ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Συγκατοίκηση | Είσαι σίγουρος/η οτι είσαι έτοιμος/η για το μεγάλο βήμα;

Η συγκατοίκηση είναι ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στις σχέσεις σήμερα και ειδικά στις νεανικές ερωτικές περιπέτειες όπου η έννοια της προσωπικής ελευθερίας, της απαγκίστρωσης από τους γονείς και της ανάγκης να περνάς πολλές ώρες με τον/τη σύντροφό, σου παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο. Το να μείνεις μαζί με τον/τη σύντροφό σου, από τη μία σε […]

Default avatar

Guest Author

20 Ιουλίου, 2016

Η συγκατοίκηση είναι ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στις σχέσεις σήμερα και ειδικά στις νεανικές ερωτικές περιπέτειες όπου η έννοια της προσωπικής ελευθερίας, της απαγκίστρωσης από τους γονείς και της ανάγκης να περνάς πολλές ώρες με τον/τη σύντροφό, σου παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο.

Το να μείνεις μαζί με τον/τη σύντροφό σου, από τη μία σε κάνει εν μέρει ανεξάρτητο από γονείς και συγγενείς από τη στιγμή που πλέον κανείς δεν μπορεί να σε ελέγξει ή να σε «κράξει» για οποιαδήποτε επιλογή σου. Παράλληλα, σου δίνεται η ευκαιρία να ξυπνάς και να κοιμάσαι με τον άνθρωπο που την εκάστοτε στιγμή σε κάνει να νιώθεις τόσο έντονα πράγματα εκείνον/η.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους κινδύνους που επιφυλάσσει μια τέτοια κίνηση. Πιο συγκεκριμένα, η συγκατοίκηση σημαίνει αυτόματα και κάτι πιο σταθερό κι αν μη τι άλλο πιο ρουτινιασμένο από αυτό που είχες μέχρι σήμερα. Είναι λοιπόν, αρκετά πιθανό μια σχέση που ξεκινάει με τις καλύτερες των προϋποθέσεων είτε να βαλτώσει με την συγκατοίκηση και να μην εξελιχθεί περνώντας στο επόμενο επίπεδο, είτε να πήξει στην ρουτίνα και στα βάρη της καθημερινότητας και να ξεθωριάσει το πάθος κι ο ενθουσιασμός του έρωτα.

Παρόλα αυτά, αν είσαι συνειδητοποιημένος/η και ξέρεις τι ακριβώς ζητάς από τη σχέση σου και πώς μπορεί αυτή να εξελιχθεί, είναι δεδομένο ότι δε θα την πατήσεις. Είναι ωστόσο αναγκαίο, να προσέξεις να μην αφεθείς στην σιγουριά αυτή της συγκατοίκησης και να επιχειρείς σε καθημερινό επίπεδο να αναζωπυρώνεις αυτό που έχεις με τον/τη σύντροφό σου. Δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά ούτε κι ακατόρθωτο.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ 😉

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET