ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΔΑ πλημμύρισε από την κακοκαιρία – Αναστέλλονται τα μαθήματα σήμερα και αύριο!

Από ΤΕΙ σε ΑΕΙ κι από ΑΕΙ σε water park. Καλά πήγε αυτό.

Neopolis Team

14 Οκτωβρίου, 2021

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε ανάγκη να ξεφύγουμε λίγο από τα προβλήματα των ελληνικών πανεπιστημίων εξαιτίας των ελλιπών μέτρων προστασίας, αλλά δεν εννοούσαμε να μας απασχολήσουν… άλλα προβλήματα.

Well, μάλλον αυτή είναι η μοίρα των ΑΕΙ, να πνίγονται από κόσμο εν μέσω πανδημίας (1, 2, 3) και από νερά εν μέσω κακοκαιρίας, οπότε πρέπει να την αποδεχτούμε. Τι περιμέναμε άλλωστε; Να έχουν διορθώσει τις ατέλειές τους το διάστημα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης;

Το ΠΑΔΑ λοιπόν βιώνει στο τέρμα την εμπειρία του «Μπάλλου», για τον οποίο μας προειδοποιούν εδώ και λίγες ημέρες (και εξαιτίας του οποίου παραλίγο να πάθουμε καρδιακό από το γνωστό πλέον μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας), με τις εικόνες από το εσωτερικό του να θυμίζουν περισσότερο water park παρά πανεπιστήμιο.

Ελπίζουμε οι φοιτητές που πήγαν για μάθημα να μην ξέχασαν τα μπρατσάκια τους, γιατί υπήρξε κι ένα κάποιο βάθος.

Εκεί ανάμεσα στα άλλα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει το πανεπιστήμιο με την επιστροφή στη δια ζώσης εκπαίδευση λοιπόν, η σημερινή μέρα του επιφύλασσε έναν ακόμη πονοκέφαλο, ο οποίος πλημμύρισε τον κεντρικό διάδρομο και προκάλεσε μια αναστάτωση.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα δημοσίευση που έγινε στην ομάδα του Facebook με όνομα «1 χρόνος κλειστά Πανεπιστήμια – ΩΣ ΕΔΩ»: 

«Σκηνές που θυμίζουν περισσότερο πισίνα παρά τον κεντρικό διάδρομο του ΠΑΔΑ αντίκρισαν σήμερα το πρωί οι φοιτητές. Μια μπόρα ήταν αρκετή για να πλημμυρίσει ο κεντρικός διάδρομος του ίδρυμα της στην Πανεπιστημιούπολη 1. (Πρώην ΤΕΙ Αθήνας)

Άλλη μια απόδειξη ότι δύο χρόνια η κυβέρνηση και οι πρυτανικές αρχές όχι μόνο δεν πήραν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορονοιό αλλά και κανένα άλλο μετρό για την συντήρηση και επισκευή των υποδομών του ιδρύματος.»

https://www.facebook.com/foititesksana/posts/253013266770193

Το ΠΑΔΑ από την πλευρά του ανακοίνωσε την αναστολή των μαθημάτων για σήμερα από τις 14:00 και για το υπόλοιπο της ημέρας, καθώς και για αύριο, Παρασκευή 15/10.

Με τούτα και με εκείνα, κάτι μας λέει ότι τελικά τα online μαθήματα θα καθιερωθούν σαν επίσημος τρόπος εκπαίδευσης και δε θα φταίει μόνο η πανδημία για αυτό… Τα προβλήματα είναι πολλά και συνεχή και δεν ψηνόμαστε η κάθε μέρα στα αμφιθέατρα να είναι και μια ξεχωριστή περιπέτεια.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σε απεργίες προχωράνε οι καθηγητές των πανεπιστημίων μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συλλαλητήριο 28/2: Κλιμακώνεται ο αγώνας κατά των ιδιωτικών ΑΕΙ λίγο πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Πατρών: Με μηνιγγίτιδα 20χρονη φοιτήτρια – Κατέρρευσε την ώρα της συνέλευσης!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η λίστα με τα 10 καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο για το 2024 έχει τις ανατροπές της!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET