ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

7 είδη μηνυμάτων που κάθε κοπέλα έχει λάβει κάποια στιγμή από πρώην της!

Κορίτσια μου γλυκά, ναι, πολλές φορές μπορεί να γινόμαστε κάφροι. Σεβασμός μηδέν, σκέψη ανύπαρκτη, ειδικά όταν φτάνουν τα πρώτα ποτάκια, όπου πολλοί από μας σας «βομβαρδίζουν» με ένα κάρο μα… σαχλαμάρες! Αγόρια (ε όχι και «μου», μην παρεξηγηθούμε κιόλας), το παρατράβατε ρε μάγκες ώρες, ώρες. Πολύ. Οκ, να δεχτώ ότι πέρασε καιρός που δε βρέθηκε […]

Κορίτσια μου γλυκά, ναι, πολλές φορές μπορεί να γινόμαστε κάφροι. Σεβασμός μηδέν, σκέψη ανύπαρκτη, ειδικά όταν φτάνουν τα πρώτα ποτάκια, όπου πολλοί από μας σας «βομβαρδίζουν» με ένα κάρο μα… σαχλαμάρες!

Αγόρια (ε όχι και «μου», μην παρεξηγηθούμε κιόλας), το παρατράβατε ρε μάγκες ώρες, ώρες. Πολύ. Οκ, να δεχτώ ότι πέρασε καιρός που δε βρέθηκε άλλο κοράσιο στα δίχτυα σας, αλλά μην είσαστε τόσο χύμα.

Τα σπας με την Ελενίτσα, σημαίνει τέλος. Ούτε παρακάλια, ούτε τίποτα. Στο κάτω-κάτω ρε αδερφέ, εφόσον τα σπάσατε πάει να πει ότι κάτι δε σας πήγαινε καλά. Κάποιος από τους δυο σας (ή και οι δυο σας) έκανε καμία κουτσουκέλα…

Επιστρέφω σε σας κορίτσια μου και πριν σας αποκαλύψω το σημερινό μου σκοπό, έχω να σας αναγνωρίσω και να σας συγχαρώ για την υπομονή που δείχνετε ορισμένες φορές σε διάφορα μηνύματα, που έχετε την αξιοζήλευτη τύχη να απολαύσετε από εμάς.

Καλά, είστε βέβαια κι εσείς ώρες, ώρες…

Anyway, με αφορμή το τρομερό Instagram page του @textsfromyourex που φανατικά ακολουθώ, για σήμερα σας έχω 7 είδη μηνυμάτων που έχουν στείλει διάφοροι τυπάδες, in real life φυσικά, στις πρώην τους.

Τα περισσότερα θα σας προκαλέσουν γέλιο, ενώ άλλα πλήρη ταύτιση κι επομένως, ίσως απλά να σας θυμίσουν πάλι τον μ@λ@κα και να νευριάσετε και λιγάκι! Λιγουλάκι μόνο. Και για εσάς guys, που πιθανόν να έχετε στείλει είτε ίδια, είτε παρόμοια, σας έχω κάποιες ευεργετικές συμβουλές. So, let’s begin:

#1 Τα «rude texts»

Γνώρισμά τους, η ευγένεια… Βρισίδια; Ούτε καν! Απλά ίσως να κρύβουν λίγη ένταση μέσα τους, ρε παιδί μου.

Ή μάλλον όχι και τόσο λίγη. Πάντως η αλήθεια είναι ότι εκεί που λες ότι κάτι πάει να κάνει ο τυπάς, τελικά την αρχίζει στα… καντήλια. Ίσως να είχε τους λόγους του, ίσως και όχι. He knows better.

https://www.instagram.com/p/BkHAMHHnoSp/?hl=el&taken-by=textsfromyourex

Θα μου πεις όμως, υπάρχουν και χειρότερα…

Όπως σ’ αυτήν την περίπτωση, όπου το νεύρο πάει κι έρχεται. Τουλάχιστον ο φίλος μας είναι σύντομος και περιεκτικός. Δυο λέξεις, μια φράση, εκατοντάδες συναισθήματα. Οπότε αγαπητή μου, εσύ που έλαβες κάτι αντίστοιχο σαν αυτό, just ignore it.

https://www.instagram.com/p/Bi4qvGjAToC/?hl=el&taken-by=textsfromyourex


#2 Τα «worried texts»

Βγάζουν μια κάποια – επίτρεψέ μου να πω – ηλίθια κι ανεξήγητη συχνά, ανησυχία.

Να, για παράδειγμα ο τυπάς παρακάτω. Ανησυχεί για το αν θα συνεχιστεί το συναισθηματικό… βασανιστήριο μεταξύ των δύο, έως ότου κάποιος… τα κακαρώσει;;!! Φίλε, τι λες;;;

https://www.instagram.com/p/BkPBx9GHJcK/?hl=el&taken-by=textsfromyourex


#3 Τα «annoying texts»

Μοναδικός τους σκοπός να σου σπάσουν τα νεύρα και να σε ενοχλήσουν όσο δεν πάει.

Αγόρι μου, δεν απαντάει. Τα βλέπει και δεν απαντάει! Και ναι, έχει μονάδες για να το κάνει. Απλώς ΔΕ θέλει. Ίσως είναι καλύτερα να σταματήσεις να προσπαθείς να το παίξεις ευγενικός, γιατί όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση και περισσότερο ηλίθιος θα φανείς, παρά τζέντλεμαν.

https://www.instagram.com/p/BkOAMtvnlAD/?hl=el&taken-by=textsfromyourex


#4 Τα «apologising & excusing texts»

Ο κυριούλης μόλις μετάνιωσε για κάτι που έκανε, ξεστόμισε ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο μπορεί να τον έφερε στη θέση αυτή, έτσι ώστε να απολογηθεί με τον πιο cult και common τρόπο. Δικαιολογίες που η κοπέλα σίγουρα είχε ξανακούσει και που στέλνοντάς τες, εν τέλει ο τύπος απλώς ξεφτιλίστηκε.

https://www.instagram.com/p/BgHhDWIgmqF/?hl=el&taken-by=textsfromyourex

Από την άλλη, υπάρχει κι εκείνος που χρησιμοποιεί την πιο-κλισέ-πεθαίνεις δικαιολογία «δεν είχα τον αριθμό σου», πηγαίνοντας να το παίξει ανίδεος και να μάθει σε ποιον/α στέλνει. Nah, άλλος ένας άθλιος τρόπος να την προσεγγίσεις ή να επιζητήσεις… ελεημοσύνη κι ειδικά όταν το κάνεις περισσότερες από μια φορές και μάλιστα στο ΙΔΙΟ άτομο. Σοβαρέψου!

https://www.instagram.com/p/BhZbgbugwhp/?hl=el&taken-by=textsfromyourex


#5 Τα «awkward texts»

Μια ιδιαίτερη κατηγορία. Εδώ η υπόθεση έχει πολύ ζουμί, η αλήθεια είναι.

Ξεκινάω λοιπόν με τον αγαπητό συνάδελφο που μόλις τα ‘σπασε με τη Βιβή και ψήνει πισωγύρισμα. Οπότε ποια θα είναι η τυχερή; Μήπως εσύ; Ή μήπως όλες οι πρώην; Nevermind, η ουσία είναι ότι σε ψάχνει γιατί είναι «ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ» και… «χρειάζεται ΑΜΕΣΗ παρηγοριά»;; I guess so… Εσύ θα του τη δώσεις; Θα βγείτε για κανά ποτάκι; You are the one to choose.

https://www.instagram.com/p/Bjni4TmAw-N/?hl=el&taken-by=textsfromyourex

Συνεχίζω όμως, με μια ακόμη περιπτωσάρα. Εδώ δεν έχω πραγματικά ιδέα τι να πρωτοσχολιάσω. Το ατύχημα; Τη δικαιολογία; Φίλε μου, η κοπέλα εφόσον σε ρώτησε και σε στρίμωξε για τα καλά, καλύτερα να μην απαντούσες καν. Τώρα τα ‘κανες σίγουρα 10 φορές χειρότερα. Αλλά και χειρότερα να μην τα ‘κανες, από εμένα παίρνεις το βραβείο για την πιο «ηλίθια δικαιολογία του 2018».

https://www.instagram.com/p/Bg4O8pnAe6v/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1mson2ybf6z9x

Ή μήπως δεν είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής; Θα το ξανασκεφτώ, γιατί μόλις βρήκα ένα μεγάλο σου ανταγωνιστή. Ιδού!

Εδώ μιλάμε για ΤΗΝ κίνηση αγάπης! Άμα ο άλλος συνεχίζει να έχει την κομπόστα σου στο ψυγείο κι αφού έχετε χωρίσει, σημαίνει ότι λιώνει για σένα. Ξεκάθαρα!

https://www.instagram.com/p/BkBmeUNH6XZ/?hl=el&taken-by=textsfromyourex

Και έρχομαι να κλείσω την κατηγορία αυτή με ένα μηνυματάκι που είναι ξεκάθαρα λάθος. Καταρχάς, πώς στο διάολο γίνεται να στείλεις μήνυμα σε λάθος πρώην; Θα μου πεις, μπορεί και να το έκανες επίτηδες, να ήταν κολπάκι για να πιάσεις κουβέντα. Όπως και να ‘χει, απάντησέ μου και πες μου να το κάνω κι εγώ. Θέλω πολύ να το δοκιμάσω #δεν.

https://www.instagram.com/p/Bgeuopxgw4T/?hl=el&taken-by=textsfromyourex


#6 Τα «gentle texts»

Μια ακόμη αρκετά περίεργη κατηγορία, που όσο θα στην ξεδιπλώνω, τόσο θα χειροτερεύει…

Ας ξεκινήσουμε με τον φίλο από εδώ. Απλός, λιτός, περιεκτικός. Είναι ο κλασικός «ό,τι θυμάται, χαίρεται» τύπος, έχοντας την εντύπωση ότι η κοπελιά θα του δώσει και απάντηση. Μάγκα μου λυπάμαι, αλλά… ατύχησες!

https://www.instagram.com/p/BiNbGjUAhCI/?hl=el&taken-by=textsfromyourex

Άλλος ένας gentle τύπος είναι ο «warning» φίλος μας. Έχει βγει έξω και θα πιει. Πολύ. Ή ίσως και να έχει ήδη πιει. Σε προειδοποιεί όμως. Σε προετοιμάζει για ένα επερχόμενο κύμα παπαρολογιών, με το οποίο θα σε μουρλάνει. So, get ready!

https://www.instagram.com/p/BjeVSlAAZDW/?hl=el&taken-by=textsfromyourex

Συνεχίζω βάζοντάς σε, σε mood «Γιορτή της Μητέρας». Μια περίεργη ευχή, πιθανότατα από κάποιον πολύ γλυκούλη μωρέ. Δε θα σχολιάσω κάτι. Η απάντηση της αγαπητής μου φίλης πιστεύω θα σε καλύψει πλήρως.

https://www.instagram.com/p/BivZf9IA0TV/?hl=el&taken-by=textsfromyourex

Και κλείνω κι αυτήν την κατηγορία με ακόμη έναν «ό,τι θυμάται, χαίρεται» τύπο. Γιατί τι πιο λογικό από το να θυμάσαι την πρώην σου ανά 6 χρόνια; Και να τη συγχωρείς κιόλας! Άμα ήταν τίποτα 4 τα χρονάκια θα έλεγα οκ, παίχτηκε Μουντιάλ και είδε τη ζωή με άλλο μάτι, ένιωσε πιο ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος και είπε να κλείσει ό,τι ανοιχτούς λογαριασμούς είχε. Αλλά 6; Δε βγάζει νόημα.

https://www.instagram.com/p/BjTdxnYgsMj/?hl=el&taken-by=textsfromyourex


#7 Τα «romantic texts»

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να σε αφήσω από ότι με μια δόση γεμάτη ρομαντισμό;

Όμορφα και δημοκρατικά.

Πάρε λοιπόν μια γεύση από ένα μηνυματάκι γεμάτο συναίσθημα και στοργικότητα

https://www.instagram.com/p/BizcQ49A8u2/?hl=el&taken-by=textsfromyourex

Του λείπεις πολύ. Αλλά εντάξει δε γίνεται να αρχίσει να σου κλαίγεται και να προσπαθεί να σε κερδίσει. Σκέψου λίγο τα χέρια του. Πού να γράφει τώρα ο άνθρωπος… Βέβαια, για να ‘μαι ειλικρινής, και πιστεύω εδώ αγαπητή μου αναγνώστρια θα συμφωνήσουμε, προτιμώ μια τέτοια προσέγγιση, όσο κάφρικη κι αν είναι, από μια εντελώς ψεύτικη και γεμάτη αβάσιμες δικαιολογίες. Τι λες;


Αυτά από μένα, ελπίζω να γέλασες αρκετά και αν ταυτίστηκες έστω και λίγο, καλό είναι να αλλάξεις τακτικές. ΑΜΕΣΑ. Κι επίσης, make sure to follow τη σελιδΑΡΑ του @textsfromyourex για ακόμη περισσότερο κι ατελείωτο γέλιο!

 

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET