ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Τι συνέβη όταν οι καλύτερες σελίδες του Facebook, «έσκασαν» μύτη στα ελληνικά Πανεπιστήμια!

  Και ναι, έχουμε το βίντεο της χρονιάς, για το οποίο ευθύνεται ξεκάθαρα ο #ReporterPassas! Πώς θα σου φαινόταν αν ανάμεσα σε διαλέξεις, σημειώσεις, βαρεμάρα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλα σατανικά πράγματα κάνεις στη σχολή σου, εμφανιζόταν μπροστά σου ο πιο μάχιμος δημοσιογράφος της χώρας; Κι εκεί στο άκυρο, άρχιζε να σε ρωτάει […]

Neopolis Team

23 Φεβρουαρίου, 2018

 

Και ναι, έχουμε το βίντεο της χρονιάς, για το οποίο ευθύνεται ξεκάθαρα ο #ReporterPassas!

Πώς θα σου φαινόταν αν ανάμεσα σε διαλέξεις, σημειώσεις, βαρεμάρα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλα σατανικά πράγματα κάνεις στη σχολή σου, εμφανιζόταν μπροστά σου ο πιο μάχιμος δημοσιογράφος της χώρας;

Κι εκεί στο άκυρο, άρχιζε να σε ρωτάει «τι είναι μπεζ, έχει 6 γράμματα και δεν πρόκειται να το δεις ποτέ σου»; Ή το αμίμητο «ποιος είναι σπουδαιότερος Εντερπρενέρ, ο Στιβ Τζομπς ή ο Ανδρέας ο Παπανδρέου;».

Κατάλαβες τώρα, γιατί πρέπει να κόψεις λίγο τις «κοπάνες»; Όσο δελεαστική κι αν είναι η κρεβατάρα σου, τα απρόοπτα της σχολής είναι πάντοτε καλύτερα. Και στην τελική, ακόμα ψάχνουμε απάντηση στο: «τι είναι χειρότερο να σου πει το… κομενάκι, οτι πιέζεται με την εξεταστική ή οτι σε βλέπει φιλικά;»

Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα ξυπνήσεις και θα βαριέσαι να πας για μάθημα, θυμίσου όσα θα δεις παρακάτω, πάρε το κινητό στο χέρι, κάλεσε UBERάκι και …βουρ για Πανεπιστήμιο!

https://www.facebook.com/neopolis.gr/videos/1675586452503078/

Παρεπιπτόντως, για τσέκαρε τον διαγωνισμό μας εδώ!

 

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET