ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Θεσ/νίκη: Φοιτητής έσπασε τον Σταυρό στην Ροτόντα επειδή χώρισε και αναζητούσε το φως!

Μια καρδιά ράγισε κι ένα μνημείο έσπασε...

Neopolis Team

21 Μαρτίου, 2022

Άλλοι πίνουν μερικά ποτά παραπάνω κι άλλοι γίνονται κακοί γείτονες με Παντελίδη στο τέρμα 24/7. Αλλά όοοοχι, ο 28χρονος φοιτητής από τη Θεσσαλονίκη θέλησε να ζήσει πιο έντονα τον χωρισμό του και τώρα η συμπρωτεύουσα κλαίει ένα ολόκληρο μνημείο.

Για να το πάρουμε από την αρχή, όλα έγιναν το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της πόλης. Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο συναισθηματικά πληγωμένος 28χρονος κατευθύνθηκε προς το μνημείο της Ροτόντας, όπου προσποιήθηκε τον επισκέπτη και ζήτησε να μπει μέσα. Η υπάλληλος στο χώρο των εισιτηρίων ζήτησε αρχικά το πιστοποιητικό εμβολιασμού κι εκείνος απάντησε πως δεν το είχε μαζί του. Πράγμα όμως που δεν τον σταμάτησε από το να μπουκάρει μέσα και να ξεκινήσει την καταστροφή.

Όπως σημειώνεται, πέταξε το σακίδιό του στο έδαφος κι άρχισε να τρέχει προς την Αγία Τράπεζα, όπου αφαίρεσε τα καλύμματά της και μετά κινήθηκε προς τον Σταυρό. Εκεί λοιπόν αποφάσισε να βγάλει όλο του το άχτι, χτυπώντας τον με δύναμη και εν τέλει σπάζοντάς τον. Η υπάλληλος τότε προσπάθησε να τον προσεγγίσει και να τον ηρεμήσει, αλλά με τον φοιτητή σε αυτή την κατάσταση, δεν ήταν κι ό,τι πιο εύκολο.

Ο ίδιος μάλιστα επικαλέστηκε ζητήματα καρδιάς (συμπονάμε, δε λέμε, αλλά κάπου ώπα), αφού όπως είπε πρόσφατα χώρισε, ενώ παραδέχτηκε πως βρίσκεται γενικότερα σε άσχημη κατάσταση εξαιτίας και των όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία. Όσο άφηνε το στίγμα του κάνοντας ζημιές εντωμεταξύ, φώναζε πως αναζητούσε το φως…

Λίγη ώρα αργότερα έφτασαν στο σημείο δύο αστυνομικοί της Ομάδας Ζ, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση διακεκριμένων φθορών, ενώ θα οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής.

Ελπίζουμε η κατάσταση τόσο της ραγισμένης του καρδιάς όσο και του σπασμένου Σταυρού, να είναι αναστρέψιμη… 

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Πατρών: Κατέρρευσε τμήμα από το ταβάνι και οι φοιτητές έδωσαν μάθημα δίπλα στα μπάζα!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Αναβάλλεται αύριο η εξεταστική στα πανεπιστήμια της Αττικής!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητές του Παν. Πατρών έφτιαξαν μινιατούρα της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου με ζυμαρικά!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΔΑ εμπνέεται από το ΠΑΜΑΚ και φέρνει τη δική του εφαρμογή με όλα τα αναγκαία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET