ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: 20χρονος εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας την ώρα που μελετούσε στη βιβλιοθήκη!

Το πράγμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει...

Neopolis Team

7 Νοεμβρίου, 2019

Συνηθισμένα τα βουνό στα χιόνια (όπου βουνά βάλε ΑΠΘ και όπου χιόνια, αναταράξεις), αλλά το πράγμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει.

Το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο παρά τις όσες διακρίσεις μπορεί να χαίρεται κατά καιρούς, δε σταματά να μας εκπλήσσει διαρκώς με όσα διαδραματίζονται στους χώρους του. Πέρσι μιλάγαμε για ξυλοδαρμό φοιτήτριας, ενώ στις αρχές του έτους για απόπειρες βιασμού και διάφορα άλλα περιστατικά που μόνο τιμητικά δεν είναι για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Αυτή τη φορά λοιπόν, μια 20χρονη φοιτήτρια ήταν η νέα τυχερή που κατάφερε να ζήσει το «όνειρο» του ΑΠΘ, η οποία βρισκόμενη στη βιβλιοθήκη της σχολής, έπεσε θύμα ασέλγειας ενός συνομηλίκου της…

Τo μεσημέρι της Τετάρτης κι ενώ μελετούσε, ξαφνικά ένιωσε κάτι στην πλάτη της, με αποτέλεσμα να ελέγξει με το χέρι της και να διαπιστώσει πως η μπλούζα της είχε πάνω σπέρμα. Ελέγχοντας το χώρο γύρω της, είδε έναν 20χρονο να τη κοιτάζει και στη συνέχεια να τρέπεται σε φυγή. Εκείνη τη στιγμή φώναξε για βοήθεια, με τον υπεύθυνο της βιβλιοθήκης να τον καταδιώκει κι ένα φύλακα να καταφέρνει εν τέλει να τον ακινητοποιήσει κοντά στη Θεολογική Σχολή. Στη συνέχεια, ανέλαβε η Αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον 20χρονο, επίσης φοιτητής του ΑΠΘ. 

Το αξιοσημείωτο στην όλη ιστορία, είναι η κατάθεση του νεαρού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, παραδέχτηκε την πράξη του αιτιολογώντας την πως εκείνη τη στιγμή είχε απλώς ανάγκη να εκτονωθεί. Έτσι αλλάζει το πράγμα!

Σε βάρος του θα σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πληρωμένα τα έξοδα στέγασης φοιτητών σε ξενοδοχεία όπου δεν υπάρχουν κλίνες σε εστίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Παν/μιο Κρήτης εκδίδει κι αυτό πλέον ψηφιακό πτυχίο – Για ποια πανεπιστήμια ισχύει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΜΠ: Φοιτητική ομάδα κατέκτησε την 1η θέση σε διεθνή διαγωνισμό, δεν τους πιάνει κανείς!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Αιγαίου: Φοιτήτρια καταγγέλει την κακοποιητική συμπεριφορά ιδιοκτήτη εστιών στη Μυτιλήνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET