολουθεί. Τελικά, η φοιτήτρια έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Ο άντρας αυτός φαίνεται να είδε την κοπέλα στο λεωφορείο, την είδε να κατεβαίνει στην στάση και κατέβηκε κι εκείνος για να ικανοποιήσει την τρέλα του.

Γι’αυτό να δίνετε λίγη παραπάνω προσοχή στους γύρω σας, ειδικά τις βραδινές ώρες.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Πατρών: Υποδέχεται σήμερα την Ολυμπιακή Φλόγα – «Πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο»!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Coffee Island: Στηρίζοντας τη φοιτητική κοινότητα του Παν/μίου Πατρών, προχωρά σε μια σημαντική δωρεά!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νομική ΕΚΠΑ: Πήρε όλα τα βραβεία σπίτι της η ομάδα που συμμετέχει σε διεθνή διαγωνισμό δίκης!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Εγκρίθηκε η πρώτη Ιατρική Σχολή μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Μπρόκολο με ψαλίδα έδωσε να δοκιμάσει σε φοιτητή η λέσχη, δεν πήρε θετικό feedback!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET