Τα μηνύματα που μπορείς να στείλεις στον πρώην σου για να τραβήξεις και πάλι το ενδιαφέρον του!


Μπάρες παγωτού Derby από την Κρι Κρι!

Έχεις χωρίσει πρόσφατα με το αγόρι σου, παρόλα αυτά δεν τον έχεις ξεπεράσει ακόμη και θες να τον κερδίσεις πάλι πίσω; Τα καλά νέα είναι ότι αυτό είναι κάτι το εφικτό. Μέσα από στοχευμένα κι έξυπνα μηνύματα μπορείς κάλλιστα να εγείρεις και πάλι το ενδιαφέρον του και να κάνεις μία καινούρια αρχή με σταδιακά και μετριοπαθή βήματα.

Βέβαια ένα μήνυμα δε λέει και πολλά πράγματα κι από την άλλη αφήνει πολλά περιθώρια στον άλλο να το εκλάβει όπως θέλει. Μπορεί να του φανείς εντελώς αθώο και ειλικρινές ή να καταλάβει τους σκοπούς σου και να ξενερώσει. Όπως κι αν έχει, πάρε μερικές ιδέες από μηνύματα που μπορείς να του στείλεις για να αναζωπυρώσεις το ενδιαφέρον του:

#1 Το δήθεν «φιλικό» μήνυμα

Γεια, τι γίνεται; Άκουγα ραδιόφωνο και μόλις έμαθα ότι το αγαπημένο σου συγκρότημα έρχεται στην πόλη για συναυλία. Ξέρω πόσο πολύ το λατρεύεις και σκέφτηκα να σου το πω!

Πρόκειται για ένα μήνυμα ιδιαίτερα φιλικό κι άνετο που θα του δώσει την εντύπωση ότι τον έχεις ξεπεράσει, αλλά ότι τον σκέφτεσαι που και που. Θα φανείς ευγενική και καλόκαρδη, γεγονός που θα εκτιμήσει. Αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για μήνυμα, καθώς δεν είναι ότι περιμένεις πίσω κάποια απάντηση με αποτέλεσμα να μη φαίνεσαι κολλημένη. Σίγουρα θα τον βάλεις σε σκέψεις.


#2 Το «Είμαι μια χαρά, στα καλύτερά μου» μήνυμα

Σκεφτόμουν πόσο όμορφα περάσαμε τότε στις διακοπές που είχαμε πάει στο (τάδε) μέρος. Ελπίζω να είσαι καλά και να περνάς όμορφα.

Με αυτό τον τρόπο τον αναγκάζεις να ανακαλέσει μία ανάμνηση. Είναι σχετικά συναισθηματικό μήνυμα κι εξίσου επίφοβο, γι' αυτό μπορείς να το στείλεις μόνο αν η σχέση σας τελείωσε με καλό τρόπο. Δε νομίζω ότι ταιριάζει να στείλεις ένα τέτοιο μήνυμα στον πρώην σου αν χωρίσατε στα μαχαίρια.


#3 Το μήνυμα της εκτίμησης

Ποτέ δεν σε ευχαρίστησα για το πόσο καλός σύντροφος και φίλος ήσουν για μένα. Έστω κι αργά, σκέφτηκα ότι άξιζε να το ξέρεις.

Όποια κι αν είναι η αφορμή, στον καθένα αρέσει να νιώθει ότι τον εκτιμούν. Θα εκτιμήσει το γεγονός ότι τον εκτιμάς και επίσης ότι ξόδεψες χρόνο για να του στείλεις. Μην το παρακάνεις βέβαια πέφτοντας στην παγίδα να γίνεις πολύ συναισθηματική. Με μέτρο η εκφραστικότητα.


#4 Το μήνυμα που δήθεν ρωτάς κάτι

Γεια! Μήπως θυμάσαι πως έλεγαν το μαγαζί που πήγαμε να γιορτάσουμε τα γενέθλιά σου πέρσι; Ήθελα να το προτείνω σε ένα φίλο και έχω φάει σκάλωμα με το πώς λέγεται. Ευχαριστώ!

Ακόμη ένα μήνυμα ανάκλησης αναμνήσεων. Αυτή τη φορά όμως πρόκειται για ένα εντελώς κουλ μήνυμα που απλά ζητάς μία πληροφορία. Όχι απλά θα σου απαντήσει αλλά θα τον τσούξει το γεγονός ότι δε θυμάσαι το όνομα του μαγαζιού. Θα έχεις θετικό αντίκτυπο σε σύντομο χρονικό διάστημα.


#5 Το μήνυμα της πρότασης

Γεια! Ξέρω ότι λατρεύεις το τζιν οπότε είπα να σου προτείνω μία καινούρια μάρκα που δοκίμασα χθες το βράδυ και ξετρελάθηκα. Λέγεται (τάδε). Δοκίμασέ το οπωσδήποτε!

Με το μήνυμα αυτό του δείχνεις ότι θυμάσαι τις προτιμήσεις του κι ότι πρόσεχες κάθε λεπτομέρεια και πληροφορία που σου έδινε στη διάρκεια της σχέσης σας. Θα έχει σίγουρα θετική επίδραση στα συναισθήματά του κι επίσης θα εκτιμήσει το γεγονός ότι του πρότεινες κάτι χωρίς να περιμένεις πίσω κάποια απάντηση.


Αν θες να κερδίσεις και πάλι τον σύντροφό σου στο πλάι σου, κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να το καταφέρεις, ξεκινώντας από αυτά τα μηνύματα. Άσε τα πρέπει και τα μη και κάνε αυτό που νιώθεις. Όποια κι αν είναι η απάντηση, θετική ή αρνητική, εσύ τουλάχιστον θα νιώθεις όμορφα και καλά με τον εαυτό σου και θα ξέρεις ότι έκανες το παν γι' αυτή τη σχέση. Όλα τα υπόλοιπα αφορούν εκείνον. Κι αν όχι, τότε πολύ σύντομα θα αφορούν κάποιον άλλο...

 

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Θεώνη Σταματοπούλου