DIGITAL

Άργησαν λίγο, αλλά στο TikTok ανακάλυψαν το καρπούζι με φέτα και το τρώνε μέχρι και σε tacos!

Νωρίς νωρίς!

Το TikTok έχει μια αγάπη προς τις ελληνικές συνταγές κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Πριν κάτι μήνες έκανε τον freddo cappuccino (και λίγο τον φραπέ) να τρεντάρει και να «διδάσκεται» σε όλα τα πλάτη και μήκη της Γης, και τώρα το καταφέρνει με το συνδυασμό φέτα-καρπούζι.

Αυτός ο τελευταίος βέβαια, δεν έχει καλά-καλά πάρει έγκριση από τους ντόπιους. Το έδαφος στη χώρα μας είναι ακόμα αμφιλεγόμενο για το κατά πόσο ταιριάζουν αυτά τα δύο στο ίδιο πιάτο και δεν κρύβω ότι ανήκω στο στρατόπεδο του «όχι».

Ωστόσο, στο εξωτερικό τρελαίνονται για το συγκεκριμένο mix up και ποιοι είμαστε εμείς να τους το χαλάσουμε;;!! Τώρα που έμαθαν τη συνταγή, μένει να μάθουν ότι εδώ εφαρμόζεται πολύ πριν μπουν τα social media στη ζωή μας. Απαιτούμε τα credits, ρε παιδιά!

Το hashtag #WatermelonSalad έχει συγκεντρώσει πάνω από 6 εκατ. προβολές, με τους χρήστες να το θεωρούν τοπ δροσερό γευματάκι για το καλοκαίρι. Κάποιες παραλλαγές μάλιστα περιλαμβάνουν επιπλέον υλικά, όπως κι άλλα φρούτα, λαχανικά, ή αρωματικά βότανα. Επίσης, ορισμένοι το προτείνουν ως γέμιση για tacos, ενώ το μεγαλύτερό του προτέρημα είναι ο χρόνος ετοιμασίας, που είναι μηδαμινός.

@yelenaa.x Perfect summertime salad 😋 #watermelonsalad #watermelonseason #summertime #refresh ♬ Day in Paris LLusion – LLusion

@farahjmerhi Let’s make a watermelon salad! My favorite summer salad! #watermelonsalad #saladrecipe #summervibes ♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic

Πρόκειται για μια επιλογή φουλ αντιοξειδωτική χάρη στο καρπούζι της, ενώ πολλοί προσθέτουν αγγούρι για επιπλέον ενυδάτωση, και ξηρούς καρπούς για ένα ultimate υγιεινό πιάτο.

Στην Ελλάδα, φυσικά, καρπούζι και φέτα συνδυάζονται απλά και μόνο γιατί κάποιος τα δοκίμασε τυχαία μία φορά και σκέφτηκε «Δεν κακό!». Για αυτό και παραμένει τόσο απλό στη συνταγή του, χωρίς περαιτέρω προσθήκες.

Και τώρα πάμε να πλυθούμε με το λάστιχο στην αυλή, γιατί αυτές οι μνήμες μας ξύπνησαν διαβάζοντας για το συγκεκριμένο mix up! 

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET