ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονικιός μαθητής έκλεψε την πιστωτική κάρτα διευθυντή και πήγε για ψώνια!

Παραλίγο να του βγει το σχέδιο...

Neopolis Team

25 Απριλίου, 2023

‘I want it, I got’ είπε μαθητής όταν είδε κάτι ώραια κομμάτια που είχε κοζάρει, κάνοντάς τα δικά του, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του για πολύ.

Συγκεκριμένα, 13χρονος Ρομά κατάφερε να διαρρήξει σχολείο της Χαλκηδόνας την περασμένη Κυριακή, κλέβοντας μια φωτογραφική και την πιστωτική κάρτα του διευθυντή, κι ενώ πίστεψε ότι η αποστολή επετεύχθη κάνοντας ανενόχλητος χρήση της κάρτας, εν τέλει συνελήφθη.

Μάλλον γιατί το έγκλημά του μόνο τέλειο δεν ήταν, αφού κατά την επιχείρηση διάρρηξης ο 13χρονος προκάλεσε φθορές σε συρτάρια από τα γραφεία των δασκάλων και του διευθυντή (διακριτικός ο bro) και μαντεύουμε ότι δε δυσκόλεψε και πολύ την αστυνομία να φτάσει στα ίχνη του. Επίσης, το να βγεις για ψώνια με κλεμμένη κάρτα δεν είναι κι ό,τι πιο σοφό, καθώς οι κινήσεις έγιναν γρήγορα αντιληπτές και το shopping therapy μετά την αγχωτική διαδικασία της διάρρηξης, πήγε λάθος.

Πιθανόν στα αυτιά του 13χρονου hustler να έπαιζε Snik, εξού και η έμπνευση. Με το μισθό διευθυντή μπορεί να μην παίρνειες αυθεντικά chains, αλλά ένα ζευγάρι sneaker το τσιμπάς. Σε κάθε περίπτωση, η φάση δεν είχε την έκβαση που ευχόταν να έχει, καθώς πιάστηκε και εκτός των άλλων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτήτρια γέννησε και την επόμενη μέρα πήγε στην ορκωμοσία της, της βγάζουμε το καπέλο!

ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνής Ημέρα Μουσείων αύριο, ευκαιρία να κάνεις εκείνο το tour που σκεφτόσουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 35% των Ελλήνων δε διαβάζει ούτε ένα βιβλίο το χρόνο, δε μας κάνει εντύπωση!

ΕΛΛΑΔΑ

Μουσείο Ακρόπολης: Εκτεταμένο ωράριο κι ελεύθερη είσοδος για την Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτήτρια έστησε την απαγωγή της για να μην τ’ ακούσει που δεν πάταγε σχολή δύο χρόνια!

ΕΛΛΑΔΑ

2.500 καταγγελίες για κακοποίηση ζώων έχουν γίνει από τον περασμένο Οκτώβριο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET