ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Άλλο ένα χτύπημα για την οικογένεια του Glee, βρέθηκε η σορός της αναζητούμενης Naya Rivera!

Δυστυχώς, είχε άδοξο τέλος η ιστορία...

Neopolis Team

14 Ιουλίου, 2020

Μεγάλη φαν του Glee δεν ήμουν ποτέ, αλλά την εποχή του έτυχε να δω μερικά επεισόδια και αποσπάσματα στο YouTube (έγιναν ωραίες διασκευές τραγουδιών στη διάρκεια της σειράς), οπότε οι θάνατοι των Cory Monteinth, Mark Salling και τώρα της Naya Rivera, κάπως μου «χτύπησαν». Είναι όντως καταραμένο αυτό το σόου, όπως το αποκαλούν αρκετοί εδώ και χρόνια. Ακόμα πιο καταραμένη, όμως, είναι η ημερομηνία 13 Ιουλίου που βρέθηκε η σορός της ηθοποιού, καθώς 7 χρόνια πριν ακριβώς την ίδια μέρα βρέθηκε νεκρός και ο συμπρωταγωνιστής της Cory.

Δυστυχώς λοιπόν, μετά από πολύ καιρό έμελλε να ανακοινωθούν κι άλλα άσχημα νέα που να αφορούν το καστ της σειράς, καθώς έπειτα από μέρες αναζήτησης κι ενώ υπήρχε μια ελάχιστη ελπίδα ότι το τέλος θα ήταν αίσιο, η 33χρονη ηθοποιός βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Piru.

Πίσω της άφησε έναν 4χρονο γιο, ο οποίος μάλιστα ήταν μαζί της στη μοιραία βόλτα με τη βάρκα την περασμένη Τετάρτη, αλλά ευτυχώς ο ίδιος βρέθηκε σώος κι ασφαλής. Το αγοράκι ανέφερε πως κολυμπούσαν με τη μαμά του, όταν εκείνη τον ανέβασε στη βάρκα και στη συνέχεια την είδε να χάνεται κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Οι ερευνητές έψαχναν επί μέρες την 33χρονη, αλλά η πολύ χαμηλή ορατότητα του νερού δε βηθούσε καθόλου τις προσπάθειές τους. Ο σερίφης Bill Αyub σημείωσε πως οι ερευνητές πιστεύουν ότι η σορός της Naya Rivera βρισκόταν για μέρες μπλεγμένη στους θάμνους της λίμνης, προτού αναδυθεί στην επιφάνεια, όπου και βρέθηκε να επιπλέει στις 9.10 π.μ.

Δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν αυτοκτονία, όπως κάποιοι υπέθεσαν στις αρχές, ενώ πρόκειται να γίνει αυτοψία και επίσημη ταυτοποίηση της σωρού.

Τον καιρό της αγωνίας και της αναμονής, συμπρωταγωνιστές της από το Glee εξέφρασαν τη λύπη τους μέσω των social media, μεταξύ των οποίων ο Chord Overstreet (Sam), ο Iqbal Theba (διευθυντής Figgins) και η Heather Morris (Brittany), ενώ η Jane Lynch (Sue Sylvester) έγραψε μετά την ανακοίνωση του θανάτου της «Αναπαύσου γλυκά, Naya. Τι δύναμη που ήσουν. Αγάπη και ειρήνη στην οικογένειά σου.»

RIP λοιπόν, Naya. Πάντα είναι κρίμα να χάνονται τόσο νέοι άνθρωποι…

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση μισθού: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος από 1η Απριλίου!

TECH NEWS

Google Al: Πολύ σύντομα η τεχνητή νοημοσύνη θα μας γράφει και τα email!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET