ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα McDonald’s άνοιξαν στην Πάτρα και οι ουρές των φοιτητών θύμισαν λέσχη!

Δηλαδή στο καρναβάλι τι θα γίνεται;

Τάσος Γκάρας

18 Νοεμβρίου, 2023

Τι έγινε Πατρούλα; Μας γουστάρουν τα McDonald’s;

Είκοσι χρόνια μετά τον πρώτο χωρισμό μεταξύ Πάτρας-Mc, το ειδύλλιο αναζωπυρώνεται. Μπορεί η πρώτη προσπάθεια που είχε κάνει η αλυσίδα το 2000 ανοίγοντας κατάστημα στα Ψηλά Αλώνια να πέρασε και να μην ακούμπησε, αυτή τη φορά όμως μιλάμε για σίγουρη επιτυχία.

Το επιβεβαιώνουν και τα viral βίντεο στο TikTok με το φοιτητόκοσμο της Αχαϊκής πρωτεύουσας να παθαίνει τσοτσοδίνη από την πρώτη μέρα, σχηματίζοντας ουρές που θύμισαν πανεπιστημιακή Λέσχη!

@rodanthihampsa Οεοοοο @McDonald’s #patras #mcdonalds #fyp #fy #foryou #xybca #μπεςφοργιουγαμω #πατρα ♬ original sound – Mary

@_.kwstas.d._ Καρναβάλι τι θα γίνεται δηλαδή? 🤣 #patra #mac #mcdonalds #mcdonaldsgreece #greece #ivangreco #snik #oaed ♬ OAED – SNIK & Ivan Greko & BeTaf Beats

Το νέο κατάστημα άνοιξε σ’ ένα τεράστιο νεοκλασικό στην Πλατεία Όλγας, φάση πιο κεντρικά δεν πάει. Και πραγματικά, η επιλογή του νέου σημείου δε θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, καθώς βρίσκεται λίγα λεπτά από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους, γεμάτους μαγαζιά και καφετέριες. Συγκεκριμένα, το κατάστημα είναι στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Ρήγα Φεραίου, δύο από τους εμπορικότερους δρόμους του κέντρου.

Η αλήθεια είναι ότι δε γινόταν να λείπουν για πολύ ακόμα τα Mc από την Πάτρα! Τόσα χρόνια φοιτητής εκεί τα έλεγα: «Ρε παιδιά, φέρτε ένα κατάστημα McDonald’s!». Αλλά ποιος με άκουγε; Κανείς. Η ευχή μου εισακούστηκε αφότου έφυγα από την πόλη… Δεν πειράζει, σημερινοί privileged φοιτητές της Πάτρας, χαρείτε το!

@angelenak McDonald’s at patras #fy #foryou #greektiktok #tiktokgreece #viral #mcdonaldspatra #patras #πατρα ♬ original sound – Cole

Βλέποντας αυτή την κοσμοσυρροή όμως από τώρα, είναι να μην αναρωτιέσαι τι έχει να γίνει τις μέρες του καρναβαλιού;! Καλή δύναμη στα παιδιά που θα δουλεύουν, γιατί προβλέπεται σοβαρή μάχη μέσα και έξω από το κατάστημα. Η οποία μάχη θα κρατάει όλο το χρόνο βέβαια, απλά σε μικρότερο βαθμό, καθώς μόλις γεννήθηκε ο απόλυτος προορισμός μετά το αχαλίνωτο clubbing.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΔΑ μετατράπηκε σε πλατό γυρισμάτων για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΕΚΠΑ ανοίγει παράρτημα στην Κύπρο – Το πρώτο ελληνικό ΑΕΙ που βγαίνει στην Ευρώπη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑ: Φοιτητής καταγγέλει ότι δέχτηκε επίθεση φεύγοντας από τη βιβλιοθήκη της σχολής!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET