DIGITAL

Η Emilia Clarke τρολάρει τον Jon Snow στο Instagram και το post γίνεται αμέσως viral!

8,5 εκατομμύρια προβολές, 60+ χιλιάδες σχόλια και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες likes σε 15 ώρες; Για την Daenerys Targaryen, Μητέρα των Δράκων, όλα είναι εφικτά. Ειδικά όταν έχει έναν Jon Snow μπροστά της, να το πιστεύει πως είναι …δράκος! Το χθεσινό post της Emilia Clarke με τον συμπρωταγωνιστή της, Kit Harrington, σε κάποιον από τους λοφίσκους της “Dragonstone” […]

Neopolis Team

18 Αυγούστου, 2017

8,5 εκατομμύρια προβολές, 60+ χιλιάδες σχόλια και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες likes σε 15 ώρες; Για την Daenerys Targaryen, Μητέρα των Δράκων, όλα είναι εφικτά. Ειδικά όταν έχει έναν Jon Snow μπροστά της, να το πιστεύει πως είναι …δράκος!

Το χθεσινό post της Emilia Clarke με τον συμπρωταγωνιστή της, Kit Harrington, σε κάποιον από τους λοφίσκους της “Dragonstone” έγινε viral, προκαλώντας το γέλιο των φαν της σειράς.

https://www.instagram.com/p/BX5_r1xFWFX/

«Δηλαδή, ΕΛΕΟΣ, χαϊδεύει μια φορά έναν δράκο και νομίζει πως είναι ένας από αυτούς», γράφει η λεζάντα κάτω από το βίντεο της Emilia.

Το θέμα που μας απασχολεί βέβαια, είναι άλλο. Να το εκλάβουμε ως μια απλή πλάκα ή μήπως θέλει να μας πει κάτι άλλο ο ποιητής; Κάτι σχετικά με την πραγματική καταγωγή του Jon…

 

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET