ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Μπρόκολο με ψαλίδα έδωσε να δοκιμάσει σε φοιτητή η λέσχη, δεν πήρε θετικό feedback!

Περίεργες οι προσθήκες που κάνουν τελευταία οι λέσχες στα μενού τους...

Neopolis Team

19 Απριλίου, 2024

Το να πεινάς σαν λύκος και να ανακαλύπτεις ότι το μενού έχει μπάμιες ή ότι το συνοδευτικό ψωμί έχει μπαγιατέψει τρεις μέρες τώρα, δεν είναι δα και τα χειρότερα σενάρια που θα συναντήσεις σε μια φοιτητική λέσχη.

Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να είμαστε ευγνώμονες για τα παραπάνω, γιατί το πιάτο θα μπορούσε να πάει πολύ χειρότερα, όπως έχουν δείξει εμπειρίες φοιτητών. Εκτός κι αν αρέσκεστε στην κατανάλωση εντόμων και βιδών, τότε το ψωμάκι-πέτρα είναι μια χαρά.

Κάποιοι είμαστε αρκετά τυχεροί ώστε να διαβάζουμε μόνο για αυτές τις δυσάρεστες εκπλήξεις στα φαγητά, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν βιώσει τον απόλυτο εφιάλτη που σίγουρα έχει δημιουργήσει ανεπανόρθωτα trust issues. Οι λέσχες θα έπρεπε να καλύπτουν τα έξοδα ψυχοθεραπείας των φοιτητών που τραυμάτισαν κατ’ αυτόν τον τρόπο, period…

Μετά το παξιμάδι βίδας που βρέθηκε σε σαλάτα φοιτητή του Πολυτεχνείου Κρήτης, έχουμε το μπρόκολο με ψαλίδα (brother ew) κερασμένο από τη λέσχη του ΑΠΘ

Είστε σίγουροι ότι δε θέλετε να αρχίσετε να μαγειρεύετε σπίτια σας; Πόσο πιο χάλια να πάει; 

Ο διδακτορικός φοιτητής του ΑΠΘ πάντως σίγουρα θα το ξανασκεφτεί την επόμενη φορά που θα πάει να φάει στη λέσχη. Σε μια προσπάθεια να προειδοποιήσει και τους υπόλοιπους συμφοιτητές του, καθώς και να εφιστήσει την προσοχή σε ένα απαράδεκτο γεγονός, φωτογράφισε το πιάτο του και μιλώντας στο documentonews.gr κατήγγειλε την ποιότητα φαγητού δηλώνοντας ότι «επειδή τρως δωρεάν σε αντιμετωπίζουν του πεταματού, ότι χάρη μας κάνουν κιόλας».

Πήγαμε στη Λέσχη να φάμε με τους συμφοιτητές μου και εγώ πήρα ως κύριο γεύμα φασολάκια και στη σαλάτα είχε μπρόκολο. Εκεί που έτρωγα βλέπω στο πιάτο της σαλάτας μία ψαλίδα. Όπως καταλαβαίνεις ξενέρωσα και μου κόπηκε η όρεξη. Είχα σταματήσει να τρώω στη λέσχη για καιρό και τώρα τελευταία πήγα κάποιες φορές. Έτσι, είδα ότι από τη μία κάποια πράματα μένουν ίδια, όπως η ουρά του κόσμου που φτάνει μέχρι έξω. Αλλά από την άλλη κάποια πράγματα έχουν αλλάξει, δυστυχώς, προς το χειρότερο.

 

Η ποιότητα του φαγητού ανεξάρτητα από την ψαλίδα, δεν είναι καθόλου καλή και η όλη κατάσταση μοιάζει με εγκατάλειψη. Επειδή τρως δωρεάν σε αντιμετωπίζουν του πεταματού, ότι χάρη μας κάνουν κιόλας. Σα να σου λένε ότι «επειδή είναι δωρεάν μην έχεις και πολλές απαιτήσεις». Σα να μας κάνει χάρη η εργολαβία, ενώ την ίδια στιγμή έχει τεράστια κέρδη. Δεν δίνουν καν αυτό που αναλογεί στον φοιτητή με βάση την χρηματοδότηση που λαμβάνουν.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Στα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως και πρώτο στην Ελλάδα – Τα πεδία όπου ξεχωρίζει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Θεσσαλίας: Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση φοιτητής που έφαγε στη λέσχη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΔΑ: Τα 5 τμήματα Μηχανικών που αναγνωρίζονται κι επίσημα ως Πολυτεχνικές Σχολές!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Ιωαννίνων: Χρήματα για να αναβαθμιστούν οι φοιτητικές εστίες και η λέσχη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET