ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Έλα πες την αλήθεια, κι εσένα σου την σπάει η Άνοιξη για αυτούς τους 10 λόγους!

Άνοιξη σημαίνει ήλιος, λουλουδάκια μελισσούλες, παγωτά, βολτούλες και διάχυτα ερωτευμένα ζευγαράκια στους δρόμους! Όπως όλα τα πράγματα όμως, έτσι και αυτή, έχει δύο όψεις. Υπάρχουν άνθρωποι που τη λατρεύουν και ανυπομονούν να έρθει, για να χαρούν την ομορφιά της και υπάρχουμε και εμείς που τη μισούμε. Φαντάζομαι (αφού έχεις μπει στο συγκεκριμένο άρθρο) ανήκεις στη […]

Κλεοπάτρα Μπράιτ

21 Μαρτίου, 2018

Άνοιξη σημαίνει ήλιος, λουλουδάκια μελισσούλες, παγωτά, βολτούλες και διάχυτα ερωτευμένα ζευγαράκια στους δρόμους! Όπως όλα τα πράγματα όμως, έτσι και αυτή, έχει δύο όψεις. Υπάρχουν άνθρωποι που τη λατρεύουν και ανυπομονούν να έρθει, για να χαρούν την ομορφιά της και υπάρχουμε και εμείς που τη μισούμε.

Φαντάζομαι (αφού έχεις μπει στο συγκεκριμένο άρθρο) ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία. Στο άκουσμα της και μόνο, κάνεις χιλιάδες αρνητικές σκέψεις. Σου την σπάει, πώς το λένε; Κάθε χρόνο τα ίδια. Περιμένεις να κάνει το πέρασμά της όσο το δυνατόν λιγότερο αισθητά γίνεται και να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ποιοι είναι λοιπόν οι λόγοι που σου τη σπάει η άνοιξη; 

#1 Το εαρινό εξάμηνο είναι με διαφορά το χειρότερο!

Και ποιος θα μπορούσε να είναι χαρούμενος με την άφιξη του;  Όποιος πει πως προτιμά το εαρινό εξάμηνο, έχει πολλά ψυχολογικά! Σου στερεί την οποιαδήποτε χαρά μπορεί να σου προσφέρει αυτή η εποχή, αφού σε αναγκάζει να ξυπνάς μέσα στο άγριο χάραμα για να πας να παρακολουθήσεις τα μαθήματα! Και να’ ταν μόνο αυτό… Το ότι πρέπει να κλειστείς σπίτι σου και να κάνεις την απαλλακτική σου εργασία πού το πας; Αυτό είναι απάνθρωπο! Ας μη μιλήσω καλύτερα για τις προόδους…. Πώς να τη χαρείς έτσι την άνοιξη;!

Σχετική εικόνα

#2 Ποιος ξυπνάει είκοσι λεπτά νωρίτερα να ξυριστεί;

Εδώ θα απευθυνθώ μονάχα στο γυναικείο πληθυσμό της παρέας! Ο χειμώνας πέρασε τόσο ξέγνοιαστα και ήρεμα. Καμία ανησυχία για ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Και ποιος θα σε έβλεπε άλλωστε; Ξυριζόσουν μόνο όταν σε έπιανε το φιλότιμο, σπανίως δηλαδή. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν ξυπνούσες πρωινιάτικα για αυτήν την αγγαρεία. Τώρα βέβαια πάνε αυτά. Όσο ανοίγει ο καιρός, τόσο αυξάνονται κι οι καλλωπισμοί! Το ξυπνητήρι θα πηγαίνει ακόμα λίγη ώρα πιο πίσω, γιατί έχουμε κι ένα ξύρισμα να προλάβουμε! Οι φούστες και τα σορτσάκια θέλουν τις θυσίες τους, τι να κάνουμε…

Αποτέλεσμα εικόνας για wake up gif

#3 Αλίμονο σου αν έχεις αλλεργίες

Η άνοιξη έρχεται πακέτο κάθε χρόνο με το ίδιο βασανιστήριο. Τις αλλεργίες! Δεν υπάρχει μέρος που να πας και να μην το…καταφτερνίσεις. Ο κόσμος δε, γύρω σου, σε κοιτάει λες και είσαι κανένας/καμία στα τελευταία του/της. Το χειρότερο όμως είναι η δυσκολία στον ύπνο, για την οποία φροντίζει κάθε βράδυ η μπουκωμένη σου μύτη. Περνάς λοιπόν στα σπρέι και τα αντισταμινικά, τα οποία σου προκαλούν απίστευτη υπνηλία. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα με λίγα λόγια.

Αποτέλεσμα εικόνας για allergic gif

#4 Τι σκεφτόταν ο Θεός όταν έπλαθε τα έντομα;

Πώς αποκτά κανείς ανοσία στα έντομα; Ναι, σε εκείνα που κάνουν την εμφάνισή τους με το που μπαίνει η άνοιξη (κάμπιες π.χ) και κατακλύζουν τους δρόμους. Δεν ξέρεις από πού να περάσεις, χωρίς να χρειαστεί να τις πατήσεις! Η φύση ξαναγιεννιέται λένε τέτοια εποχή και μαζί της και τα ζουζούνια. Συγνώμη, αλλά χαρείτε τα εσείς τα γεννητούρια, εγώ προτιμώ να κάτσω σπίτι με κλειστά τα παράθυρα και τις μελισσούλες μακριά μου.

Αποτέλεσμα εικόνας για hate nature gif

#5 Δε σε χωράει το σπίτι

Τα κρύα βράδια του χειμώνα σε κρατούν κλεισμένη σπίτι, επειδή ακριβώς δεν θέλεις να βγεις. Την άνοιξη όμως, οι σειρές και οι ταινίες δε γεμίζουν τις νύχτες σου και σε τρώει ο…ποπός σου για εξόδους. Τόσο όμορφη βραδιά κι εσύ θα κλειστείς σπίτι; Αμαρτία από τον Θεό. Πειρασμοί πολλοί αυτήν την περίοδο του χρόνου… Και ακόμα πιο πολλά τα μαθήματα για τον Σεπτέμβρη (παντού κολλάει μια εξεταστική).

Αποτέλεσμα εικόνας για club gif

#6 Σε πνίγει η πολυκοσμία

Επειδή όμως δεν είσαι ο μόνος που μπαίνει σε αυτούς τους πειρασμούς, οι δρόμοι έξω γεμίζουν από κόσμο, με τα μαγαζιά να είναι πάντα φουλ και εσύ στην αναμονή. Το άλλο πάλι με την κίνηση… Βγαίνει ο κάθε άσχετος στους δρόμους και γίνεται το έλα να δεις. Στον προορισμό σου φτάνεις καμιά ωρίτσα αργότερα (φυσιολογικά πράγματα), ωστόσο μέχρι να φτάσεις εκεί έχεις μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που άνοιξες την πόρτα από το σπίτι για να βγεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για hate people gif

#7 Ο καιρός θέλει ψυχολόγο

Ας πάρει επιτέλους μια απόφαση ο καιρός! Κρύο ή ζέστη; Ζέστη ή κρύο; Απλά είναι τα πράγματα. Δε γίνεται να βγαίνεις εσύ σε mood καλοκαιρινό για βολτάρες στην παραλία και τελικά να ρίχνει καρεκλοπόδαρα. Τι να φορέσεις τώρα εσύ; Και προπάντων τι να παραγγείλεις; Ζεστό ή κρύο καφέ; Δύσκολη ζωή! Και άδικος καιρός!

Αποτέλεσμα εικόνας για cold gif

#8 Τι να φορέσεις ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ;

Ο καιρός, όπως είπα και προηγουμένως, σου προκαλεί μια σύγχυση. Δεν μπορείς άλλο με το πρόβλημα του ρουχισμού! Τι να κάνεις τελικά;  Να κατεβάσεις τα ανοιξιάτικα ή να αφήσεις για άλλο λίγο διάστημα τα χειμωνιάτικα; Το πρωί ζεσταίνεσαι, το βράδυ όμως ξεπαγιάζεις. Να τες και οι γρίπες πώς κάνουν το ντου τους! Λύση; Ντύσου κρεμμυδάκι. 

Αποτέλεσμα εικόνας για wardrobe gif

#9  Πρέπει να αρχίσεις οικονομία

Το καλοκαίρι πλησιάζει και δεν έχεις βάλει καθόλου λεφτά στην άκρη. Πώς θα πας διακοπές, μου λες; Πρέπει να ξεκινήσεις οπωσδήποτε οικονομία, όσο προλαβαίνεις! Τι σου είπα τώρα ε; Αλλά η ζωή όπως είπαμε είναι δύσκολη. Αν δεν στερηθείς λίγα τώρα, θα στερηθείς πολλά το καλοκαίρι. Κρίμα είναι να το περάσεις στην Αθήνα, γι’ αυτό  περιόρισε τα έξοδα σου τώρα που είναι καιρός!

Αποτέλεσμα εικόνας για no money gif

#10 Το καλοκαίρι πλησιάζει και στην παραλία δε μπορείς να βγεις!

Απάντησε μου στο εξής ερώτημα: Πώς θα βγεις σε λίγο καιρό στην παραλία αν δεν κάνεις δίαιτα; Και μόνο η σκέψη αυτή σου προκαλεί έναν κόμπο στο στομάχι. Πώς να ανυπομονείς να έρθει η άνοιξη, όταν θα πρέπει να στερηθείς τη μεγαλύτερη χαρά του κόσμου, που δεν είναι άλλη από το φαγητό; Θέλει θυσίες για να φορέσεις περήφανος/η τα καινούργια σχέδια μαγιό, που έχουν αρχίσει να διαφημίζουν τα μαγαζιά από τώρα. Θέλει και τα ωραία του κορμιά βλέπεις το καλοκαιράκι…

Αποτέλεσμα εικόνας για cry gif

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET