ΕΛΛΑΔΑ

Η Disney έρχεται Ελλάδα για τα γυρίσματα ταινίας και ψάχνει νέα άτομα για να συμμετάσχουν!

H ευκαιρία μας να λάμψουμε!

To binge-watching των παιδικών της Disney είναι το μεγαλύτερο κοινό που είχαμε όλοι σαν παιδιά και όποια ηλικία κι αν φτάσουμε, πάντα θα κάνουμε αναφορές σε αυτά και στα μαθήματα που μας έδωσαν.

Η Disney όμως δεν είναι προνόμιο μόνο των παιδιών κι εδώ κάπου ερχόμαστε να παραδεχτούμε πως συνεχίζουμε να βλέπουμε τις παραγωγές της και να νιώθουμε φουλ πιτσιρίκια, παρότι έχουμε κλείσει καιρό τώρα τη δεύτερη δεκαετία ζωής. Είναι η διαφυγή μας από τον ενήλικο κόσμο στον οποίο μπήκαμε με το ζόρι, οκ;

Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι οι μεγάλες αγάπες κρατάνε στο χρόνο και τα όνειρα κάποια στιγμή πραγματοποιούνται. Κι επειδή ένα από αυτά ήταν να γίνουμε μέλος της οικογένειας της Disney και να βρεθούμε μέσα στις ιστορίες της, πλέον μας δίνεται η ευκαιρία να το κυνηγήσουμε.

Στα καλά νέα του 2021 λοιπόν (που δεν έχει μπει και με τις καλύτερες προδιαγραφές) είναι ότι στη χώρα μας σχεδιάζονται αρκετές μεγάλες διεθνείς παραγωγές, μία εξ αυτών και της Disney, που θα αφορά τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αν πούμε ότι δεν το βλέπαμε να έρχεται, θα ήταν μεγάλο ψέμα. Η ζωή του είναι το πιο έτοιμο σενάριο που θα μπορούσε να υπάρχει, οπότε σιγά μη γλίτωνε!

Ωστόσο, η μεταφορά της ζωής του στη μεγάλη οθόνη είχε γίνει γνωστή εδώ και λίγους μήνες, με τον ίδιο να ανακοινώνει τα νέα στο Twitter και να καλεί κόσμο να δοκιμάσει την τύχη του εφόσον πληροί κάποιες μικρές προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΚΟΜΕ, Πάνος Κουάνης, στο cinemagazine.gr πριν λίγες ημέρες, η κολοσσιαία αυτή εταιρεία (που λίγο μας στεναχώρησε με την απομάκρυνση του Johnny Depp πρόσφατα, να τα λέμε κι αυτάθα επισκεφτεί την Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, ψάχνοντας άτομα για συμμετοχή.

Συγκεκριμένα, αναζητά βοηθητικούς ηθοποιούς, καθώς και έφηβους/νέους άνδρες (ηλικίας 13-30 ετών), που ξέρουν από μπάσκετ – όχι δα και σε επίπεδο Αντετοκούνμπο. Αν πιστεύετε ότι το ‘χετε με την υποκριτική, γιατί να μην το κυνηγήσετε κι όπου βγει; Τέτοιες ευκαιρίες δεν έρχονται καθημερινά.

Αναλυτικά, όπως αναφέρουν οι ανακοινώσεις:

Στο πλαίσιο των γυρισμάτων για μεγάλου μήκους ταινία ζητούνται έφηβοι και νέοι (αγόρια) ηλικίας 13 – 30 οι οποίοι να έχουν επαφή με το μπάσκετ (χωρίς να έχουν παίξει απαραίτητα σε ομάδα!) Η γονική συναίνεση είναι απαραίτητη (στην περίπτωση ανηλίκων) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους στα τηλέφωνα: 6984449847, 6978871675, 6972645775 και στην ηλ. διεύθυνση: [email protected]

Επιπλέον, ζητούνται άτομα όλων των ηλικιών για να συμμετάσχουν ως βοηθητικοί ηθοποιοί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν 2 πρόσφατες φωτογραφίες (1 πρόσωπο – 1 ολόσωμη) μαζί με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο στην ηλ. διεύθυνση: [email protected] ή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6980644631, 6947733168, 6976735560.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET